Χαλαρή και ωραία η «βασίλισσα»

προγνωστικά

Προγνωστικά με τέσσερις δυνατές δυάδες από όλη την Ευρώπη αλλά και από την μακρινή Κίνα έχει ο #Mertzanidis

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν είχαμε και την καλύτερη εβδομάδα αφού είχαμε αρκετά δοκάρια. Ο Άγιαξ δεν βρήκε γκολ στο Αϊντχόφεν και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0. Η Γρανάδα ήταν ανύπαρκτη χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και ηττήθηκε δίκαια από την κατώτερη Σανταντέρ. Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά τα οποία φτάνουν μέχρι την Κίνα.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την «βασίλισσα» η οποία ταξιδεύει μέχρι την Χιρόνα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Τρομερές ομάδες αμφότερες και ειδικά τώρα που ξεκαθαρίσανε οι θέσεις πιστεύω θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή να βγει over είναι σε ικανοποιητική απόδοση.
  • Στο Νησί και στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας η Πλίμουθ σιγά σιγά ετοιμάζει βαλίτσες για την άνοδο, αφού είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα αλλά σίγουρα δεν την παίρνει να κάνει γκέλες αφού απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον τρίτο. Σήμερα αντιμετωπίζει την Μπρίστολ Ρόβερς που φαίνεται να είναι αδιάφορη μιας και σώθηκε και βαθμολογικά. Επιλέγουμε την Πλίμουθ που έχει μονόπλευρο κίνητρο.
  • Στην Σερβία τώρα η ουραγός Μλάντοστ θα υποδεχτεί τον πρώτο του γκρουπ υποβιβασμού την Κολουμπάρα. Το περίεργο σε αυτό το παιχνίδι είναι πως να νικήσει ο πρώτος είναι σε απόδοση άνω του εφταπλασιασμού άρα κάτι βρωμάει στο παιχνίδι για αυτό θα πάω με τους τελευταίους που δίνονται σαν ακλόνητο φαβορί.
  • Στην κεντρική Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τσεχία, η Σλάβια Πράγας θα αντιμετωπίσει την Οστράβα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία κλάση πιο πάνω και πιστεύω μπορούν να το αποδείξουν.
  • Στη μακρινή Κίνα είχαμε πριν δύο εβδομάδες την έναρξη. Η περσινή πρωταθλήτρια Γουχάν Θρι Τάουνς ταξιδεύει μέχρι το Μεϊζού για να αντιμετωπίσει την Χάκα η οποία δεν έχει βρει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Αρκετά ποιοτική η Γουχάν, ειδικά μεσοεπιθετικά με τον Σταντσίου και τον Ντάβιντσον να είναι τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας. Διπλό με κάλυψη σε combo.
  • Τέλος κλείνουμε με την Σαντόνγκ Ταϊσάν η οποία έχασε πέρσι το πρωτάθλημα με ισοβαθμία αλλά φέτος η παρέα του Φελαϊνί έχουν στόχο το πρωτάθλημα αν και ακόμα αγνοούν την νίκη. Σήμερα υποδέχονται στο «Λούνενγκ Μπιγκ» την Ζεϊάνγκ Προφέσιοναλ η οποία είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμούς ακόμα στο πρωτάθλημα. Επιλέγουμε την νίκη των γηπεδούχων.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.32
14:35
Σαντόνγκ Ταϊσάν - Ζεϊάνγκ Προφέσιοναλ
1
1.60
14:35
Μεϊζού Χάκα - Γουχάν Θρι Τάουνς
Χ2 & under 4,5
1.45
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 9.00
14:35
Σαντόνγκ Ταϊσάν - Ζεϊάνγκ Προφέσιοναλ
Γκολ Φελαϊνί
2.75
14:35
Μεϊζού Χάκα - Γουχάν Θρι Τάουνς
Γκολ Ντάβιντσον
3.30
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
19:00
Μλάντοστ - Κολουμπάρα
1
1.45
20:30
Οστράβα - Σλάβια Πράγας
2
1.55
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.17
20:30
Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal ή over 2,5
1.50
21:45
Πλίμουθ - Μπρίστολ Ρόβερς
1
1.45
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις