Ισπανικό combo πληρώνει 2.14

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην Ισπανία τα σημερινά προγνωστικά και συγκεκριμένα με επιλογή από το Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Γράφει ο #Blackbird

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στην Ισπανία θα επικεντρωθούμε σήμερα στην αναμέτρηση της Χιρόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.  Ας δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Combo με αξία

Την ήττα γνώρισε η γηπεδούχος Χιρόνα, την περασμένη αγωνιστική στην αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ. Σε μια αναμέτρηση χωρίς κάτι αξιοσημείωτο να θυμάται κανείς, το τέρμα στο 24ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση. Στους 38 βαθμούς και οχτώ μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού, δύσκολα να κινδυνέψει αν κάνει τα απαραίτητα.

Η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Θέλτα στην Μαδρίτη παραμένοντας στην 2η θέσης του βαθμολογικού πίνακα. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την «Βασίλισσα», η οποία θα μπορούσε να πετύχει τρίτο γκολ, ακόμα και να δεχτεί αν δεν υπήρχε ο Κουρτουά και οι επεμβάσεις του. Αδιάφορη πλέον στο πρωτάθλημα, ενώ στις αρχές Μαΐου παίζει την χρονιά της αφού πρώτα έχει τον τελικό κυπέλλου με την Οσασούνα, αλλά και τους ημιτελικούς με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Φαβορί η Ρεάλ, όμως πλέον χωρίς κίνητρο στο πρωτάθλημα. Ίσως χρειάζεται ανάσες ενόψει του επόμενου διαστήματος, όπου θα κριθούν και οι τίτλοι τους οποίους διεκδικεί. Η Χιρόνα θα το παλέψει, οπότε δεν είναι αδύνατο να δούμε γκολ και θέαμα. Το goal/goal συνδυαστικά με το over 2,5 πληρώνει 2.14 στην Betshop.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
20:30
Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal & over 2,5
2.13
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις