Γκολ στο 1.77 και στο 3.25

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Δεύτερη διαδοχική στήλη για τον #Fidel, που αναλύει το παιχνίδι Ίντερ - Μπενφίκα και καταλήγει σε δύο επιλογές.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Χαιρετώ τους πάντες. Δεύτερη διαδοχική στήλη σε ετούτη την εβδομάδα, σε μία βραδιά που ολοκληρώνονται τα προημιτελικά του UEFA Champions League. Μοιραία, στα ψαγμένα προγνωστικά της ημέρας θα ασχοληθώ με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα με την αναμέτρηση Ίντερ – Μπενφίκα.

Ίντερ – Μπενφίκα

Επαναληπτικός για την Ίντερ και την Μπενφίκα στο Μιλάνο. Στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, οι Ιταλοί επικράτησαν με 2-0 και ως διά μαγείας κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, με τους «αετούς» της Λισσαβόνας να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με 1.79 xGoals. Γενικώς οι Πορτογάλοι φέτος έχουν παρουσιάσει εξαιρετικό επιθετικό πρόσωπο στο Champions League. Γι’ αυτό άλλωστε μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως δεν σκόραραν.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.77 από τη Novibet.

Βέβαια, σε τούτη την αναμέτρηση θα σταθώ και σε ακόμη ένα σημείο. Στέκομαι στο γεγονός να σκοράρει ο Γκονσάλο Ράμος σε απόδοση 3.25. Ο Πορτογάλος δεν βρήκε δίχτυα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Απόψε, η Μπενφίκα αναμένεται να ανοιχτεί, να πιέσει, να δημιουργήσει αρκετά. Πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ που περιμένω απόψε να βρει δίχτυα.

ΥΓ. Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις.

Δείτε εδώ τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Ίντερ - Μπενφίκα
Goal/goal
1.77
BET: 30 units
Σκόρερ
22:00
Ίντερ - Μπενφίκα
Γκολ Γκονσάλο Ράμος
3.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις