Στήριξη σε φαβορί και σε γκολ στο 8.00

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία ενώ έχει και ένα μακροχρόνιο έκπληξη.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου σήμερα μετά την επιτυχημένη Πέμπτη, αμιγώς ευρωπαϊκή και με τιμές αξίας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η σεζόν ολοκληρώνεται, τα πονταρίσματα μεγαλώνουν και όλα κυλούν στο ίδιο φάσμα. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα, σε τέσσερα ταμπλό και προγνωστικά με ιδιαίτερο μακροχρόνιο.

Τεστάρουν αντοχές σε Θεσσαλονίκη και Ρώμη

  • Ξεκινάμε από το Άρης – Ολυμπιακός. Game 2 μίας τελειωμένης σειράς αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι και μάλλον θα τελειώσουν άνετα την σειρά. Με απουσίες οι «κίτρινοι» ξανά που εμφάνισαν ανταγωνιστικό πρόσωπο στον Πειραιά αλλά δύσκολα θα αντέξουν τον υψηλό ρυθμό του αντιπάλου. Το ματς θα πάει «σβηστά» και η άμυνα του Ολυμπιακού θα κάνει την διαφορά. Κρατάμε το διπλό -15,5 στο 1.75.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

  • Αργότερα στο «Ολίμπικο» η Λάτσιο φιλοξενεί την Τορίνο. Μεγάλη μονομαχία για τους γηπεδούχους που μπορούν να κάνουν μία νίκη μεγάλης σημασίας, από την άλλη η Γκρανάτα θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για Ευρώπη. Υψηλές οι αποδόσεις στα γκολ, αμφότερες έχουν προβληματική αμυντική λειτουργία. Το Goal/Goal ή Over 2,5 στο 1.90 είναι ότι πρέπει.

Ντέρμπι σε Λαμία και Βόρεια Γαλλία

  • Στην Λαμία η τοπική ομάδα δίνει έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο για την σωτηρία της. Ο Βόκολος ναι μεν έχει φέρει μεγαλύτερη ηρεμία αλλά η ήττα στην Κρήτη ήταν μία… υπενθύμιση πως ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει. Πάντως καλή εικόνα έδειξε στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα παλέψει για το τρίποντο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν αδιάφορο πρόσωπο, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και δεν έχουν κακή εικόνα. Το Goal/Goal στο 2.00 μοιάζει… εξαιρετικό.
  • Τέλος η Λανς υποδέχεται την Μονακό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ligue 1. Αμφότερες έχουν δείξει καλό πρόσωπο, αναμένουμε παιχνίδι γεμάτο θέαμα και γκολ στο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την τετράδα. Το αμφίτερμα και εδώ παίζει ρόλο και το βλέπουμε στο 1.70. Οριακό αλλά αποδεκτό.

Υ.Γ Δεν γίνεται να αγνοήσουμε το «8αράκι» της Ίντερ για κατάκτηση του Champions League. Εξαιρετική ομάδα στην Ευρώπη, σοβαρή και μονταρισμένη για τέτοια παιχνίδια. Μπορεί να φτάσει έως το τέλος, γιατί να μην το πάρει ξανά μετά το 2010.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
16:00
Άρης - Ολυμπιακός
2 (-15,5)
1.75
BET: 20 units
Μονό
19:00
Λάτσιο - Τορίνο
Goal/goal ή over 2,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
19:15
Λαμία - Ατρόμητος
Goal/goal
2.00
BET: 20 units
Μονό
21:45
Λανς - Μονακό
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Champions League
Νικητής
Ίντερ
8.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις