Ζήτημα ζωής ή θανάτου στο 2.10

Προγνωστικά

Προγνωστικά στην αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει την παραμονή ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Κάντιθ έχει ο #ElToro.

Χαιρετώ τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site μας. Μέτριο το Σαββατοκύριακο που μα πέρασε, δεν έβλεπα κάτι το αξιόλογο μεσοβδόμαδα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, εξού και η αποχή. Νέο ποδοσφαιρικό έρχεται μπροστά μας και έχουμε να δούμε πολλά και ενδιαφέροντα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Βαθμοί-οξυγόνο

Κάθε αγώνας μετράει διαφορετικά και κάθε βαθμός που κερδίζει η κάθε ομάδα είναι οξυγόνο στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της. Ειδικά αν πρόκειται για παραμονή. Μια τέτοια είναι η αναμέτρηση Εσπανιόλ – Κάντιθ.

Η Εσπανιόλ βρίσκεται σε κακή φόρμα, ίσως στο χειρότερο σημείο της σεζόν. Έξι σερί ήττες. Κοινό στοιχείο όλων των αγώνων της είναι ότι σε όλουςς σκόραρε και σε όλους δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα έδρας ή φόρμας, αλλά ψυχολογίας ή αστοχίας καλύτερα. Ευκαιρίες παράγει, στο πλεχτό δεν μπαίνει η μπάλα. Έχει μπει εντός ζώνης υποβιβασμού και αρχίζει να σκοτεινιάζει επικίνδυνα το μέλλον της.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Η Κάντιθ δεν διάγει καλύτερη περίοδο. Οριακά πάνω από την Εσπανιόλ και τη ζώνη του υποβιβασμού, τέσσερις βαθμοί, σε λίγο καλύτερη μοίρα, μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία, αλλά με αρκετή δόση τύχης. Τόσο στις ισοπαλίες είχε τύχη, όσο και στη νίκη με λίγη… εύνοια της διαιτησίας, το εκτός έδρας 2-0 με την Μπέτις, όπου η αντίπαλος έπαιζε για περίπου μία ώρα με δέκα και… εννιά παίκτες. Επίσης, συνεχίζει να έχει αρκετές απουσίες σε κέντρο και άμυνα.

Παιχνίδι ορισμός του εξάποντου. Αν και είναι κρίσιμος αγώνας, φαινομενικά τον πρώτο λόγο έχουν τα λίγα γκολ και η φιλοξενούμενη. Αλλά έχουν μέτριες άμυνες και οι δύο, σεβαστές επιθέσεις, οπότε το goal/goal το θεωρώ value. Κάτι σε 1-1, 2-1 μου κάνει. Τέλος, ρίσκο στον άσο.

Μονό
22:00
Εσπανιόλ - Κάντιθ
Goal/goal
2.05
BET: 40 units
Μονό
22:00
Εσπανιόλ - Κάντιθ
1
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις