ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σε τροχιά τίτλου με απόδοση έως 8.96

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σε τροχιά τίτλου με απόδοση έως 8.96

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας με μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση να τις παρακολουθεί.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τρίτη 16/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σε τροχιά τίτλου με απόδοση έως 8.96

προγνωστικά

Προγνωστικά Τετάρτης από τον #TheMagician εστιάζοντας σε σημαντικούς αγώνες από Αγγλία και Ελλάδα

Προγνωστικά: Στην κούρσα για τον τίτλο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Super League. Μπήκε στην εξάδα ο Βόλος, αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό ήταν το ταβάνι του. Στα πέντε παιχνίδια των play-off έχει τέσσερις ήττες και μια λευκή ισοπαλία, αυτή στην Λεωφόρο. Την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 3-0, σ’ ένα ματς που δεν ήταν καλός και θα καθόριζε την τύχη της πέμπτη θέσης. Με γνώμονα το ματς στις αρχές Απριλίου θα παραταχθεί η ομάδα της Μαγνησίας με σκοπό να σταματήσει τους αντιπάλους παίζοντας με αντεπιθέσεις.

Νίκη χρυσάφι πέτυχε στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός στο προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 2-1. Έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και με το πέναλτι γκολ του Ιωαννίδη στο 90′, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ξεκαθάρισε πλέον πως αυτός με την ΑΕΚ θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να σκέφτονται στο στρατόπεδο των πράσινων ενδεχόμενη απώλεια βαθμών καθώς ο Βόλος αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα των play off. Υποψιασμένοι βέβαια από το εντός έδρας 0-0 στις 2 Απριλίου που οι πράσινοι μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και κυριάρχησαν στο παιχνίδι, αναμένεται να μπουν δυνατά στο παιχνίδι ώστε να μην τεθεί σε αμφιβολία ο νικητής της αναμέτρησης από το πρώτο λεπτό.

Στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας: Βόλος – Παναθηναϊκός: 1-5.

Υπάρχει διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων, συν το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλο κίνητρο σε σχέση με τους ουσιαστικά αδιάφορους γηπεδούχους. Επιλογή μας το διπλό και over 2,5 με απόδοση 1.94 στην Betshop.

Θα ρισκάρουμε επίσης επιλέγοντας τον Παναθηναϊκό να σκοράρει over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με απόδοση 3.20 στη Novibet καθώς θα θέλει να κλειδώσει το τρίποντο όσο νωρίτερα γίνεται.

Συνεχίζεται η πτώση

Δεν κατάφερε ν’ αποκομίσει κέρδος από το παιχνίδι στο Λίβερπουλ με την ομώνυμη ομάδα η Νότιγχαμ Φόρεστ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Το στείρο πρώτο ημίχρονο (0-0) ακολούθησε ένα δεύτερο πλούσιο σε φάσεις και γκολ, με την Λίβερπουλ να είναι πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού ολοκληρώνοντας το με 81% κατοχή μπάλας. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και έντεκα πλέον τα παιχνίδια χωρίς νίκη με την θηλιά να σφίγγει για το συγκρότημα του Στιβ Κούπερ, ο οποίος ψάχνει λύσεις, αλλά το περιορισμένων ικανοτήτων ρόστερ του δένει τα χέρια. Προτελευταία στην βαθμολογία με 27 βαθμούς, αλλά η έξοδος από την επικίνδυνη ζώνη απέχει μόλις δυο βαθμούς. Μεγάλη βάση δίνει στην έδρα της (5-6-5), γιατί εκτός αποτελεί μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας (1-3-12). Άλλωστε εντός δεν έχει βρει δίχτυα μόλις σε δυο από τους 16 αγώνες της.

Από την άλλη η Μπράιτον, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Με 49 βαθμούς βρίσκεται στην όγδοη θέση και κυνηγάει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στους 50 είναι η Λίβερπουλ με δύο παιχνίδια περισσότερα, στους 54 είναι η Άστον Βίλα με τέσσερις αγώνες επιπλέον, όπως και η Τότεναμ που είναι στους 53. Σπάνια γράφω για διαιτησία αλλά αντιμετώπισε έναν πολύ κακό διαιτητή πριν δύο αγωνιστικές στην εκτός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 2-1, ενώ ακολούθησε η νίκη μέσα στην Τσέλσι με 2-1 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Εξαιρετική ομοιογένεια παρουσιάζει το σύνολο του Ιταλού τεχνικού Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι και θα ψάξει την νίκη απόψε καθώς έχει δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια με Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα. Εκτός έδρας έχει δώσει για το πρωτάθλημα 16 αγώνες, όλα ολοκληρώθηκαν με over 1,5 τέρματα.

Έχει περάσει και από πιο δύσκολες έδρες η Μπράιτον, ενώ οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.73 στην Betshop.

Προγνωστικά: Με τα γκολ στο Λονδίνο

Πολύ αποτελεσματική και ταυτόχρονα τυχερή η Γουέστ Χαμ, πέρασε σαν σίφουνας από την Μπόρνμουθ με 4-0. Δέχτηκε φάσεις, όχι όμως τέρμα και σκαρφάλωσε στην 13η θέση με 34 βαθμούς παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. Δέκα πλέον οι επίσημοι αγώνες που σκοράρει, έχοντας απολογισμό 6-3-1. Απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη αλλά θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν νωρίτερα καθώς ακολουθούν και οι αγώνες με την Άλκμααρ για τα ημιτελικά του Conference League. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ τα βαριά ονόματα της ομάδας άρχισαν να σκοράρουν σε συνεχόμενους αγώνες, βγάζοντας την από δύσκολες καταστάσεις.

Η Λίβερπουλ φέτος δεν ακολουθεί πορεία πρωταθλητισμού όπως την είχαμε συνηθίσει παλαιότερες χρονιές. Παρόλα αυτά διέλυσε με 6-1 εκτός έδρας την Λιντς για να ακολουθήσει η νίκη εντός απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-2 για το πρωτάθλημα. Επιθετικά παραμένει πολύ καλή, με πολλές λύσεις αλλά τα προβλήματα παρουσιάζονται κυρίως αμυντικά, δεχόμενη πολλές φάσεις και γκολ από τους αντιπάλους. Προς το παρόν με τους 50 βαθμούς κατέχει εισιτήριο για το Conference League με το Champions League ν’ απέχει εννέα πόντους, απόσταση που δείχνει δύσκολο να καλυφθεί έως το τέλος του πρωταθλήματος. Σίγουρα όμως δεν θα ήθελε να μείνει εκτός Ευρώπης την επόμενη χρονιά.

Σε καλή κατάσταση συνεχίζουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρόλαβαν να σκοράρουν έντεκα τέρματα στα τελευταία τρία παιχνίδια δεχόμενοι και πέντε τέρματα. Θα επιλέξουμε το over 2,5 με απόδοση 1.68 στην Betshop.

Στο παιχνίδι της σεζόν

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το ντέρμπι τίτλου στο Μάντσεστερ. Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν ηττήθηκε για τελευταία φορά η Μάντσεστερ Σίτι, από την Τότεναμ με 1-0 εκτός έδρας. Έκτοτε σε 16 επίσημα παιχνίδια έχει 13 νίκες (οι δέκα με over 2,5 γκολ στον αγώνα) και τρεις ισοπαλίες. Στον τελευταίο της αγώνα κέρδισε εύκολα με 3-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για να προκριθεί στον τελικό του FA Cup στις 3 Ιουνίου όπου θ’ αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι παρέμεινε σε τροχιά treble, γνωρίζοντας ότι όλα πλέον κρίνονται από την δικιά της απόδοση και αποτελέσματα. Είναι στην δεύτερη θέση πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη Άρσεναλ (με δυο παιχνίδια λιγότερα) αλλά όπως είναι κατανοητό με δύο νίκες ανεβαίνει κορυφή, λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Ο προπονητής της, Γκουαρντιόλα αλλά και άπαντες στο στρατόπεδο της γνωρίζουν ότι με νίκη σήμερα κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Πλήρεις σε όλες τις γραμμές και με όλα τους τα αστέρια ετοιμοπόλεμα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι.

Σε τροχιά τίτλου με απόδοση έως 8.96ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σε τροχιά τίτλου με απόδοση έως 8.96

Η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι έτοιμη να βγάλει τα μάτια της μόνη της καθώς με τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχασε την διαφορά ασφαλείας και τώρα καλείται στον σημερινό αγώνα να πάρει αποτέλεσμα. Πρώτα ήταν η Λίβερπουλ που ισοφάρισε στο 87′ (2-2), ακολούθησε εκτός έδρας πάλι η Γουέστ Χαμ όπου προηγήθηκε με 0-2 αλλά πάλι ισοφαρίστηκε στο τελικό 2-2 και στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας με την ουραγό Σαουθάμπτον, όπου ήταν πίσω στο σκορ με 3-1, για να ισοφαρίσει με δύο γκολ στο τέλος του παιχνιδιού. Γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει την Μάντσεστερ Σίτι στο μηδέν στην επίθεση, οπότε πρέπει να σκοράρει. Υπάρχουν λύσεις επιθετικά για την ομάδα του Αρτέτα και μπορεί να σκοράρει στο «Έμιρειτς», αλλά πρώτα πρέπει να βάλει σε τάξη την άμυνα, που δέχεται γκολ πολλές φορές από παιδαριώδη λάθη.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) για την Premier League, θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας το over 2,5 με απόδοση 1.61 στην Betshop.

Οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν βαθμό ή βαθμούς, οπότε σε δεύτερη φάση επιλέγουμε το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.80 στην Novibet.

Καλή επιτυχία!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥ

Δυάδα απόδοσης 3.12
18:00
Βόλος - Παναθηναϊκός
2 & over 2,5
1.94
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ
Over 2,5
1.61
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 8.96
18:00
Βόλος - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 1,5 στο 1ο ημίχ.
3.20
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ
Goal/goal & over 3,5
2.80
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.91
21:30
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπράιτον
Over 2,5
1.73
21:45
Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ
Over 2,5
1.68
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις