ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με την ψυχολογία υπέρ της για το 3.20

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Με την ψυχολογία υπέρ της για το 3.20

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με την ψυχολογία υπέρ της για το 3.20

προγνωστικά

Με το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, αλλά και ευρωπαϊκές ματσάρες ασχολείται αυτή την Κυριακή ο #Bats.

Δυνατό το σημερινό πρόγραμμα με προγνωστικά άνω του διπλασιασμού, είτε με μονές είτε με συνδυαστικές επιλογές.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην Μπαρτσελόνα ήδη έχουν αρχίσει να βγάζουν τα κομπιουτεράκια για να υπολογίσουν πόσες νίκες χρειάζονται για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται και στις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας οι οποίες προβληματίζουν αρκετά. Δύο σερί λευκές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με Χιρόνα και Χετάφε, οι οποίες ακολουθούν το 0-4 στο κύπελλο με τη Ρεάλ.

Η χειρότερη αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, που χρειάζεται να επιστρέψει στο σκοράρισμα, είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα πάει με τη γνωστή συνταγή στο «Καμπ Νου», ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό παίζει πιο επιθετικά. Έξι σερί νίκες και 14 επίσημα ματς χωρίς ήττα μετρούν οι «ροχιμπλάνκος», περιμένοντας γκέλα της Ρεάλ για να την προσπεράσουν στη βαθμολογία. Θα βάλουν δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, αλλά δύσκολα μπορούν εκτός έδρας να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Αναμένουμε να δούμε μια πιο σοβαρή Μπαρτσελόνα, κι έτσι να επιβεβαιωθεί ο άσος που διπλασιάζει στη Novibet.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλέι-οφ, με μια από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν να είναι αυτή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο «δικέφαλος» παίζει… τα ρέστα του για το πρωτάθλημα, έχοντας μείνει εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται ο σημερινός του αντίπαλος. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατός, καθώς μετρά μόλις δύο ήττες συνολικά στην σεζόν. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι ακόμα δεν έχει χάσει το μέταλλο που χρειάζεται για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς με τη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού έφτασε τους 69 βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση με την ΑΕΚ.

Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται τη νίκη, αν και οι φιλοξενούμενοι υπό προϋποθέσεις μπορούν να βολευτούν και με την ισοπαλία. Πάντως αυτό σημαίνει ότι θα κυνηγήσουν το γκολ και θα χρειαστεί να ρισκάρουν για να το πετύχουν. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικός στα ματς με Άρη και Ολυμπιακό. Αμυντικά τα πάει τέλεια, καθώς δεν έχει δεχτεί γκολ στη διαδικασία των πλέι-οφ, αλλά και γενικότερα στα τελευταία οκτώ ματς. Ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς να βάλουν τέλος σε αυτό το σερί. Το «τριφύλλι» δέχεται γκολ στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις του στην Τούμπα, και στις τρεις μάλιστα έχει δεχτεί δύο τέρματα. Πληρώνει εξαιρετικά το goal/goal στην Betshop (2.24) και θα το τιμήσουμε.

Προγνωστικά: Γιουβέντους – Νάπολι

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην Ιταλία, αφού έγινε δεκτή η έφεση της Γιουβέντους κατά της αφαίρεσης 15 βαθμών που της είχε επιβληθεί νωρίτερα στην σεζόν. Η απόφαση αυτή είναι προσωρινή, και οδήγησε την ομάδα του Τορίνο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς. Το πρωτάθλημα δεν προλαβαίνει να το διεκδικήσει, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να βγει στο Champions League. Αυτό ίσως να γινόταν και μέσω της κατάκτησης του Europa League, καθώς με το 1-1 στην έδρα της Σπόρτινγκ εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πάντως, στο αγωνιστικό κομμάτι προβληματίζει με την απόδοσή της τον τελευταίο καιρό, με μία μόλις νίκη στα τελευταία πέντε ματς.

Ούτε η Νάπολι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και πλέον της απέμεινε μόνο ένας στόχος: αυτός του πρωταθλήματος. Δεν απέχει πολύ από τη μαθηματική κατάκτησή του, αλλά σίγουρα θα ήθελε να την συνδυάσει με μεγαλύτερη πορεία, ή ακόμα και κατάκτηση του Champions League. Δυστυχώς για αυτήν, η Μίλαν ήταν ανώτερη και την απέκλεισε στα προημιτελικά. Και αυτή στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της έχει κερδίσει μόνο μία φορά, ενώ σε τρία από αυτά δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η επιστροφή του Οσίμεν της δίνει μεγαλύτερη δύναμη στην επίθεση. Αμφότερες θα είναι ανεβασμένες για τους δικούς τους λόγους, οπότε θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι. Η μπίλια κάθεται στη μέση και κανείς από τους δύο δε βγαίνει χαμένος, οπότε παρουσιάζει ενδιαφέρον η επιλογή της ισοπαλίας στη Novibet, με απόδοση 3.20.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ

Επιστρέφουμε από εκεί που αρχίσαμε, δηλαδή την Ισπανία και τη La Liga με την αναμέτρηση της Σεβίλλης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στην εποχή Μεντιλιμπάρ, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις πέντε αναμετρήσεις με αυτόν στον πάγκο. Το διπλό επί της Βαλένθια κατά πάσα πιθανότητα εξασφάλισε την παραμονή, ενώ ακολούθησε και το 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να της δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Μετά από πολύ καιρό υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Σε καλή κατάσταση κι η Βιγιαρεάλ, που παλεύει να εδραιωθεί στην εξάδα και να κλειδώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Έκανε μεγάλο πισωγύρισμα με την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βαγιαδολίδ. Στα θετικά το ότι παρέμεινε στην έκτη θέση, στα αρνητικά το γεγονός ότι έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει την Μπέτις και να ανεβεί στην πέμπτη θέση. Αν κάτι φάνηκε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ότι παρά την καλή εικόνα της έχει ταβάνι. Η έξοδος στην Σεβίλλη θα είναι πολύ δύσκολη και δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται φαβορί σε ένα τέτοιο ματς. Πάμε με το 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 2.04 στη WinMasters.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
1
2.00
BET: 20 units
Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.24
BET: 18 units
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Νάπολι
Χ
3.20
BET: 12 units
Combo
22:00
Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ
1Χ & over 1,5
2.04
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις