ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Έφεση στα γκολ και στα πέναλτι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Έφεση στα γκολ και στα πέναλτι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

Αθλητικές μεταδόσεις

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Σάββατο 20/4)

Ο Πένια και το Γιάνκι

Ο Πένια και το Γιάνκι

best picks

Best Picks Παρασκευής με αποδόσεις έως 11.81

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Έφεση στα γκολ και στα πέναλτι

προγνωστικά

Σε δυάδες από την Γερμανία και την Αγγλία κατέληξε ο #TheMagician επιλέγοντας ομάδες με ισχυρό κίνητρο και έφεση στα γκολ.

Καλημέρα σας! Με τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ν’ οδεύουν προς το τέλος τους και τις βαθμολογικές διαφορές των ομάδων που κυνηγούν τίτλο ή διάκριση να είναι μικρές, οποιοδήποτε λάθος μπορεί να τους οδηγήσει εκτός στόχων. Επιλέξαμε σήμερα για τα προγνωστικά μας ομάδες με ενδιαφέρον για τον αγώνα.

Προγνωστικά: Ψάχνουν νίκη ηρεμίας

Εκκίνηση των προγνωστικών μας από την Αγγλία. Με την νίκη επί της Φούλαμ εντός έδρας την πρωταπριλιά και με δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, η Μπόρνμουθ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η πρώτη ήταν απέναντι στην Λέστερ ενώ η δεύτερη ήρθε στην έδρα της Τότεναμ, όπου δέχτηκε την ισοφάριση στο 88′ για να λυτρωθεί στο 90+5′, κερδίζοντας με 3-2. Έχει δημιουργήσει μια απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη αλλά δεν μπορεί να εφησυχαστεί αφού μπορεί γρήγορα να βρεθεί πάλι σε δύσκολη κατάσταση. Προτεραιότητα να μην χάσει σήμερα αλλά δέχεται αρκετές φάσεις σε κάθε αγώνα με την επίθεση εντός ν’ αποδίδει καρπούς.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Γουέστ Χαμ. Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League την Πέμπτη, ενώ στο πρωτάθλημα έχει μια ήττα στα τελευταία πέντε ματς. Έβγαλε ψυχή την τελευταία αγωνιστική όπου αν και έχανε από την Άρσεναλ με 0-2 εντός έδρας, ισοφάρισε σε 2-2 στο δεύτερο μέρος παίρνοντας πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια. Με τους 31 βαθμούς είναι μόλις τέσσερις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού γεγονός που την κρατάει σ’ εγρήγορση. Ομάδα έδρας το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά είναι ικανό να σκοράρει σήμερα σε μια έδρα που δεν αποτελεί φόβητρο.

Παιχνίδι που και οι δυο ομάδες δεν θέλουν να χάσουν. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.87 στην Betshop.

Στη μάχη της τετράδας

Πάμε βόρεια στο νησί. Η Νιούκαστλ δέχτηκε ένα μικρό πλήγμα στον εγωισμό της από το 3-0 της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Άστον Βίλα και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί νίκες. Δεύτερη φορά που δέχτηκε τρία τέρματα φέτος, με την πρώτη να είναι το εντός έδρας 3-3 με την Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει για τίποτα, καθώς κάνει πολύ καλή χρονιά και με τους νέους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες ο στόχος του Champions League είναι κοντά. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 56 βαθμούς τρεις πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τρεις μπροστά από την σημερινή της αντίπαλο. Υπερηχητική εντός έδρας με 8-5-1 αλλά στα τελευταία δέκα μόλις μια φορά κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Αντίπαλος της η Τότεναμ, που δέχτηκε σφαλιάρα εντός έδρας από την Μπόρνμουθ με 3-2 χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει την τετράδα. Επιθετικά έχει λύσεις, με τον Κέιν πολλές φορές να δείχνει ότι προσπαθεί φέτος μόνος του, αλλά αμυντικά δεν αποπνέει καμία εμπιστοσύνη. Με λύση ανάγκης στον πάγκο τον προπονητή Στελλίνι, δεν άλλαξε κάτι δραματικά στην ομάδα, η οποία ταλαιπωρείται από χρόνια πρόβλημα στην άμυνα που την έχει κρατήσει μακριά από τίτλους. Ενδεχόμενη ήττα θα την κρατήσει μακριά από τον στόχο της τετράδας.

Αγώνας για την είσοδο στην τετράδα με φόντο φυσικά το επόμενο Champions League. Θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας το over 2,5 με απόδοση 1.84 στην Betshop.

Προγνωστικά: Ντέρμπι με τα όλα του

Μετακομίζουμε στην Γερμανία. Άπαντες ευχαριστημένοι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν καθώς η ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League την Πέμπτη και είναι αήττητη για δώδεκα σερί παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις. Τα εύσημα φυσικά στον Ισπανό αναμορφωτή της, Τσάμπι Αλόνσο. Τρεις σερί νίκες στην έδρα της απέναντι σε Χέρτα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δεχόμενη όμως τέρματα. Έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία επτά στο πρωτάθλημα. Βρίσκει σχετικά εύκολα δίχτυα, βγάζοντας καθαρή την άμυνα που δέχεται παρά ταύτα φάσεις και γκολ. Κατέχει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ οι διώκτες της ακολουθούν στους δυο πόντους.

Η Λειψία με την σειρά της φαίνεται να προσπέρασε μια μικρή κρίση που την ταλαιπώρησε. Νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός και πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου ενώ ακολούθησαν δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, πρώτα στο Βερολίνο απέναντι στην Χέρτα και έπειτα εντός απέναντι στην Φράιμπουργκ, χωρίς όμως να λάμψει με την απόδοση της. Μονόδρομος η τετράδα, θέση που κατέχει αυτή την στιγμή με την Φράιμπουργκ να ακολουθεί στον πόντο. Φύση επιθετική ομάδα, με ευχέρεια στο σκοράρισμα η Λειψία αλλά παρουσιάζει κενά διαστήματα ανασταλτικά που της έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς.

Σε φουλ φόρμα οι γηπεδούχοι, έχουν το γκολ οι φιλοξενούμενοι. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.63 στην Betshop.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Επικίνδυνη έξοδος

Συνεχίζουμε στην Bundesliga. Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην δέκατη θέση με 36 βαθμούς και δύσκολα θα προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Εντός έδρας όμως παρουσιάζεται σταθερά καλή. Τρεις φορές δεν βρήκε δίχτυα σε 14 αγώνες ενώ έχει νικήσει και τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Είναι τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα δείχνοντας ότι δεν θα τα παρατήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. στηρίζεται στην έδρα της και αναμένεται να δείξει ακόμα μια φορά το καλό της πρόσωπο.

Αντίπαλος η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία κάνει νερά τελευταία. Απομακρύνθηκε από την πρώτη δυάδα, παραμένει όμως τρίτη με την θέση της στην τετράδα να βρίσκεται σε κίνδυνο, με την Λειψία ν’ ακολουθεί στον πόντο και την Φράιμπουργκ στους δυο. Εντός είναι αήττητη αλλά εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά (6-2-6 / 18-22 τέρματα) με δυνατούς αντιπάλους. Θέλει βαθμό ή βαθμούς για να διατηρήσει την θέση της. Μεγάλο πισωγύρισμα θα είναι η ήττα για τους φιλοξενούμενους που παλεύουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Πολύ επικίνδυνη έξοδος για τους φιλοξενούμενους. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.87 στην Betshop.

Από την άσπρη βούλα

Πριν από δύο εβδομάδες εντοπίσαμε και επιλέξαμε με επιτυχία δύο αγώνες όπου δόθηκαν πέναλτι με απόδοση 10.00! Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα στα προγνωστικά μας:

  • Πρώτη επιλογή από την Ιταλία, στον αγώνα Έμπολι – Ίντερ, όπου ο κύριος Μαρινέλι που θα διαιτητεύσει έχει προλάβει να δώσει εννέα πέναλτι σε έντεκα αγώνες! Κρατάμε το over 0,5 πέναλτι με απόδοση 2.80 στη Νovibet.
  • Δεύτερη επιλογή μας από την Ισπανία. O κ. Φερνάντεζ Γκιγιέρμο θα είναι ο άρχων του αγώνα Έλτσε – Βαλένθια. Δικαιωματικά έχει τα πρωτεία ποσοστού πέναλτι και κόκκινων καρτών. Σε 14 αγώνες φέτος στο Ισπανικό πρωτάθλημα, έδειξε δέκα φορές το σημείο του πέναλτι και δέκα την κόκκινη κάρτα. Επιλογή μας κόκκινη κάρτα και καταλογισμός πέναλτι με απόδοση 8.20 στη Νovibet.
  • Κλείνουμε με το Ναντ – Τρουά. Διαιτητής θα είναι ο Τζέρεμι Πιγκνάρντ, ο οποίος σε 16 αγώνες αυτή την χρονιά έχει δώδεκα φορές το σημείο του πέναλτι. Στο 3.10 η απόδοση καταλογισμού πέναλτι στον αγώνα.

Καλή επιτυχία!

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα ρίσκου απόδοσης 8.68
13:30
Έμπολι - Ίντερ
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
16:00
Ναντ - Τρουά
Καταλογισμός πέναλτι
3.10
BET: 5 units
Μονό ρίσκου
15:00
Έλτσε - Βαλένθια
Κόκκινη κάρτα και καταλογισμός πέναλτι
8.20
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.44
16:00
Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.87
16:00
Νιούκαστλ - Τότεναμ
Οver 2,5
1.84
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.05
18:30
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λειψία
Goal/goal
1.63
20:30
Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις