Κυριακή, ημέρα μεγάλων αγώνων και combo προσφοράς* από τη Fonbet!

Κυριακή, ημέρα μεγάλων αγώνων και combo προσφοράς* από τη Fonbet!

Κυριακή, ημέρα μεγάλων αγώνων και combo προσφοράς* από τη Fonbet!

Γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις είναι το σημερινό (23/4) πρόγραμμα στην Ελλάδα αλλά και τις ευρωπαϊκές λίγκες.

Τα πλέι οφ της Super League επιστρέφουν με δύο τεράστια παιχνίδια, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Στην προσπάθειά του να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, και την αγωνιστική ανοίγει η αναμέτρηση της πέμπτης θέσης μεταξύ Βόλου και Άρη.

Ο δεύτερος -και πιο αμφίρροπος- ημιτελικός του FA Cup μεταξύ Μπράιτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η μάχη της τετράδας ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Τότεναμ για την Premier League τραβούν όλα τα βλέμματα στο Νησί.

Δείτε επίσης: Η Fonbet σε καλωσορίζει με νέα, combo προσφορά*!

Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα, που στοχεύει στην πρόωρη κατάκτηση του πρωταθλήματος αναμετράται με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κυνηγά τη δεύτερη θέση, στο ματς της αγωνιστικής για τη La Liga. Πολύτιμο έδαφος έχει χάσει στη διεκδίκηση μιας ευρωπαϊκής θέσης η Γιουβέντους, και θα επιχειρήσει να το καλύψει στον εντός έδρας αγώνα με την πρώτη στην Serie A -αλλά ντεφορμέ- Νάπολι.

Στη Γερμανία το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες, εκ των οποίων μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτός ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Λειψία. Δυνατό ματς και στη Γαλλία, με το ντέρμπι των Ολιμπίκ μεταξύ Λιόν και Μαρσέιγ να έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις