Παναθηναϊκός – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ προγνωστικά

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ προγνωστικά

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Αρτούρ Ντίας Σοάρες.
  • Πρώτος γύρος: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0.
  • Τρία από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έμειναν στην ισοπαλία, ενώ στα υπόλοιπα ο Παναθηναϊκός πήρε δύο νίκες κι η ΑΕΚ μία.
  • Απολογισμό 9-7-2 μετρά στα τελευταία 18 εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.
  • Οκτώ από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ξύπνησε μνήμες… πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε στο δεύτερο και πέρασε εύκολα από το Πανθεσσαλικό με το 2-0 επί του Βόλου. Πρώτη επαφή των «πρασίνων» με τα δίχτυα ήταν το γκολ του Παλάσιος στο 25’ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Βέρμπιτς, που ακυρώθηκε για οφσάιντ. Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στα 15 δευτερόλεπτα, ο Ιωαννίδης εξ επαφής άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μαντσίνι. Ο Αργεντινός δημιούργησε και το 0-2 με σέντρα που εκμεταλλεύτηκε ο Σπόραρ, παίρνοντας κεφαλιά που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Με τη νίκη αυτή το «τριφύλλι» παρέμεινε στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, στους 75 βαθμούς, φτάνοντας στο εντυπωσιακό +12 από την τρίτη θέση.

Stat attack: Μετρά δώδεκα σερί ματς χωρίς ήττα, με συνολικά γκολ 17-2.

Απουσίες: Πέραν των Αϊτόρ και Τρουιγιέ, ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Τσέριν, Κουρμπέλης, Πέρεθ – Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Παναθηναϊκός - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Με τον καλύτερο τρόπο προετοιμάστηκε για το κρίσιμο ματς κορυφής με τον Παναθηναϊκό, διαλύοντας με 4-0 τον ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς είχε το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και των απουσιών των φιλοξενούμενων, αλλά η κόκκινη του Κάργα στο 10’ έκανε ακόμα πιο εύκολη την ζωή της. Σαν να μην έλειπε αυτό, ο ΠΑΟΚ έκανε πληθώρα λαθών, και άνετα η Ένωση προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Τσούμπερ (21’) και Μουκουντί (24’). Σιγά-σιγά ο ρυθμός έπεσε όμως η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να ψάχνει το τρίτο γκολ, και τελικά το πέτυχε στο 77’ με τον αρχισκόρερ της Λιβάι Γκαρσία. Στο 86’ ο Φερνάντες έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με εξαιρετικό σουτ για το τελικό 4-0. Παρέμεινε σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό η ομάδα του Αλμέιδα και ψάχνει τη νίκη για να μείνει μόνη πρώτη.

Stat attack: Στα τελευταία τέσσερα ματς της έχουν σημειωθεί over 2,5 γκολ, με τα τρία από αυτά να φτάνουν στο over 3,5.

Απουσίες: Πλην του Αραούχο που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και του Σιντιμπέ, όλοι οι παίκτες της Ένωσης βρίσκονται στη διάθεση του Αλμέιδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Λ. Γκαρσία, Τσούμπερ.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ο τελικός των τελικών. Εδώ κρίνεται εν πολλοίς το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν. Αμφότερες μπαίνουν με την ψυχολογία στα ύψη και με στόχο τη νίκη. Ειδικά η ΑΕΚ, καθώς αν αποτύχει να πάρει το τρίποντο θα χρειάζεται γκέλα των «πρασίνων» για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Δύσκολα σε μια τέτοια αναμέτρηση θα δούμε τους δύο προπονητές να παίρνουν μεγάλα ρίσκα. Καθαρά λόγω φαβοριτισμού του Παναθηναϊκού αποκτά αξία η στήριξη στους φιλοξενούμενους, που δείχνουν να μην υπολογίζουν έδρες. Ρίσκο η επιλογή του διπλού, πάμε με κάλυψη. Χ2 & under 3,5, με απόδοση 1.83 στη Novibet.

Combo
20:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Χ2 & under 3,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις