Φαβορί σε απόδοση 5.00!

προγνωστικά βόλεϊ

Προγνωστικά από τον δεύτερο τελικό της Volleyleague, έχει ο #MasterBetChef. Ειδικό στοίχημα σε απόδοση 5.00 και σημείο στο 1.80.

Αγαπητοί φίλοι με προγνωστικά βόλεϊ θα ασχοληθούμε σήμερα. Ο κρίσιμος δεύτερος τελικός των αντρών κεντρίζει το ενδιαφέρον και βγάζει λαβράκια στα προγνωστικά.

Mεταγραφή της χρονιάς ο Ράπτης

Στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έγραφα στα επιτυχημένα μακροχρόνια προγνωστικά που έδωσα, ότι ο Ράπτης θα αποδειχθεί η μεταγραφή της χρονιάς. Πιο μέσα δεν θα μπορούσα να πέσω, αφού ο παιχταράς ακραίος του ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε τελικά MVP του κυπέλου. Μάλιστα στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό οργίασε κυριολεκτικά, πετυχαίνοντας 29 πόντους.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ του αγώνα, αναδείχθηκε και στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος στου Ρέντη, με 18 πόντους. Ενώ έχει καταφέρει να είναι πρώτος σκόρερ και σε δύο παιχνίδια της ημιτελικής σειράς απέναντι στον ΠΑΟ. Συνεπώς, είναι φαβορί να το πετύχει και πάλι σήμερα. Η απόδοση που πληρώνουν τα προγνωστικά για να αναδειχθεί πάλι 1ος σκόρερ ο Ράπτης, δίνεται στον πενταπλασιασμό. Φαντάζει μεγάλο δώρο, αν μάλιστα ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Βαν Ντε Ντρις, δεν ξεπέρασε τελείως ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να δούμε τον Ράπτη ακόμη και διαγώνιο. Άλλωστε παίζοντας και σε αυτή τη θέση, χάρισε στον Παναθηναϊκό ένα πρωτάθλημα. Πόσο άστοχη ήτανε η επιλογή των πρωταθλητών να τον αφήσουν να φύγει, είναι προφανές πια. Μόνο που το διαβάσατε σε αυτή εδώ τη στήλη, από τον Οκτώβριο ακόμα…

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά βόλεϊ

Μονό
21:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
1
1.80
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
1ος σκόρερ Αλέξανδρος Ράπτης
5.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις