Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

  • «Στάδιο Τότεναμ Χότσπερ» (62.850), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Πρώτος γύρος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-0.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά τέσσερις σερί νίκες επί της Τότεναμ.
  • Εντός έδρας η Τότεναμ έχει απολογισμό 0-1-3 στα τελευταία τέσσερα ματς με τη Γιουνάιτεντ.
  • Σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Υπέστη αδιανόητη συντριβή με 6-1 από τη Νιούκαστλ και κινδυνεύει να αποχαιρετήσει πρόωρα κάθε ελπίδα για την κατάληψη της 4ης θέσης. Στο 21’ οι «πετεινοί» έχαναν με 5-0 σε ένα από τα πιο εφιαλτικά απογεύματά τους στην Premier League. Το μοναδικό θετικό που της συνέβη ήταν το γκολ του Κέιν στο 49’, με τον Γουίλσον να πετυχαίνει το τελικό 6-1 στο 67’. Μετά τον Κόντε, και ο υπηρεσιακός Στελίνι απολύθηκε, και πλέον ο Ράιαν Μέισον αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση, όμως αυτό σύντομα μπορεί να αλλάξει. Η Άστον Βίλα ακολουθεί στο -2, η Λίβερπουλ που απέχει τρεις βαθμούς έχει παίξει ένα ματς λιγότερο, ενώ η Μπράιτον βρίσκεται στο -4 με τρία ματς λιγότερα.

Stat attack: Το goal/goal έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία έξι ματς της, έχοντας συνδυαστεί με το over 2,5 σε πέντε από αυτά.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι χαφ Μπεντανκούρ και Μπισουμά, οι πλάγιοι μπακ Έμερσον και Σεσενιόν, αλλά κι ο βασικός γκολκίπερ Γιορίς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Φόρστερ – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ – Πόρρο, Σκιπ, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Σον Χέουνγκ-Μιν, Κέιν.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επέστρεψε στην τέταρτη θέση, στην ισοβαθμία με τη Νιούκαστλ, επειδή δεν είχε υποχρεώσεις για την Premier League αυτό το σαββατοκύριακο. Έπαιξε με την Μπράιτον για τα ημιτελικά του FA Cup, στη μοναδική διοργάνωση που της απέμεινε για να κατακτήσει πέρα από το Carabao Cup. Καμία ομάδα δεν έπιασε τα στάνταρ της και το ματς έληξε δίκαια χωρίς τέρματα. Ούτε στην παράταση βρέθηκε ο νικητής, οπότε το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Μετά από έξι συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις για κάθε ομάδα, ο Μαρτς αστόχησε για τους «γλάρους». Ο Λίντελοφ ήταν εύστοχος κι έτσι η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στις 3 Ιουνίου.

Stat attack: Μετρά οκτώ διαδοχικά no goal σε αγώνες πρωταθλήματος.

Απουσίες: Παραμένουν «στα πιτς» οι Βαράν, Λ. Μαρτίνεζ, Γκαρνάτσο, Χίτον και Φαν Ντε Μπέεκ. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος παρότι είχε επιστρέψει από τραυματισμό αντικαταστάθηκε στο ματς με την Μπράιτον για αυτό τον λόγο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Λίντελοφ, Σο, Μαλάσια – Έρικσεν, Κασεμίρο, Ζάμπιτσερ – Άντονι, Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην είναι στα καλύτερά της, καθώς τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και το βαρύ πρόγραμμα της έχουν κοστίσει στον αγωνιστικό χώρο. Όμως η Τότεναμ περνά βαθιά κρίση και κινδυνεύει να χάσει και αυτά που θεωρούσε αυτονόητα, όπως η παρουσία της στην πεντάδα. Άγνωστο το πώς θα παρουσιαστεί απόψε, όμως σίγουρα λόγω έδρας περιμένουμε λίγη παραπάνω σοβαρότητα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την άλλη προβληματίζουν εκτός έδρας, ειδικά απέναντι σε ομάδες τέτοιου αναστήματος. Αμφότερες δεν έχουν λόγο να πάρουν πολλά ρίσκα καθώς μπορεί να την πατήσουν. Το να κινηθεί το ματς στα 2-3 γκολ πληρώνει 2.08 στην Betshop και αξίζει το ποντάρισμά μας.

Μονό
22:00
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2-3 γκολ
2.08
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις