Στήριξη στις ομάδες του Σικάγο

προγνωστικά mlb

Προγνωστικά MLB: Έναρξη εβδομάδας και μετά το Πασχαλινό τραπέζι, ο #Dogass επιστρέφει με επιλογές από την αγαπημένη του MLB.

Χριστός Ανέστη σε όλους. Επιστρέψαμε από το χωριό και η καινούργια εβδομάδα ξεκινάει με προγνωστικά MLB.

Συνεχίζουν με νίκες Καμπς και Γουάιτ Σοξ

Πρώτα θα πάρουμε μία δυάδα με νίκες των Καμπς και Γουάιτ Σοξ. Οι Αθλέτικς βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και πηγαίνουν από ήττα σε ήττα. Είναι ευκαιρία για τους Καμπς αν αυξήσουν τις νίκες τους.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Όσον αφορά του Γουάιτ Σοξ, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που αναβλήθηκε χθες λόγω βροχής. Τα ρόστερ είναι πολύ κοντά σε ποιότητα και η παρουσία του Λιν δίνει αβαντάζ στους γηπεδούχους. Οι Γουάιτ Σοξ θεωρώ πως θα κερδίσουν όμως, για κάλυψη θα πάρουμε τη νίκη τους με χάντικαπ +2,5.

Με Μοντγκόμερι για τη νίκη οι Καρδινάλιοι

Τέλος θα πάμε με την καθαρή νίκη των Κάρντιναλς απέναντι στους Ντ”μπακς. Χαώδης η διαφορά μεταξύ των δύο πίτσερ που ξεκινούν (Μοντγκόμερι-Τζέιμσον). Δεν μπορώ να προσπεράσω το ελκυστικό 1.72 της νίκης των γηπεδούχων, αφού με αυτόν τον τρόπο θα χτίσουν σερί εν’ όψη δύσκολου προγράμματος.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά MLB

Δυάδα απόδοσης 2.46
23:10
Γουάιτ Σοξ - Φίλις (1ο παιχνίδι)
1 (+2,5)
1.57
04:40
Αθλέτικς - Καμπς
2
1.57
BET: 25 units
Μονό
02:45
Κάρντιναλς - Ντάιαμοντμπακς
1
1.72
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις