Κάρτες στο 1.75 και στο 2.05

Κάρτες στο 1.75 και στο 2.05

Καλημέρα καλημέρα. Δεν μας βγήκε η «ερωτική» δυάδα της Παρασκευής, καθώς ΠΑΟΚ και Άρης δέχθηκαν αρκετές κίτρινες στο τελευταίο ημίωρο των αναμετρήσεών τους, γεγονός που μας στέρησε το ταμείο. Συνεχίζουμε…

Ξανά με δύο αγώνες θα ασχοληθούμε σήμερα, αμφότεροι εν Ελλάδι. Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Βόλο και λίγο αργότερα στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας τον Παναθηναϊκό. Αναγνωριστικά θα είναι και τα πρώτα μας πονταρίσματα (εφόσον δεν μιλάμε για ντέρμπι), καθότι μόλις ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα, επομένως με μπούσουλα την προϊστορία θα κοιτάξουμε την συμπεριφορά των ομάδων και αναλόγως θα κινηθούμε.

Αρκετές κίτρινες -αλλά και κόκκινες- συγκεντρώνουν στα παιχνίδια τους οι Περιστεριώτες με τους Βολιώτες. Την περασμένη σεζόν οι φιλοξενούμενοι είχαν 4,5 κατά μέσο όρο, αλλά και… 3 να φέρουν φέτος, καλά είναι.

Στο έτερο παιχνίδι μας, επτά μήνες πριν, οι Αρκάδες αντίκρισαν 6 κίτρινες κάρτες κόντρα στου «πράσινους», αλλά εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και με 3.

Μονό

18:30 Ατρόμητος – Βόλος: Βόλος over 2,5 κάρτες (1.75)

Μονό

20:30 Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός: Αστέρας over 2,5 κάρτες (2.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις