Εκδίκηση του Ντε Μινόρ στην Βαρκελώνη!

προγνωστικά τένις

Επιλογή από το ATP 500 τουρνουά της Βαρκελώνης έχει ο #bilias1974 στα σημερινά προγνωστικά τένις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες,

Μετά από ένα απαραίτητο εορταστικό διάλλειμα επιστρέφουμε στα προγνωστικά τένις με επιλογή από τα τουρνουά αυτής της εβδομάδας. Είμαστε πλέον στην καρδιά της χωμάτινης περιόδου με τρία τουρνουά να διεξάγονται σε αυτήν την επιφάνεια σε Βαρκελώνη και Μόναχο (ATP 500) και σε Μπάνια Λούκα (Βοσνία) που είναι επιπέδου ATP 250.

Προγνωστικά τένις ATP 500 Βαρκελώνη

Η επιλογή μας θα έρθει από το τουρνουά της Βαρκελώνης και τον πολύ ενδιαφέροντα αγώνα του Αυστραλού Άλεξ ντε Μινορ, νο19 στον κόσμο εναντίον του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που βρίσκεται στο νο31.

Οι δύο τους αναμετρήθηκαν πρόσφατα στο indoor τουρνουά του Ρότερνταμ (σκληρή επιφάνεια) όπου μετά από συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε ο Ντιμιτρόφ με 2-1 σετ έχοντας μάλιστα σβήσει δύο match points στο τάι μπρέικ του 3ου σετ. Στην Βαρκελώνη όμως ως ελαφρύ φαβορί παρουσιάζεται ο «ντόπιος» Ντε Μινόρ (ζει και προπονείται στο κοντινό Αλικάντε) ο οποίος μάλιστα έχει παράδοση καλών εμφανίσεων στο συγκεκριμένο τουρνουά. Αποκορύφωμα αυτών αποτελεί η περσινή του παρουσία ως τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε πολύ δύσκολα από τον μετέπειτα πρωταθλητή Κάρλος Αλκαράζ με 2-1 σετ. Στον πρώτο γύρο του φετινού τουρνουά και οι δύο προκρίθηκαν με χαρακτηριστική άνεση επικρατώντας ο μεν Ντιμιτρόφ έναντι του Γκόμεζ (6-3, 6-1) και ο δε Ντε Μινόρ έναντι του Σεβτσένκο (6-0, 6-1).

Η εκτίμηση μας σήμερα στα προγνωστικά τένις είναι ότι ο Ντε Μινόρ θα πάρει την εκδίκηση του για την πρόσφατη ήττα του στο Ρότερνταμ και θα επικρατήσει του Ντιμιτρόφ. Είναι σε καλή κατάσταση και του ταιριάζουν οι συνθήκες σε αυτό το τουρνουά ενώ ο Βούλγαρος ναι μεν έδειξε καλό πρόσωπο στον πρώτο γύρο αλλά ποτέ του δεν έχει κάνει κάτι καλύτερο  από μια παρουσία στα προημιτελικά της Βαρκελώνης αρκετά χρόνια πριν.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Η νίκη του Ντε Μινόρ αποτιμάται στο 1.82 στην πλατφόρμα της Stoiximan και θα την επιλέξουμε.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
12:00
Άλεξ Ντε Μινόρ - Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ
1
1.82
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις