Ρόμα – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ρόμα - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρόμα – Μίλαν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ρόμα – Μίλαν προγνωστικά

  • «Στάδιο Ολίμπικο» (72.698), Ρώμη.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο.
  • Πρώτος γύρος: Μίλαν – Ρόμα 2-2.
  • Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες έχει η Μίλαν στα τελευταία έξι ματς με τη Ρόμα.
  • Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Ρεπορτάζ Ρόμα

Έκανε μεγάλο πισωγύρισμα στο Μπέργκαμο με την ήττα με 3-1 από την Αταλάντα και τώρα κυνηγά τη Μίλαν για την τέταρτη θέση. Ο Πάσαλιτς έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 39’ και με το γκολ του Τολόι στο 74’ αυτοί απέκτησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Πελεγκρίνι μείωσε στο 83’, όμως ένα λεπτό αργότερα μια τραγική γκάφα του Πατρίσιο έδωσε τη δυνατότητα στον Κοοπμάινερς να πετύχει το 3-1. Μάλιστα, ο Πελεγκρίνι βρέθηκε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Σπορτιέλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 87’. Έτσι μπήκε τέλος σε ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα για τους «λύκους», διατηρώντας τους στους 56 βαθμούς. Πλέον, όμως, βρίσκονται στην 5η θέση, σε ισοβαθμία με την αποψινή τους αντίπαλο που συμπληρώνει την τετράδα.

Stat attack: Έχει κερδίσει οκτώ από τα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς της.

Απουσίες: Μοναδική δεδομένη απουσία είναι αυτή του Κάρσντορπ. Αγώνα δρόμου κάνουν για να προλάβουν το παιχνίδι οι Ντιμπάλα, Βαϊνάλντουμ, Σμόλινγκ και Γιορέντε, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίσιο – Μαντσίνι, Ιμπάνιεζ, Κουμπουλά – Σπινατσόλα, Κριστάντε, Μάτιτς, Ζαλέφσκι – Ελ Σαράουι, Πελεγκρίνι – Έιμπραχαμ.

Ρόμα - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ρόμα - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μίλαν

Επέστρεψε στις νίκες και στην τετράδα η Μίλαν με το 2-0 επί της Λέτσε την περασμένη Κυριακή. Μπορεί να μην εντυπωσίασε και να είχε λίγες φάσεις (τελείωσε το ματς με οκτώ τελικές προσπάθειες), αλλά πήρε το τρίποντο λόγω της ανωτερότητας και της έδρας της. Ο Λεάο ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των «ροσονέρι». Στο 40’ νίκησε τον Φαλκόνε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τονάλι για το 1-0. Στο 75’ πέτυχε ένα γκολ από αυτά που μας έχει συνηθίσει, κάνοντας εξαιρετική κούρσα στην αντεπίθεση και τελείωμα που, με τη βοήθεια του δοκαριού, κατέληξε στο βάθος της εστίας. Ο Πορτογάλος χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Πιόλι, με τους οποίους έπιασε στους 56 τη Ρόμα και την προσπέρασε στην ισοβαθμία.

Stat attack: Στους πέντε τελευταίους αγώνες της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Ιμπραΐμοβιτς και Πομπέγκα, επιστρέφουν οι Ζιρού (από τραυματισμό) και Καλάμπρια (από τιμωρία).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Κίερ, Τομόρι, Τ. Ερναντέζ – Τονάλι, Κρούνιτς – Μπραχίμ Ντίαθ, Μπενασέρ, Λεάο – Ζιρού.

Ρόμα - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Από τα πιο κρίσιμα εναπομείναντα ματς για τη μάχη της τετράδας για τις δύο ομάδες. Το ότι αμφότερες δίνουν έμφαση στην Ευρώπη, με τη Ρόμα να βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League και τη Μίλαν στα ημιτελικά του Champions League περιπλέκει τα πράγματα. Καλό και για τις δύο ότι έχουν βατά ματς πρωταθλήματος μεσοβδόμαδα, οπότε μπορούν να δώσουν το 100% απόψε. Πολλές απουσίες μαζεύτηκαν για τους γηπεδούχους και δεν υπάρχουν αρκετές λύσεις από τον πάγκο. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους, αναμένοντας παράλληλα να δούμε γκολ (όπως συμβαίνει στα τελευταία μεταξύ τους ματς). Επιλογή μας το Χ2 & over 1,5 στο 2.22 της WinMasters.

Combo
19:00
Ρόμα - Μίλαν
Χ2 & over 1,5
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις