Αουτσάιντερ, ειδικά και μακροχρόνια έως 7.11!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρεμιέρα των play offs με ειδικά, combos και μίνι μακροχρόνια.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Εξαιρετικά πήγαμε στη φετινή regular season και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στα play offs. Δύο ματσάκια απόψε, θα ασχοληθούμε και με τα δυο ζευγάρια, με έμφαση στο Πριγκιπάτο, αλλά θα έχουμε και μία γεύση από μίνι μακροχρόνια.

Προγνωστικά Euroleague: Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ξεκινάμε από το κατά συνθήκη πιο αμφίρροπο ζευγάρι των play offs. Η 4η Μονακό υποδέχεται την 5η Μακάμπι σε ένα ζευγάρωμα που δε θα μας κάνει εντύπωση να φτάσει στα πέντε ματς. Η παρέα του Τζέιμς δε με εντυπωσίασε για μεγάλα διαστήματα της σεζόν. Η Μακάμπι από την άλλη ήταν εξαιρετική στην τελική ευθεία. Είναι σίγουρα μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της και αν θέλει να προκριθεί θα πρέπει να την υπερασπιστεί και να ψάξει μια εκτός έδρας νίκη. Το πρώτο μακροχρόνιο λοιπόν αφορά το απροσπέλαστο Τελ Αβίβ.

Όσο αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, υπάρχουν αρκετά ειδικά με αξία. Από την πλευρά των γηπεδούχων θα ποντάρω στα δύο από τα τρία δυνατά γκαρντ, αξιολογώντας τα στατιστικά. Ο Οκόμπο είναι ένας παίκτης με καλή διείσδυση και αξίζει να ποντάρουμε σε τουλάχιστον τρία δίποντα. Τα κατάφερε άλλωστε σε 6/7 τελευταία ματς. Όσο για τον Λόιντ, επίσης επιλέγει drive, αναζητώντας επαφές. Στα δύο ματς με τη Μακάμπι φέτος είχε πέντε και επτά κερδισμένα φάουλ. Το όριο στο 3,5 απόψε και το over έχει λογική. Το τρίτο ειδικό αφορά έναν παίκτη της Μακάμπι, τον Κόλσον. Κομβικός ο Αμερικανός για τον Κάτας. Μένει αρκετή ώρα στο παρκέ και είχε τουλάχιστον μία ασίστ στα τελευταία τρία ματς και από μία σε κάθε ματς απέναντι στη Μονακό φέτος. Μία από τα ίδια για απόψε. Τέλος, στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης, περιμένω από τους Ισραηλινούς να αντισταθούν και κυρίως να δούμε ένα ματς που το σκορ δε θα ξεφύγει.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν

Το δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς γίνεται στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρτιζάν. Θεωρητικά φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά θεωρώ ότι δε θα έχουν εύκολο έργο στη σειρά. Όσο περνάει ο καιρός, ο Ζοτς βάζει τη σφραγίδα του στην ομάδα του Βελιγραδίου. Στο αποψινό παιχνίδι πιστεύω πως θα παλέψει για τη νίκη ή τουλάχιστον θα χάσει με μικρή διαφορά. Θα δούμε ψηλό σκορ λογικά, ίσως όχι όσο τα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια, αλλά μιλάμε για δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης. Παρόμοιο μακροχρόνιο και εδώ. Περιμένω από την Παρτιζάν να υπερασπιστεί την έδρα της και αν τα καταφέρει θα έχει μια ευκαιρία να βρεθεί στο Κάουνας. Γιατί οχι;

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
21:15
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Οκόμπο over 2,5 εύστοχα δίποντα
2.34
BET: 25 units
Ειδικό
21:15
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Κόλσον over 0,5 ασίστ
2.72
BET: 20 units
Ειδικό
21:15
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Λόιντ over 3,5 κερδισμένα φάουλ
2.31
BET: 20 units
Μονό
21:15
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Under 166,5
1.87
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 7.11
21:15
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
2 (+10,5) & Under 162,5
2.82
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν
2 (+8,5) & over 160,5
2.52
BET: 15 units
Combo
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν
2 (+12,5) & over 155,5
1.80
BET: 30 units
Μακροχρόνια σειράς
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι αήττητη εντός έδρας
2.35
BET: 30 units
Μακροχρόνια σειράς
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν
Παρτιζάν αήττητη εντός έδρας
3.50
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις