Ευρώπη στο 1.85, σωτηρία στο 2.46

προγνωστικά

Premier League και Ligue 1 βρίσκονται στο προσκήνιο των προγνωστικών για τον #Bats αυτό το Σάββατο.

Σημαντικές μάχες για την παραμονή δίνουν Νότιγχαμ και Λέστερ απέναντι σε Λίβερπουλ και Γουλβς αντίστοιχα, την στιγμή που στη Γαλλία κρίνεται η τρίτη θέση. Τρεις προτάσεις στα σημερινά προγνωστικά, πάμε να τις δούμε.

Προγνωστικά: Λέστερ – Γουλβς

Η εποχή Ντιν Σμιθ δεν ξεκίνησε ιδανικά στη Λέστερ, αν και κάτι τέτοιο έμοιαζε αδύνατο στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Η ήττα με 3-1 ήταν αναμενόμενη, όμως οι «αλεπούδες» μπορούν να κρατήσουν την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Απέμειναν επτά «τελικοί» για να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει 25 βαθμούς και είναι προτελευταία και βρίσκεται σε τραγική φόρμα με μία ισοπαλία και εννιά ήττες στα τελευταία δέκα ματς.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Εννιά πόντους παραπάνω μετρά η Γουλβς, η οποία είναι θέμα χρόνου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League. Μακριά από το γήπεδό τους οι «λύκοι» δυσκολεύονται αρκετά, με μόλις δύο νίκες σε όλη την σεζόν. Αυτό ισχύει και στις αναμετρήσεις της με τη Λέστερ, καθώς στο «Κινγκ Πάουερ» δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης για έξι σερί αγώνες. Η ώρα έφτασε για να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι και να επιστρέψουν στις νίκες μετά από παραπάνω από δύο μήνες. Επιλέγουμε τον άσο με απόδοση 2.46 στην Betshop.

Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Θεωρητικά στο ευκολότερο παιχνίδι που της απέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Με το 6-1 στην έδρα της Λιντς έδειξε ότι μπορεί να κυνηγήσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν μια ομάδα που «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα. Η εκτός έδρας παρουσία της Νότιγχαμ όμως είναι αποκαρδιωτική και ειδικά στις δυνατές έδρες της κατηγορίας. Όχι μόνο χάνει, αλλά χάνει και με μεγάλα σκορ. Η ομάδα του Κούπερ έχει τους λιγότερους βαθμούς εκτός έδρας (έξι) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (36 γκολ). Αξιοπρεπέστατη απόδοση το 1.85 της Fonbet για το over 2,5 των γηπεδούχων.

Λανς – Μονακό

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με την πολύ δυνατή αναμέτρηση Λανς – Μονακό. Τρίτη με 63 βαθμούς η γηπεδούχος, τέταρτη με 61 βαθμούς η φιλοξενούμενη σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την τρίτη θέση. Μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η τελευταία που δίνει την έξοδο στο Champions League. Μια αγωνιστική πριν η Λανς έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για τον τίτλο, έχασε όμως με 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σίγουρα δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά οι πολλές απουσίες δε βοηθούν σε ένα ματς τεράστιας σημασίας όπως το αποψινό.

Από νίκη προέρχεται η Μονακό με το εύκολο 3-1 επί της Λοριάν. Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά την «αυτοκτονία» της στην έδρα της Ναντ και διαθέτει τρομερή φόρμα εκτός έδρας, με έντεκα συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα. Ποιοτικά υπερτερεί της φιλόδοξης Λανς, αλλά έχει το πλεονέκτημα και στο κομμάτι της εμπειρίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, βλέπουμε να φεύγει αλώβητη από την πανίσχυρη έδρα της ομάδας του Εζ. Μας καλύπτει το Χ2 & over 1,5, που πληρώνει 2.25 στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
17:00
Λέστερ - Γουλβς
1
2.46
BET: 15 units
Μονό
17:00
Λίβερπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ
Λίβερπουλ over 2,5
1.85
BET: 30 units
Combo
22:00
Λανς - Μονακό
Χ2 & over 1,5
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις