Combo και σκόρερ στην Κύπρο

Combo και σκόρερ στην Κύπρο

Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο βασικές διεκδικήτριες για τον φετινό τίτλο, Ανόρθωση και Ομόνοια. Η Ανόρθωση έχει αρχίσει εξαιρετικά τη χρονιά μετρώντας 2/2 νίκες, ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να συνεχίσει το σερί του και κι έχω την αίσθηση ότι ο Μανιάς θα είναι η αποκάλυψη του σημερινού παιχνιδιού. Η Ομόνοια που γκέλαρε στην Πάφο (2-2 ), αλλά ανέκαμψε στη συνέχεια νικώντας δύσκολα τη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα (1-0) θέλει αποτέλεσμα, ο Χένινγκ Μπεργκ αναζητά λύσεις για την εντεκάδα καθώς ακολουθεί ο πολύ δύσκολος αγώνας με τον Ερυθρό Αστερα (16/9). Θα δούμε ένα πολύ σκληρό ντέρμπι με τα γκολ να είναι η επιλογή μας.

Δύσκολη έξοδος, αύριο, για την ΑΕΚ κόντρα σε μία Καρμιώτισσα που μπορεί να μην έχει νίκη ακόμα, έδειξε όμως πολύ καλά στοιχεία και στα δύο παιχνίδια της Η Καρμιώτισσα παλεύει κάθε της παιχνίδι είδε στα μάτια τον ΑΠΟΕΛ (2-2) και την Ομόνοια παρόλο που έχασε με 1-0. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις νίκες με στόχο το 3/3. Δυσκολεύτηκε με τη Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα αλλά με τον ΑΠΟΕΛ τα πράγματα ήρθαν πιο εύκολα. Ήταν μια ΑΕΚ χάρμα οφθαλμών βγαλμένη από τα πιο… τρελά όνειρα του Νταβίντ Κανέδα.

Η πρώτη ομάδα που άλλαξε τεχνικό φέτος είναι ο Ερμής, μετά την ήττας από τον Απόλλωνα. Δεν έχει ακόμα βαθμό η ομάδα της Αραδίππου και πρέπει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και ιδιαίτερα αμυντικά. Υποδέχεται (τη Δευτέρα) τον Εθνικό ο οποίος προέρχεται κι αυτός από ήττα αλλά μέχρι στιγμής δείχνει καλύτερα στοιχεία από την αντίπαλό του. Κλίνω προς τον άσο, αλλά με γκολ.

Μονό

20:30 Ανόρθωση – Ομόνοια: Goal/goal & over 2,5 (3.10)

Σκόρερ

20:30 Ανόρθωση – Ομόνοια: anytime Μανιάς (3.40)

Μονό

13/9, 19:30 Καρμιώτισσα – ΑΕΚ: 2 & goal/goal (3.10)

Μονό

14/9, 19:00 Εθνικός Άχνας – Ερμής: 1 & over 1,5 (1.86)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις