Η ευκαιρία της Χιρόνα

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel επιστρέφει μετά την ταμειάρα της Κυριακής (απόδοση 4.81), επιλέγοντας να ποντάρει στο παιχνίδι Χιρόνα - Ρεάλ.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Για τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής δεν χρειάζεται να γράψω πολλά. Πίστεψα πως και οι τρεις αναμετρήσεις της Super League θα έχουν γκολ, επέλεξα εις τριπλούν το ασιατικό over 2 και πλήρωσε η τριάδα σε απόδοση 4.81. Μεγάλο ταμείο, πήρε χαρά ο κόσμος, καθώς και εγώ αφού σας έκανα χαρούμενους. Προχωράω με τα σημερινά.

Ευκαιρία για τη Χιρόνα

Εμβόλιμη αγωνιστική στη La Liga. Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στην Καταλονία για να αντιμετωπίσει τη Χιρόνα, ούσα βέβαια παντελώς αδιάφορη για τη συνέχεια της La Liga, έχοντας μείνει χιλιόμετρα πίσω από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο Κύπελλο, εκεί όπου βρίσκεται στον τελικό, αλλά και στο Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μπορεί να ταξιδεύει ούσα αδιάφορη στην Καταλονία η Ρεάλ, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα παρατήσει την αναμέτρηση. Δεν θα παραδοθεί. Πιθανότατα βέβαια να παρουσιαστεί με μεγαλύτερη χαλαρότητα. Η Χιρόνα έχει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές της, να κοντράρει μία παραδοσιακή δύναμη και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα μνημονεύεται τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσα να κυνηγήσω την έκπληξη με το 1Χ σε αποδόσεις άνω του 2.30, όμως θα επιλέξω τον άσο με +1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.83.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις.

Δείτε εδώ τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Ασιατικό
20:30
Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
1 (+1 ΑΗ)
1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις