Ειδικά στοιχήματα μέχρι και 4.40 στα playoff της Superleague!

προγνωστικά φάουλ

Προγνωστικά φάουλ: Φάουλ και πέναλτι στο Κλεάνθης Βικελίδης, κόρνερ στην "OPAP" Arena προτείνει ο #SuperMario.

Καλησπέρα κύριοι. Επιστρέφουμε μετά από καιρό, με τη στήλη μας να εστιάζει σε προγνωστικά φάουλ, κόρνερ και ένα ειδικό στο 4.40.

Προγνωστικά φάουλ: Λίγα φάουλ στο Χαριλάου!

Ο «αδιάφορος» μετά και τη νίκη στο Βόλο, Άρης, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό που κοιτάει να πάρει την 3η θέση πλέον. Ομάδες που δεν κάνουν πολλά φάουλ και με ξένο διαιτητή δύσκολο να δούμε πάνω από 30. Το όριο έχει τοποθετηθεί στο 31,5 και ευχαρίστως θα πάρω το under στο οποίο βλέπω αξία στα προγνωστικά φάουλ.

Από αυτό το παιχνίδι κρατάω και το να σκοράρει με πέναλτι ο Ολυμπιακός στο 4.40! Πολλή μουρμούρα για τη διαιτησία οι Πειραιώτες με τον Ολλανδό Μάκελι να τα σφυρίζει σαν στραγάλια τα πέναλτι.

Ειδικά στοιχήματα μέχρι και 4.40 στα playoff της Superleague!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ειδικά στοιχήματα μέχρι και 4.40 στα playoff της Superleague!

Φουριόζα η Ένωση!

Και κλείνω με το ντέρμπι ΑΕΚ–ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι δεν καίγονται να το χτυπήσουν αν και πιστεύω θα το παίξουν στα ίσια. Οι γηπεδούχοι θα μπουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι ενώ στην έδρα τους παίρνουν πολλά κόρνερ. Αν συνυπολογίσουμε και τις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ με βασικότερη αυτή του Αουγκούστο, θεωρώ ότι το over 5,5 κόρνερ των γηπεδούχων είναι εξαιρετικό.

Καλή τύχη.

Όλα τα προγνωστικά μου

Moνό
19:00
Άρης - Ολυμπιακός
Under 31,5 φάουλ
1.78
BET: 50 units
Moνό
19:00
Άρης - Ολυμπιακός
Να σκοράρει με πέναλτι: Ολυμπιακός
4.40
BET: 15 units
Μονό
21:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
ΑΕΚ over 5,5 κόρνερ
1.95
BET: 50 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις