Πρόωρες ευκαιρίες πληρωμής

προγνωστικά

Προγνωστικά Παρασκευής από τον #TheMagician με το βλέμμα στραμμένο στις μεγάλες αποδόσεις των φαβορί.

Καλημέρα σας. Δεν μας έκανε το χατίρι η Τσέλσι να σκοράρει στην τελευταία μας στήλη, χάνοντας με 2-0 εντός έδρας από την Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί της χάσαμε και εμείς το απόλυτο μένοντας με 3/4. Συνεχίζουμε όμως σήμερα Παρασκευή μ’ ενδιαφέροντες αγώνες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Επιστροφή στο κάστρο

Εκκίνηση από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η πρωτοπόρος Ντάρμσταντ έφυγε ηττημένη με 1-0 από την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ την προηγούμενη αγωνιστική, αν και μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, μένοντας έτσι στους 58 βαθμούς και με την διαφορά από την δεύτερη της βαθμολογίας να είναι πλέον στους τέσσερις πόντους. Από την 13η αγωνιστική παραμένει στην κορυφή και έχουμε φθάσει αισίως στην 29η, με έξι ν’ απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας είναι πολύ καλή (8-2-4) αλλά εντός έδρας είναι εξαιρετική παραμένοντας χωρίς ήττα (9-5-0), έχοντας την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών (32) μετά την Χάιντενχαϊμ (33). Σφιχτή στην άμυνα μπροστά στο κοινό της, με μόλις εννέα γκολ παθητικό ενώ έχει βρει δίχτυα 24 φορές σε 14 αγώνες. Τραυματίες είναι ο αριστερός μπακ Χόλλαντ και ο δεξιός οπισθοφύλακας Ρόνσταντ, αμφότεροι βασικοί.

Κάπως αργά ξύπνησε η Καρλσρούη στο πρωτάθλημα. Κέρδισε την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 4-2 και παρέμεινε για τρίτο σερί αγώνα χωρίς ήττα, ενώ έχει σκοράρει και στα δέκα τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας μόλις μια ήττα. Είναι στην ένατη θέση με 39 βαθμούς, μακριά από σενάρια υποβιβασμού και ανόδου. Με την επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος παίζει πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα από τα μετόπισθεν ειδικά απέναντι στις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Δείχνει πιο καλά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού της, που της είχαν λείψει, απελευθερωμένη πλέον από το άγχος της σωτηρίας. Απών θα είναι ο βασικός αμυντικός μέσος Μπρέιθαπ.

Δύο ανεβαίνουν απευθείας στην Bundesliga, με την τρίτη ομάδα να παίζει μπαράζ. Στο +5 οι γηπεδούχοι από το τρίτο Αμβούργο, θα πρέπει να προσπαθήσουν για να χάσουν την άνοδο. Επιλογή μας το 1Χ και over 1,5 με απόδοση 1.57 στη Νovibet. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δυσκολέψουν την Ντάρμσταντ βρίσκοντας τον δρόμο για τα δίχτυα για ενδέκατο σερί παιχνίδι. Κρατάμε επίσης το 1Χ και goal/goal με απόδοση 2.07.

Θα κερδίσει το πάθος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με τους μεγάλους της Γερμανίας. Η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται στην 14η θέση με 29 βαθμούς, στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Πάλεψε στην Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική αλλά ηττήθηκε με 3-2. Προηγήθηκε στο 5′ αλλά στο 35ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-1 εις βάρος της. Μείωσε στο 82′ χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει, μένοντας για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη συγκεντρώνοντας μόλις δύο βαθμούς. Έξι σερί goal/goal, με την άμυνα να παρουσιάζει πολλά προβλήματα ενώ επιθετικά έχει λύσεις. Έξι αγωνιστικές απομένουν για την λήξη, με το πρόγραμμα της στην συνέχεια να είναι απαιτητικό και για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως πρέπει να εκμεταλλευτεί τουλάχιστον την έδρα της στα εναπομείναντα παιχνίδια. Σταθερή στην μετριότητα η ομάδα από τα προάστια του Μονάχου κινείται μεταξύ ένατης και 14ης θέσης.

Δύσκολα θα μπορούσε ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Στουτγκάρδης να υποπτευθεί ότι με το σκορ στο 33′ να είναι 0-2 υπέρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και από το 39ο λεπτό να αγωνίζεται η γηπεδούχος με παίχτη λιγότερο, το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο 3-3. Στο 77′ και στο 84′ ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, έμειναν πίσω στο σκορ στο 90+2 για να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό στο 90+7! Δεύτερη αγωνιστική σερί που σκοράρει τρία τέρματα καθώς προηγήθηκε η νίκη με 3-2 στην έδρα της Μπόχουμ. Με τους 24 βαθμούς είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, με την σωτηρία να απέχει τρεις, στους 27 που έχει η Μπόχουμ.

Βγάζει ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, σκοράρει αλλά το μεγάλο τραύμα είναι η άμυνα. Μόνο από μια ομάδα δεν δέχτηκε τέρμα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, από αυτή της Κολωνίας. Στους υπόλοιπους 26 αγώνες έχει δεχτεί γκολ. Ουσιαστικά το παιχνίδι αποτελεί εξάποντο, καθώς με ήττα υπάρχει περίπτωση να ανοίξει πολύ εις βάρος της η διαφορά για την σωτηρία. Ικανή για να σκοράρει και πάνω από ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι. Απόντες οι βασικοί Μαυροπάνος (κεντρικός αμυντικός-25Συμ-2Γκολ), Σιλάς (δεξί εξτρέμ-24Συμ.-5Γκολ) και ο αριστερός μπακ Σόσα (20Συμ-2Γκολ-7Ασ).

Με αναξιόπιστες άμυνες σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θα κρατήσουμε το over 2,5 με απόδοση 1.82 στη Νovibet. Συνηθίζουν τα μεγάλα σκορ οι δύο αντίπαλοι φέτος στο πρωτάθλημα και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Επιλογή μας με μεγαλύτερο ρίσκο το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 3.10.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά: Καίγονται οι γηπεδούχοι

Μετακομίζουμε στην Ιταλία. Την κακή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα πληρώνει η Ελλάς Βερόνα και τώρα τρέχει να μαζέψει τα σπασμένα. Έκοψε βαθμούς βέβαια την προηγούμενη αγωνιστική από την Νάπολι εκτός έδρας και με τους 23 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, βρίσκεται στην 18η θέση που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία. Τυχερή πρέπει να αισθάνεται καθώς τελείωσε τον αγώνα με 20% κατοχή μπάλας ενώ απείλησε μόνο με αντεπιθέσεις. Μακριά από την Βερόνα δεν έχει νίκη (έξι ισοπαλίες), ενώ τώρα γυρνάει σπίτι της όπου έχει μεγαλύτερη δυναμική και αποτελεσματικότητα (5-2-8). Κυνηγάει Σπέτσια και Λέτσε όπου είναι τρεις και πέντε πόντους μακριά αντίστοιχα ώστε ν’ αποφύγει το μοιραίο. Θ’ αγωνιστεί χωρίς περιθώρια απωλειών αφού κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος. Τραυματίες δίνονται οι Λάζοβιτς (μέσος-24Συμ-3Γκολ), ο αριστερός μπακ Ντόιγκ (21Συμ-2Γκολ) και ο επιθετικός Ανρί (17Συμ-2Γκολ).

Η Μπολόνια από την άλλη είναι άνετη βαθμολογικά και κυνηγάει το κάτι παραπάνω. Αυτό αποδεικνύουν οι τελευταίες της εμφανίσεις όπου ήρθε ισόπαλη εκτός με την Μίλαν, κέρδισε 2-0 μέσα στην Αταλάντα και έριξε τρία στην Ουντινέζε εντός έδρας αρχές Απριλίου. Με τους 44 βαθμούς ήταν ισόβαθμη στην έβδομη θέση με την Γιουβέντους, αλλά χθες το βράδυ η τελευταία πήρε πίσω τους 15 βαθμούς που της αφαιρέθηκαν έστω και προσωρινά, πέφτοντας στην όγδοη θέση.  Πλέον το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο το κατέχει η Ίντερ η οποία βρίσκεται στους επτά πόντους μακριά. Παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει και εκτός έδρας, σ’ αντίθεση με την αντίπαλο της που παίρνει αποτελέσματα μόνο εντός. Τραυματίες ο επιθετικός Αρναούτοβιτς (18Συμ-8Γκολ), ο μεσοεπιθετικός Σοριάνο (30Συμ-1Γκολ) και ο αριστερός μπακ Καμπιάσο (27Συμ). Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα κυνηγήσει την νίκη που θα διατηρήσει τις ευρωπαϊκές ελπίδες της.

Επιλογή μας από το παιχνίδι το goal/goal με απόδοση 2.13 στην Βetshop.

Όλα για την νίκη

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με παιχνίδι από την Αγγλία. Η Άρσεναλ στραβοπάτησε την προηγούμενη αγωνιστική και έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Προηγήθηκε στο 10′ με 2-0 αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ των Μπενραχμά και Μπόουεν στο 33ο και 54ο λεπτό πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεύτερη αγωνιστική που πέτυχε δυο τέρματα και δεν κέρδισε καθώς προηγήθηκε το 2-2 στην έδρα της Λίβερπουλ. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία με επτά παιχνίδια ν’ απομένουν και για την ώρα βρίσκεται στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι, με παιχνίδι περισσότερο. Καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς η ομάδα του Αρτέτα έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, όντας αποτελεσματική και ουσιαστική, ειδικά εντός έδρας που έχει την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών (12-2-1) με 42 τέρματα ενεργητικό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη σήμερα για τους «κανονιέρηδες» καθώς ακολουθούν οι αγώνες απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι (εκτός), Τσέλσι (εντός) και Νιουκάστλ (εκτός).

Το δύσκολο ταξίδι στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει η Σαουθάμπτον. Ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με 23 βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι βλέπουν την κλεψύδρα της παραμονής στην Premier League σιγά σιγά ν’ αδειάζει. Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0, σ’ ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει τουλάχιστον τον βαθμό, όντας ελαφρώς καλύτερη αλλά ανούσια. Συνολικά ήταν ο πέμπτος συνολικά αγώνας χωρίς νίκη. Στους τέσσερις πόντους με την έναρξη της αγωνιστικής η απόσταση από την παραμονή στην κατηγορία και όλα μοιάζουν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους που παίζονται πλέον πρώτο φαβορί με διαφορά για υποβιβασμό.

Δύσκολα να κόψει βαθμούς από την Άρσεναλ, η Σαουθάμπτον την δεδομένη στιγμή. Φουριόζα αναμένουμε την γηπεδούχο από την αρχή του αγώνα ώστε να μην δώσει ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Επιλογή για τα προγνωστικά μας ο άσος και over 2,5 γκολ γηπεδούχου με απόδοση 1.89 στην Βetshop.

Καλή επιτυχία.

Δείτε τις επιλογές μου

Δυάδα απόδοσης 2.86
19:30
Ντάρμσταντ - Καρλσρούη
1Χ & over 1,5
1.55
21:30
Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη
Οver 2,5
1.82
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 8.37
19:30
Ντάρμσταντ - Καρλσρούη
1X & goal/goal
2.07
21:30
Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη
Goal/goal & over 3,5
3.10
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.03
21:45
Βερόνα - Μπολόνια
Goal/goal
2.13
22:00
Άρσεναλ - Σαουθάμπτον
1 & over 2,5 γκολ γηπεδούχου
1.89
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις