ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δυάδα και τρία μονά… επί δύο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Δυάδα και τρία μονά… επί δύο

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δυάδα και τρία μονά… επί δύο

προγνωστικά

Τέσσερις επιλογές από Europa League και Conference League περιλαμβάνονται στην σημερινή στήλη του #Bats.

Πέμπτη σημαίνει Europa και Conference League, και δε θα μπορούσε να απουσιάζει η στήλη μας με προγνωστικά σε αποδόσεις από 1.98 μέχρι 2.41.

Προγνωστικά: Υπερασπίζονται το προβάδισμά τους

Ξεκίνημα με το παιχνίδι της Φιορεντίνα απέναντι στη Λεχ Πόζναν, το οποίο είναι μακράν το λιγότερο ενδιαφέρον από πλευράς αγωνίας σχετικά με την πρόκριση. Το 4-1 των Ιταλών εκτός έδρας δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με το ποιος θα βρεθεί στα ημιτελικά και η αποψινή αναμέτρηση αποτελεί ευκαιρία για ροτέισον και δοκιμές. Κακά τα ψέματα, ούτε η Λεχ Πόζναν αναμένεται να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει το θαύμα, οπότε μάλλον πάει για δεύτερη κολλητή ήττα. Το over 1,5 των γηπεδούχων στο 1.42 της Stoiximan ανοίγει τη δυάδα μας.

Νοτιότερα, στις 22:00 η Ρόμα υποδέχεται τη Φέγενορντ σε ματς για τα προημιτελικά του Europa League. Η ολλανδική ομάδα δεν έπεισε στο πρώτο ματς, παρόλα αυτά όμως πήρε τη νίκη με 1-0. Σημαντικό προβάδισμα σε μια σειρά που έτσι κι αλλιώς περιμέναμε να κριθεί στο νήμα. Εντός έδρας η Ρόμα βελτιώνεται αισθητά, είτε παίζει στην Ιταλία είτε στην Ευρώπη. Ωστόσο, απέναντί της έχει ένα σύνολο που φέτος δείχνει φοβερή συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Το πρωτάθλημα μοιάζει σχεδόν κερδισμένο, οπότε η ομάδα του Σλοτ έχει τη δυνατότητα να δώσει λίγο μεγαλύτερη έμφαση στο Europa League. Θα πάμε με την πρόκριση της Φέγενορντ στο 1.70 της Stoiximan, με συνολική απόδοση 2.41 για τη δυάδα μας.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους

Με το αγαπημένο της 1-0 η Γιουβέντους επικράτησε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Σκορ πλασματικό όπως δείχνουν και τα στατιστικά (9-17 τελικές, 0.83-1.89 xgoals), αλλά έτσι έχουμε συνηθίσει την ομάδα του Αλέγκρι. Με αυτό τον τρόπο το αήττητο σερί έντεκα αγώνων των «λιονταριών» έσπασε. Μάλιστα, ακολούθησε κι η εντός έδρας ισοπαλία με την Αρούκα, με την ομάδα του Αμορίμ να χάνει… μαλλιά.

Εντός έδρας οι Πορτογάλοι έχουν τεράστια δυναμική και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Αντίθετα, η εκτός έδρας παρουσία της Γιουβέντους τον τελευταίο καιρό είναι απογοητευτική, όπως φάνηκε και στην ήττα με 1-0 από την Σασουόλο για το πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος παίζει καλά, χάνει ευκαιρίες αλλά γκελάρει κι η φιλοξενούμενη παίρνει θετικά αποτελέσματα παρότι δέχεται μεγάλη πίεση στους αγώνες της. Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό και η Σπόρτινγκ να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της. Παίρνουμε τον άσο που πληρώνει 2.32 στην Betshop.

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Λεβερκούζεν

Όρθια στάθηκε η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στην «Μπάι Αρίνα», αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1 από τη Λεβερκούζεν. Ήταν εξαιρετική για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και προηγήθηκε με τον Μπονιφάς στο 51’. Όπως ήταν λογικό, οι Βέλγοι οπισθοχώρησαν και δέχτηκαν έντονη πίεση, λυγίζοντας εν τέλει στο 82’. Από την Μπάγερ περιμέναμε κάτι καλύτερο, όμως κι η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Παραμένει το φαβορί ως πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα.

Ακολούθησε ισοπαλία και στο πρωτάθλημα με 0-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, σε μια μέτρια βραδιά βάσει εμφάνισης. Δεύτερη σερί αναμέτρηση που έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα, παρά τη μεγάλη ποιότητα που διαθέτει. Στόχος είναι να επιστρέψει στα κανονικά της επίπεδα στο Βέλγιο, κόντρα σε μια ομάδα που δέχεται συχνά γκολ. Αυτή τη φορά η Ουνιόν θα χρειαστεί να ρισκάρει περισσότερο, κάτι που θα δώσει χώρους στους Γερμανούς για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Στο 1.98 βρίσκουμε στην Stoiximan το over 1,5 της Λεβερκούζεν.

Προγνωστικά: Γουέστ Χαμ – Γάνδη

Στο ανατολικό Λονδίνο η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Γάνδη. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδες στους Βέλγους ότι μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση, όμως παραμένουν το αουτσάιντερ. Πάντως, η Γάνδη έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της και τις πολλές ευκαιρίες που έχασε. Ήταν αρκετά ανώτερη και έριξε στο καναβάτσο το φαβορί της διοργάνωσης, δείχνοντας πως η Γουέστ Χαμ δεν αποτελεί φόβητρο.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Εντός έδρας βέβαια είναι διαφορετικά τα δεδομένα για το σύνολο του Μόγιες. Αυτό φάνηκε και στο ματς πρωταθλήματος την Κυριακή, όπου τα «σφυριά» επέστρεψαν από το 0-2 κόντρα στην Άρσεναλ και πήραν σπουδαία ισοπαλία με 2-2. Στο Conference League έχουν μόνο νίκες στην έδρα τους. Μάλιστα, οι τέσσερις από τις πέντε συνδυάστηκαν με πάνω από δύο γκολ. Βλέποντας την εικόνα της Γάνδης και αν αναλογιστούμε τα ρίσκα που θα χρειαστεί να πάρει για να κερδίσει και να προκριθεί, υπάρχει αξία στο 1.98 της Fonbet για το over 2,5.

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 2.41
19:45
Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν
Φιορεντίνα over 1,5
1.42
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
Πρόκριση Φέγενορντ
1.70
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γιουβέντους
1
2.32
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ - Λεβερκούζεν
Λεβερκούζεν over 1,5
1.98
BET: 20 units
Μονό
22:00
Γουέστ Χαμ - Γάνδη
Over 2,5
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις