Στη Σεβίλλη μέχρι 2.50

προγνωστικά

Ο #Kouros έχει επιλογές από τα παιχνίδια του Europa League στα σημερινά του προγνωστικά.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Η δράση σε ότι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να τελείωσε, αλλά οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται και από εκεί έχω κρατήσει κάποιες επιλογές για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ρόμα – Φέγενορντ

Καλύτερη ήταν η ομάδα του Μουρίνιο στο Ρότερνταμ, έχασε πέναλτι για να προηγηθεί, μοιραία όμως γνώρισε την ήττα. Οι Ολλανδοί δεν έπεισαν πάντως ότι είναι καλύτερη ομάδα και μάλλον στάθηκαν τυχεροί.
Η Φέγενορντ παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά η εμπειρία της Ρόμα και η παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο της, της δίνει ένα πλεονέκτημα για την νίκη. Με την γνωστή «συνταγή» της συμπαγούς αμυντικής λειτουργίας και την ποιότητα που έχει μπροστά θεωρώ ότι θα καταφέρει να επικρατήσει και να οδηγήσει το παιχνίδι τουλάχιστον σε παράταση. Ο άσος με under 4,5 λίγο πάνω από τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εμφανώς καλύτερη στην πρώτη αναμέτρηση η αγγλική ομάδα, έγιναν «σημεία και τέρατα» για να μην κερδίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Η συγκεκριμένη διοργάνωση βέβαια μπορεί να ανήκει στην Σεβίλλη, όμως φέτος νομίζω ότι πρέπει να νιώθει τυχερή που έφτασε μέχρι εδώ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και αν εμφανιστεί σοβαρή θα περάσει από το «Σάντσεζ Πιθχουάν». Οι Ισπανοί πραγματοποιούν κακή χρονιά και νομίζω ότι η τύχη τους εξαντλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Το διπλό με under 4,5 στο 2,50 φαντάζει μια καλή επιλογή.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
1 & under 4,5
2.10
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
Πρόκριση Ρόμα
2.40
BET: 10 units
Combo
22:00
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2 & under 4,5
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις