Stoiximan Super League 2022-23: Οι αποδόσεις της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Stoiximan Super League 2022-23: Οι αποδόσεις της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Stoiximan Super League 2022-23: Οι αποδόσεις της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Τα πλέι οφ της Stoiximan Super League μπαίνουν στην έκτη αγωνιστική και τα πράγματα όσον αφορά τον τίτλο αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ισοβαθμούν στην κορυφή και στους 72 βαθμούς. Μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, πιο πίσω έμειναν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που έχουν 63 και 60 πόντους αντίστοιχα. Στη πέμπτη θέση βρίσκεται ο Άρης στους 44 και στην έκτη ο Βόλος στους 40 βαθμούς.

Για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από το Βόλο, θέλοντας να πάρει το αίμα του πίσω για τη λευκή ισοπαλία του πρώτου γύρου στην Αθήνα. Ευδιάκριτο το φαβορί του αγώνα, μόλις στο 1.22 προσφέρεται η απόδραση του Παναθηναϊκού από τη Μαγνησία. Γκραντ αουτσάιντερ σε απόδοση 15.00 οι γηπεδούχοι, ενώ η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 6.00.

Ακολουθεί η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έληξε με 2-2, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, έχοντας περάσει άνετα με 3-0 από την έδρα του Βόλου, ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν το φαβορί στο 1.88, με τον άσο να βρίσκεται στο 4.10 και την ισοπαλία στο 3.60.

Την έκτη αγωνιστική κλείνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Κομβικής σημασίας παιχνίδι για την Ένωση, έχοντας κερδίσει τους «ασπρόμαυρους» στην Τούμπα με 1-0. Η ομάδα του Αλμέιδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο δικέφαλος του βορρά σε κακό φεγγάρι. «Φτωχός», αλλά δίκαιος ο άσος στο 1.65, με την επικράτηση των φιλοξενούμενων να προσφέρεται στο 5.40 και την ισοπαλία στο 3.60.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις