ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Από τη μία τα «λιοντάρια», από την άλλη τα «σφυριά»

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Από τη μία τα «λιοντάρια», από την άλλη τα «σφυριά»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Από τη μία τα «λιοντάρια», από την άλλη τα «σφυριά»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Από τη μία τα «λιοντάρια», από την άλλη τα «σφυριά»

προγνωστικά

Σε ταμείο κι αυτή την εβδομάδα στοχεύει ο #Georgiou με δύο επιλογές από το Europa και το Conference League σε Λισαβόνα και Λονδίνο

Πάνω που έχει ολοκληρωθεί η κραιπάλη με τα κάθε λογής κοψίδια από το Πάσχα, επιστροφή στην κανονικότητα με τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα λοιπόν είπα να ασχοληθώ με δύο αμφίρροπες επαναληπτικές αναμετρήσεις από το Europa και το Conference League σε Λισαβόνα και Λονδίνο. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά:

Προγνωστικά: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει η Σπόρτινγκ με την Γιουβέντους μετά το 1-0 της ιταλικής ομάδας στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Europa League. Tα «λιοντάρια» αν και δημιούργησαν αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στην «Βέκια Σινιόρα», είδαν την εστία τους να παραβιάζεται στο 73ο λεπτό από κοντινό σουτ του Γκάτι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντι Μαρία και διώξιμο του Κοάτες πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Βλάχοβιτς, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τόσο ο Γκονσάλβες όσο και ο Μπεγερίν δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Περίν που είχε αντικαταστήσει στην εστία τον Σέζνι. Οι Πορτογάλοι έχοντας το μυαλό τους περισσότερο στο σημερινό ματς, παραχώρησαν ισοπαλία με 1-1 στην Αρούκα για το πρωτάθλημα και είναι χαρακτηριστικό πως έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στα 13 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ρούμπεν Αμορίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού. Ο λόγος για τον αμυντικό Σεν Τζούστε, τον εξτρέμ Έντουαρντς και τον φορ Παουλίνιο.

Η Γιουβέντους ταξίδεψε για την Λισαβόνα και το «Zoσέ Αλβαλάδε», με στόχο να πάρει την πρόκριση, παρότι δεν εντυπωσίασε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. Ωστόσο αυτό το 1-0, της δίνει το δικαίωμα να παίξει όπως πρέπει κόντρα σε μια ομάδα που απέκλεισε την Άρσεναλ και να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται στη δεύτερη τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση αφού είναι και ο μόνος τρόπος να σώσει την κακή από κάθε άποψη χρονιά. Η έμπνευση του Μαξ Αλέγκρι να πραγματοποιήσει ροτέισον στον αγώνα με την Σασουόλο, στοίχισε την ήττα με 1-0 στους «μπιανκονέρι». Στα ευχάριστα η επιστροφή του Σέζνι που αποχώρησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο πρώτο ματς με ενοχλήσεις στην καρδιά, όμως θα απουσιάσουν τόσο ο δεξιός μπακ Ντε Σίλιο όσο και ο φορ Κιν που είναι τραυματίες.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Γουέστ Χαμ – Γάνδη

Να εξιλεωθεί μέσω του Europa Conference League θέλει η Γουέστ Χαμ, η οποία τον τελευταίο καιρό φαίνεται να σώζει την κατάσταση στην Premier League, όπου αν και βρισκόταν στις χαμηλές θέσεις, κινδυνεύοντας μέχρι και με υποβιβασμό, με μια αντεπίθεση στα τελευταία της παιχνίδια έχει πάρει απόσταση από τους διώκτες της. Μάλιστα κατάφερε να σταματήσει την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 παρότι ήταν πίσω με 0-2.  Το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Γάνδη, δεν το λες εύκολο, όμως από τη στιγμή που πήρε την ισοπαλία στο πρώτο ματς του Βελγίου, όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ντέιβιντ Μόγιες θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί των 11 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις και το σίγουρο είναι πως θα στηριχθεί στις καλύτερες δυνατές επιλογές, όπως αυτή του γκολκίπερ Αρεολά και του αμυντικού Ζουμά. Απόντας θα είναι ο τιμωρημένος Ογκμπόνα.

Η ισοπαλία στο πρώτο ματς του Βελγίου μπορεί να στενοχώρησε κάπως τους φίλους της Γάνδης μιας και μπορούσαν να πάρουν την νίκη κόντρα στους Λονδρέζους όμως όπως εξελίχθηκε το ματς θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να παλέψουν επί ίσοις όροις στην αγγλική πρωτεύουσα. Βέβαια αν δούμε το πώς έφτασαν ως εδώ οι Βέλγοι, υπάρχει αισιοδοξία για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση. Παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 5 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες, εκ των οποίων η πιο πρόσφατη με αντίπαλο τη Μαλίν. Ο Χάιν Βανχάεζεμπρουκ ελπίζει σε θετική εμφάνιση η οποία θα δώσει ψυχολογική ώθηση και στο επόμενο ματς με την Οστάνδη θέλοντας οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την 4η θέση για τα πλέι οφ της Jupiler Pro League. Μάλιστα μετά τις αλλαγές κόντρα στην Μαλίν, αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα τόσο ο Κάστρο-Μόντες όσο και ο Φοφανά. Επιλέγουμε την ισοπαλία στην αναμέτρηση της Λισαβόνας με απόδοση 3.35 στην Νovibet και τη νίκη της Γουέστ Χαμ με απόδοση 1.67 στην Νovibet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γιουβέντους
Χ
3.35
BET: 10 units
Μονό
22:00
Γουέστ Χαμ - Γάνδη
1
1.67
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις