Αποφασιστική η Ντιζόν

Αποφασιστική η Ντιζόν

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Μετά την κακή αρχή κατά το πρώτο μας ραντεβού την Πέμπτη (στήλη μας βρίσκετε κάθε Πέμπτη και Κυριακή), Κυριακή σήμερα και αποφασίζουμε με γενναιότητα να εγκαταλείψουμε την Σκανδιναβική χερσόνησο και προσεγγίζουμε την Μεσόγειο και πιο συγκεκριμένα πηγαίνομε σε ένα ενδιαφέρον, τεχνικό και ελπίζουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό της Γαλλίας στην κατηγορία Ligue 1. Υπάρχουν ευκαιρίες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, υπάρχουν ομάδες που έχουν αποφασιστικότητα αλλά και πίστη και δεν πρέπει να αγνοηθούν. Η Ντιζόν είναι μια ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά και με αυτή θα πορευθούμε σε μία μονή επιλογή:

Ντιζόν – Μπρεστ

Άσχημα ξεκίνησε η Ντιζόν τη σεζόν με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες και όπως τόνισε ο Ζομπάρ, το ξεκίνημα είναι πάντα πολύ σημαντικό, πρέπει να ξεκινήσουν από σήμερα μια καλή πορεία κατακτώντας τους τρεις βαθμούς. Ο κόουτς της Ντιζόν εξήρε την επιθετικότητα της αντιπάλου, τόνισε ότι παράγει φάσεις, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργεί, αλλά δεν της βγαίνουν τα αποτελέσματα, ελπίζοντας κάτι τέτοιο να συμβεί και σήμερα. Προβληματισμένος από τους τραυματισμούς βασικών παικτών, οφείλει να προβεί σε ανακάτεμα της τράπουλας, για να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εξαιρετικά αμφίβολοι είναι ο μπακ Κουλιμπαλί και ο αρ. μπακ Ν’Γκοντά με πρόβλημα στο ισχίο, απόντες ο δεξιός εξτρέμ Μπαλντέ, ο φορ Ταβάρες και ο επιθ. Μέσος Μπενζιά. Επιστρέφει ο μέσος Γιουνουσά. Σημαντικά τα νέα της αποκτήματα, ικανά να κάνουν τη διαφορά και να ενισχύσουν την ομάδα, όπως ο επιθ. μέσος Σελινά (Σουόνσι) και ο φορ Ασαλέ (Γιουνγκ Μπόις). Πολύ καλή η παράδοση εντός με αντίπαλο την Μπρεστ σε 17 αγώνες, συγκεκριμένα από το 2000 ως σήμερα (9Ν-3Ι-5Η).

Βαριά ήττα με 4-0 εκτός με τη Νιμ και ήττα – μάλλον άδικη – από την Μαρσέιγ με 2-3 εντός, σε έναν αγώνα που έπαιξε πολύ καλά, είναι ο σύντομος απολογισμός της Μπρεστ, αποδεικνύοντας ότι είναι ικανή επιθετικά, όπως και στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά υστερεί αμυντικά και στερείται παράλληλα και βαθμούς. Εκτός ξανά οι αμυντικοί Ερέλ και Μπεν, όπως και ο μέσος Λασν. Κακή η παράδοση με την Ντιζόν, κακή εκτός έδρας και κατά την περσινή περίοδο. Πολύ καλή η προσθήκη του φορ Μουνιέ (Χάντεσφιλντ).

Εκτίμηση: Καλό ρόστερ και ικανός ο Ζομπάρ, που γνωρίζει την ομάδα του και μπορεί να καλύψει τα κενά των απουσιών. Παίζει εντός έδρας, που ήταν η δύναμή της πέρσι, ικανή επιθετικά, αλλά θα πρέπει να ελέγξει το παιχνίδι και να μην ανοίξει τον ρυθμό. Η Μπρεστ παίζει απελευθερωμένα και το πληρώνει. Η πλάστιγγα γέρνει προς τη γηπεδούχο με συνδυασμό.

Μονό

16:00 Ντιζόν – Μπρεστ: 1Χ & over 1,5 (2.12)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις