Μια τριάδα αρκεί στο 4.81

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: O #Fidel αναλύει την 5η αγωνιστική των play off της Super League και καταλήγει σε τριάδα απόδοσης 4.81.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Εξαιρετική πήγε η στήλη της Πέμπτης και τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος εκείνης της ημέρας. Με ευκολία πέρασε το σημείο στο Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν, μισή πληρωθήκαμε τη δυάδα, αφού πέρασαν τα γκολ στο Βέλγιο (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Λεβερκούζεν), αλλά πήγε μονάδα το σημείο στο Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους. Προχωράμε με τα σημερινά μας.

Εννέα γκολ για το 4.81

Ξεκινάω από το παιχνίδι Βόλος – Άρης. Μεγάλη η αντιπαλότητα των δύο ομάδων, κυρίως λόγω των σχέσεων των δύο διοικήσεων. Αμφότερες μάχονται για την πέμπτη θέση της βαθμολογίας και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σαφέστατα φαβορί η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως οι Βολιώτες δεν έχουν μάθει να τα παρατούν. Ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο οι δύο ομάδες, στηρίζω το ασιατικό over 2.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Συνεχίζω στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Για την τρίτη θέση οι γηπεδούχοι, για τον τίτλο οι φιλοξενούμενοι. Μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν. Ο δικέφαλος του βορρά έχει «χτίσει» σερί απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ οι «Πράσινοι» θα ψάξουν τρίποντο ανάλογο της κανονικής διάρκειας. Δεν πείθει τελευταία η άμυνα του ΠΑΟΚ, αξίζει η ζαριά στο ασιατικό over 2.

Κλείνω με το έτερο ντέρμπι της ημέρας, Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο πριν το Πάσχα για το Κύπελλο, νικητές οι «ερυθρόλευκοι» με 2-1. Άλλο παιχνίδι όμως θα γίνει απόψε, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με διαφορετικό προσανατολισμό. Όπως και να ‘χει, αμυντικά οι δύο ομάδες παρουσιάζουν προβλήματα και δεν δείχνουν ικανές να κρατήσουν το μηδέν. Ασιατικό over 2 και εδώ.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις.

Δείτε εδώ τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Τριάδα απόδοσης 4.81
17:30
Βόλος - Άρης
Over 2 AH
1.58
20:00
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Over 2 AH
1.89
21:00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Over 2 AH
1.61
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις