Χρυσή ευκαιρία στο Παρίσι για το 2.25

Χρυσή ευκαιρία στο Παρίσι για το 2.25

Κάτι βγάλαμε και χθες, επάνοδος με ρέγουλο…

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/195973395471231

Τρίτη αγωνιστική στη γαλλική Ligue 1, και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το κλάσικο μεταξύ της Παρί και της Μαρσέιγ. Τα προβλήματα απουσιών είναι τεράστια στους Παριζιάνους, με σχεδόν όλα τα αστέρια τους είτε σε καραντίνα είτε με ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν το ματς. Ο λόγος για τους Ντι Μαρία, Νεϋμάρ, Εμπαπέ, Μαρκίνιος, Ικάρντι, Νάβας, Παρέδες, Ικάρντι. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Τούχελ πρέπει να πειραματιστεί για δεύτερο ματς μέσα σε τέσσερις ημέρες, μετά την ήττα από τη Λανς.

Οι Μαρσεγέζοι, αντίθετα, έχουν επιστροφές. Ο ηγέτης Παγέτ όπως και οι Αλφάρο και Σαρ επέστρεψαν από την καραντίνα. Στον έναν και μοναδικό αγώνα που έδωσαν μέχρι τώρα, αυτόν στην Μπρεστ, παρά τα προβλήματα παρουσίασαν σχετικά καλή εικόνα, με τον Τοβέν σε μεγάλα κέφια.

Η προϊστορία στο Παρίσι, μπορεί να είναι τραγική, όμως τώρα τους παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς. Αν είχαμε μεγαλύτερο δείγμα γραφής, θα πήγαινα στο ξερό διπλό. Τώρα θα αρκεστώ στη διπλή ευκαιρία στο 2.25.

Προς όφελος η διακοπή

Στο ματς που ανοίγει την αγωνιστική ημέρα, η Λιλ φιλοξενεί τη Μετς. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν διπλό με καλή εμφάνιση στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα στη Ρεμς, δείχνοντας πως βαδίζουν σε σωστά μονοπάτια, ενώ η διακοπή πιστεύω την ωφέλησε, καθώς ο Γκαλτιέ είχε χρόνο να δουλέψει την επιθετική λειτουργία.

Μικρό το δείγμα της Μετς, μόλις ένα ματς κόντρα στη Μονακό. Μπορεί να παρουσίασε μαχητικότητα, αλλά η ποιότητά της τουλάχιστον σε αυτό το ξεκίνημα, φάνηκε λίγη.

Πρώτος λόγος προφανώς στον άσο, ωστόσο το 1.55 που προσφέρεται κατά μέσο όρο είναι απλά μια δίκαιη απόδοση. Περιμένω ταμπούρι από τους φιλοξενούμενους, ενώ η Λιλ είτε εύκολα είτε δύσκολα, θα σκοράρει. Κάτι σε 2-0. Κρατώ το συνδυασμό άσου και under 3,5 για το 2.05.

Βαρύ όνομα για 2.15

Πρεμιέρα στην Ολλανδία, σε θολά νερά, αφού στο περσινό πρωτάθλημα μπήκε παύλα τονΜάρτιο, και οι ομάδες παραμένουν χωρίς επίσημο ματς για έξι μήνες. Ωστόσο, θεωρώ πως υπάρχει αξία σε ένα διπλό.

Η Γκρόνινγκεν υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν και μπορεί ο Άριεν Ρόμπεν να επέστρεψε στα γήπεδα μετά από ένα χρόνο για λογαριασμό των γηπεδούχων, ωστόσο οι αλλαγές στο ρόστερ είναι μεγάλες, κυρίως στην άμυνα, και θα χρειαστούν χρόνο προκειμένου να «δέσουν».

Αντίθετα, η Αϊτχόφεν, κράτησε το βασικό κορμό και προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις προκειμένου να καλύψει τα κενά της ενώ είναι πλέον διαθέσιμος ο MVP της προηγούμενης χρονιάς, Μάλεν, μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Αξία στο διπλό του 2.15, σε λίγες έδρες θα βρούμε ξανά τέτοια απόδοση για το δεύτερο μεγαλύτερο club της χώρας.

Ο Κάναντι και ο Μπέος

Στα δικά μας, τέλος, η κουτσουρεμένη πρώτη αγωνιστική, ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις, αυτή στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και Βόλου, και την φιλοξενία του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα. Μια επιλογή προκύπτει.

Ο Ατρόμητος ήταν ο… πρωταθλητής των φιλικών, καθώς μεταξύ άλλων κέρδισε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα, αυτό δε λέει πολλά, όμως πλέον έχει ξανά τον Νταμίρ Κάναντι στο τιμόνι, ο οποίος έχτισε τη δική του ομάδα κι όλες οι μεταγραφικές προσθήκες είχαν την υπογραφή του.

Στον Βόλο υπήρξαν μεγάλες αλλαγές από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος στα μέσα της προετοιμασίας έδιωξε τον Τσιώλη (!), για τον Ισπανό Άνχελ Λόπεθ. Πάρα πολλές οι προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό, σίγουρα χημεία δεν πρόκειται να υπάρξει τουλάχιστον σε αυτό το αρχικό στάδιο.

Άσος στο 1.67, τον περίμενα χαμηλότερα, ωστόσο κι αυτή η επιλογή έχει τη λογική αυτής στο Λιλ – Μετς. Νίκη Ατρομήτου με λίγα γκολ στο 1.87.

Δυάδα (απόδοσης 3.83)

14:00 Λιλ – Μετς: 1 & under 3,5 (2.05)

18:30 Ατρόμητος – Βόλος: 1 & under 4,5 (1.87)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.84)

17:45 Γκρόνινγκεν – PSV Αϊντχόφεν: 2 (2.15)

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ: Χ2 (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις