ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Λογικά bets με 2.00 και 1.93

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Λογικά bets με 2.00 και 1.93

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Λογικά bets με 2.00 και 1.93

Λογικά bets με 2.00 και 1.93

Το χαρτί αρχίζει να γυρίζει για τον #Snookerbet, ο οποίος επιστρέφει με προγνωστικά σνούκερ για τους αγώνες που αρχίζουν το βράδυ του Σαββάτου.

Άλλη μία ημέρα με πολλές επιλογές στα προγνωστικά σνούκερ ξημέρωσε και, ύστερα από την καλή εξέλιξη των πραγμάτων χθες, πήραμε περισσότερο θάρρος.

Το προβάδισμα του Ρόνι Ο’Σάλιβαν επί του Χοσεΐν Βαφάι με 6-2, δίνει πολλές ελπίδες δικαίωσης της βασικής δυάδας των χθεσινών μας προτάσεων. Νωρίς σήμερα, άλλωστε, ο Μαρκ Άλεν, τελείωσε τη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση χθες με τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ  (13-4)!

O Rocket μάς πλήρωσε ήδη με το προβάδισμα του στο πρώτο μισό του πρώτου σκέλους (3-1). Με τη χθεσινή εικόνα του επιβεβαίωσε ότι έχει το πάνω χέρι, αν και δεν έπιασε το peak της απόδοσής του. Κρατάμε, όμως, μια επιφύλαξη για τον Βαφάι. Ο οποίος έβγαλε χθες τα απωθημένα του και το πλήρωσε.

Η απόφαση του Ιρανού να… πατσίσει το σπάσιμο αμερικάνικου μπιλιάρδου που του είχε κάνει ο Ο’Σάλιβαν πριν από ενάμισι χρόνο, στο μεταξύ τους ματς για τα προκριματικά του German Masters, έγινε βασικό θέμα συζήτησης. Και, οπωσδήποτε, δεν έκανε καλό στον ίδιο τον Βαφάι: αντί να μπει στο μυαλό του αντιπάλου του, του χάρισε ένα frame κι έδειξε ότι τον έχει ο ίδιος περισσότερο στο μυαλό του!

Το δεύτερο σκέλος του πολυδιαφημισμένου αγώνα αρχίζει στις 16:30 και δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι στοιχηματικά. Την ίδια ώρα, ωστόσο, θα έχουμε δράμα στο Table 2. Ο Τζακ Τζόουνς απειλεί με αποκλεισμό τον Νιλ Ρόμπερτσον, αφού έπαιξε εξαιρετικά χθες κι έχει πάρει προβάδισμα με 10-6!

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Over με λογική

Δύο είναι οι αγώνες που θα μας απασχολήσουν και αρχίζουν αμφότεροι στις 21:00. Στον πρώτο, ο παίκτης-έκπληξη του 1ου γύρου, Σι Τζιαχούι, αντιμετωπίζει τον Ρομπ Μίλκινς. Τον οποίο είχαμε κι εμείς ξεγράψει ύστερα από το 2-7 από τον Τζο Πέρι στο πρώτο σκέλος, αλλά τελικά πέρασε με εντυπωσιακή ανατροπή (10-9)!

Η θέση μας είναι λίγο περίεργη. Ο Μίλκινς είναι ο παίκτης που έχει δικαιώσει το πιο εντυπωσιακό bet στα τρία χρόνια ύπαρξης της στήλης. Εκείνο το τουρνουά στο Γιβραλτάρ αποτελεί και το σημείο καμπής στην καριέρα του. Από χαρισματικός πλην επιπόλαιος underachiever, κέρδισε και δεύτερο τουρνουά (το Welsh Open) και λογίζεται πλέον ως υπολογίσιμη δύναμη. Έστω και τώρα, στα 47 του.

Έχουμε παρατηρήσει, επίσης, ότι μας τιμωρεί όποτε τον παίζουμε κόντρα έκτοτε! Γι’ αυτό και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με το ματς με τον Σι, με τον οποίο επίσης έχουμε κακό παρελθόν στο φετινό Παγκόσμιο. Ο 20χρονος Κινέζος νίκησε τον Σον Μέρφι (10-9) και κράτησε ψηλά τη σημαία της Κίνας στη φετινή διοργάνωση.

Οι «μπουκ» φαβοριτίζουν τον νεαρό (1.73 έναντι 2.10 στη Fonbet). Ίσως με τη λογική ότι ο Milkman δεν έχει προχωρήσει ποτέ πέρα απ’ τους «16» στο Crucible. Ίσως επειδή ο Σι νίκησε παίζοντας επιθετικά τον κορυφαίο παίκτη του 2023. Σίγουρα, πάντως, δεν είναι παράλογες οι αποδόσεις. Κανένα αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη.

Για να μη μας ρίξει πάλι στον κουβά ο Κινέζος, ξεκινάμε με ένα λογικό over 22,5 frames (2.00 στη Fonbet). Περιμένουμε, δηλαδή, να πιάσουν και οι δύο παίκτες διψήφιο αριθμό. Στον 1ο γύρο, άλλωστε, είδαμε τον Μίλκινς να μην τα παρατάει παρότι έμεινε πίσω. Και τον Σι να έχει θέμα με το άγχος, όταν πλησίασε τη γραμμή του τερματισμού (είχε προηγηθεί 9-6).

Θα παλέψει ο Γκάρι

Ο αγώνας του Μαρκ Σέλμπι με τον Γκάρι Γουίλσον ξυπνά αναμνήσεις από το 2019. Τότε που οι δύο παίκτες είχαν τεθεί και πάλι αντιμέτωποι στη φάση των «16», με το αποτέλεσμα να προκαλεί έκπληξη. Ο Γουίλσον επικράτησε 13-10 κι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά (όπου τον απέκλεισε ο μετέπειτα θριαμβευτής, Τζαντ Τραμπ).

Κι εδώ είναι δύσκολα τα προγνωστικά. Ο Σέλμπι έπαιξε καλά κόντρα στον Ματ Σελτ κι ας νίκησε δύσκολα (10-8). Με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Γουίλσον του Έλιοτ Σλέσορ. Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι δεν έπιασαν καλή απόδοση στο δεύτερο σκέλος και είδαν τους αντιπάλους να μειώνουν επικίνδυνα τη διαφορά. Αυτό, όμως, δεν λέει απαραίτητα κάτι.

Όπως δεν λένε κάτι και τα παλιότερα μεταξύ τους αποτελέσματα. Από τον τελικό του China Open του 2015, όπου ο Σέλμπι είχε νικήσει 10-2 τον «ψαρωμένο» Γουίλσον, έχουν αλλάξει πολλά και για τους δύο. Σίγουρα υπάρχει φαβορί στο ματς. Μας δεσμεύει και το μακροχρόνιο για πρόκριση του Jester στους «4», όμως είναι υπερβολικά χαμηλή η τιμή της νίκης του.

Θα εστιάσουμε, λοιπόν, στο αποψινό σκέλος, σε μια προσπάθεια να πετύχουμε μια καλή απόδοση. Το να έχει προβάδισμα ο Σέλμπι ύστερα από τα έξι πρώτα frames, είναι ένα δελεαστικό, αν και ριψοκίνδυνο bet (1.93 στη Fonbet). Ο Γκάρι θα το παλέψει, πάντως.

Αναλυτικά τα προγνωστικά σνούκερ

Μονό
21:00
Μίλκινς - Σι
Over 22,5 frames
2.00
BET: 10 units
Μονό
21:00
Γκ. Γουίλσον - Σέλμπι
Προβάδισμα Σέλμπι ύστερα από 6 frames
1.93
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις