Η Novibet ανακοινώνει τον Arturo Vidal ως πρώτο παγκόσμιο πρεσβευτή

Η Novibet ανακοινώνει τον Arturo Vidal ως πρώτο παγκόσμιο πρεσβευτή

Ένας από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο ενώνει τις δυνάμεις του με τη Novibet

H Novibet ανακοινώνει τον Arturo Vidal ως τον πρώτο παγκόσμιο πρεσβευτή του brand. Με τη δυναμική παρουσία του σε κορυφαίες ομάδες τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Λατινική Αμερική, ο «King Arturo» ενσαρκώνει το όραμα της Νovibet για περαιτέρω διεθνή επέκταση. Παράλλλα, ο Arturo Vidal θα προστεθεί ως ένας εκ των πρεσβευτών του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της Novibet, The Giant Heart, σε Ελλάδα και Λατινική Αμερική. 

Έμπειρος και ταλαντούχος παίκτης, ο Arturo Vidal αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους μέσους, με μια εντυπωσιακή καριέρα που περιλαμβάνει συμμετοχές σε κάποιους από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους παγκοσμίως. Με συνολικό αριθμό ακολούθων που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια, ο Arturo Vidal είναι μια από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, με αφοσιωμένο κοινό στη χώρα του, τη Χιλή, καθώς και στην τωρινή του βάση τη Βραζιλία, δύο από τις χώρες που η Novibet ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της εντός του 2023. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν κορυφαίο παίκτη όπως ο Arturo Vidal, αλλά και για τη συγκυρία αυτής της συνεργασίας, καθώς έρχεται να επιστεγάσει την πολύ δυναμική μας επέκταση στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Με το απαράμιλλο ταλέντο του και την ακλόνητη αφοσίωσή του στο παιχνίδι, ο Arturo ενσαρκώνει το πνεύμα του αθλητισμού και της επιμονής, που πρεσβεύει η Novibet. Καλώς ήρθες, Arturo!», ανέφερε ο Ροδόλφος Οντόνι, για τη Novibet.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινώ αυτή τη συνεργασία με τη Novibet, καθώς μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο, την κοινή μας αγάπη για το ποδόσφαιρο. Η Novibet είναι ένας πολύ δυναμικός σύμμαχος και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την ουσιαστική υποστήριξη που παρέχει σε αθλητικές ομάδες και οργανισμούς καθώς και σε σημαντικές πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς διεθνώς», πρόσθεσε ο Arturo Vidal.

Μαζί με την ανακοίνωση της συνεργασίας της Novibet με τον κορφαίο Χιλιανό ποδοσφαιριστή, έρχεται και η ανακοίνωση μίας ακόμα μεγάλης χορηγίας στη Χιλή, στην ομάδα Magallanes. Πρόκειται για τη δεύτερη χορηγία ποδοσφαιρικής ομάδας στη χώρα και η τέταρτη στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Οι ενέργειες αυτές συνολικά, υποδηλώνουν έμπρακτα τη στρατηγική της Νovibet για περαιτέρω εδραίωσή της στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις