Σάββατο με δυνατά combo

Σάββατο με δυνατά combo

Καλημέρα.

Έφτασε η ώρα για την επίσημη έναρξη της σεζόν, αφού έχουμε πολλές πρεμιέρες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ξεκίνημα με Premier League, με την  Άρσεναλ να είναι πολύ βελτιωμένη με τον Αρτέτα στον πάγκο της. Πλέον, η ομάδα δείχνει ότι έχει αποτινάξει τη στάμπα του loser. Η απόκτηση του Γουίλιαν αναμένεται να βοηθήσεί πολύ τους «κανονιέρηδες»  που δεν είχαν παίχτη με τέτοια χαρακτηριστικά. Από την άλλη, η νεοφώτιστη Φουλάμ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της και μοιάζει δύσκολο να είναι ανταγωνιστική. Διπλό και over 1.5 στο 1.83.

Συνέχεια με Τουρκία, όπου η Γαλατά θέλει να ξεχάσει όσο γίνεται γρηγορότερα την πολύ κακή περσινή σεζόν.  Ο Τερίμ θα είναι στον πάγκο της για μια ακόμα χρονιά και θα αποτελέσει το μεγάλο της όπλο. Έγιναν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, κυρίως στην επίθεση όπου ο παιχταράς Φαλκάο θα έχει πλέον μεγαλύτερη βοήθεια.  Η Γκαζιαντέπ στοχεύει ξανά σε μια άνετη παραμονή, αλλά το σταύρωμα σήμερα δεν είναι το καλύτερο δυνατό γι΄αυτήν. Άσος και over 1.5  στο 1.75.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις