Στήριξη στους γηπεδούχους μέχρι 2.55

προγνωστικά

Προγνωστικά με στήριξη στους γηπεδούχους και γκολ σε Αγγλία και La Liga με επιλογές που υπερδιπλασιάζουν από τον #Makrakis

Καλημέρες. Επιστροφή μετά από λίγο καιρό για την στήλη. Έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εμβόλιμες αγωνιστικές σήμερα σε Αγγλία και Ισπανία και θα δούμε προγνωστικά από τέσσερα παιχνίδια.

  • Ξεκίνημα με την League One της Αγγλίας. Η Μπάρνσλεϊ έχει κλειδώσει την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου, η Ίπσουιτς βρίσκεται στην 2η θέση και έχει πλεονεκτική θέση όσον αφορά την απευθείας άνοδο. Οι γηπεδούχοι παίζουν το «τελευταίο» τους χαρτί απόψε για να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη δυάδα. Ρεαλιστικά, είναι πολύ δύσκολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι. Η Μπάρνσλεϊ μετράει 9 σερί νίκες στην έδρα της και 14/15 παιχνίδια της εκεί. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν κι αυτοί ένα τρομερό αήττητο σερί 16 αγώνων ανεξαρτήτου έδρας. Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ πως είναι δύσκολο να αγνοήσουμε την φόρμα των γηπεδούχων σε αυτές τις περιπτώσεις. Και το ότι δίνονται αουτσάιντερ μας βοηθάει να επιλέξουμε το 1Χ στο 1.85.
  • Μένουμε Αγγλία και συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας από την Championship. Η Μπλάκμπερν έχει ισοφαριστεί στα δύο τελευταία της παιχνίδι στο τέλος και ψάχνει απεγνωσμένα την νίκη που θα την φέρει μια ανάσα από την εξασφάλιση θέσης στα Play off ανόδου. Η (λογικά αλλά όχι μαθηματικά) πρωταθλήτρια Μπέρνλι δείχνει να κάνει ήδη διακοπές μοιράζοντας απλόχερα βαθμούς σε ομάδες που «καίγονται». Η Μπλάκμπερν είναι καλύτερη ομάδα από τις προηγούμενες που «χαρίστηκε» η ομάδα του Κομπανί και θα στηρίξω τους γηπεδούχος στο draw no bet του 2.55.
  • Λίντς και Λέστερ βρίσκονται σε δεινή θέση. Οι «αλεπούδες» πήραν τεράστια νίκη, βαθμολογικά και ψυχολογικά, απέναντι στους Γουλβς και έχουν δύο παιχνίδια τελικούς για την παραμονή. Το αποψινό με την Λιντς και με την Έβερτον στην έδρα τους. Και οι δύο ομάδες δέχονται γκολ «για πλάκα», αλλά σκοράρουν αρκετά για την θέση που βρίσκονται. Αναλογιζόμενοι και την σημαντικότητα του αγώνα το goal/goal & over 2,5 στον διπλασιασμό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
  • «Τελικός» τετράδας για την Μπέτις που θέλει νίκη για να αυξήσει της πιθανότητές της για Champions League του χρόνου. Η Σοσιεδάδ προέρχεται από νίκη κόντρα στην Ράγιο Βαγεκάνο και έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της τετράδας. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν το μομέντουμ του ζευγαριού με το μέρος τους, μετρώντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν και μία «κοιλιά» εκτός έδρας αυτή την εποχή. Όλα αυτά με οδηγούν στην στήριξη της Μπέτις στο 2.15 χωρίς την ισοπαλία.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
21:45
Μπάρνσλεϊ - Ίπσουιτς
1.85
Μονό
22:00
Μπλάκμπερν - Μπέρνλι
1 dnb
2.55
Μονό
22:00
Λιντς - Λέστερ
Goal/goal & over 2,5
2.02
Μονό
22:00
Μπέτις - Σοσιεδάδ
1 dnb
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις