Αταλάντα – Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αταλάντα - Ρόμα προγνωστικά

Αταλάντα - Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αταλάντα – Ρόμα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αταλάντα – Ρόμα προγνωστικά

  • «Στάδιο Γκεβίς» (21.300), Μπέργκαμο.
  • Διαιτητής: Μασιμιλιάνο Ιράτι.
  • Πρώτος γύρος: Ρόμα – Αταλάντα 0-1.
  • Απολογισμό 5-3-2 έχει η Αταλάντα στα τελευταία δέκα ματς με τη Ρόμα.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν τέσσερα σερί goal/goal & over 2,5 με γηπεδούχο την Αταλάντα, ενώ σε τρία από αυτά τα παιχνίδια σημειώθηκαν over 4,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Αταλάντα

Δεν έπαιξε καλά και χρειάστηκε μεγάλη δόση τύχης για να φύγει αλώβητη από το «Αρτέμιο Φράνκι», αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Φιορεντίνα. Πήρε κεφάλι στο σκορ με ωραίο τελείωμα του Μέλε στο 37’ έπειτα από φάση διαρκείας. Αν οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κυριάρχησαν απόλυτα. Ο Καμπράλ πέτυχε την ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 56’ και μόνο η Φιορεντίνα έδειξε να έχει τη διάθεση να διεκδικήσει τη νίκη στα εναπομείναντα λεπτά. Ο Μπιράγκι σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Σπορτιέλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73’, ενώ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σε κεφαλιά του Σότιλ. Με την επιστροφή των 15 βαθμών της Γιουβέντους, η Αταλάντα υποχώρησε στην 7η θέση, η οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων δίνει μια θέση στο Europa Conference League.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της έχουν επιτευχθεί 2-3 γκολ.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Πάσαλιτς, Χάτεμπουρ, Μουρατόρε και Ρουγκέρι, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λούκμαν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Μούσο – Τολόι, Τζιμσίτι, Παλομίνο – Ζαπακόστα, Ντε Ρόον, Κοοπμάινερς, Μέλε – Έντερσον – Χόιλουντ, Ζαπάτα.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Ρόμα

Δε δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε, την οποία κέρδισε με σκορ 3-0 εντός έδρας. Ο Μπόβε άνοιξε το σκορ στο 37’ σε επαναφορά μετά από χαμένο πέναλτι του Κριστάντε κι ο Πελεγκρίνι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Ρωμαίους στο 55’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς όταν κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Περέιρα νικήθηκε στο 69’ από τον Πατρίσιο. Ο Έιμπραχαμ στο 90+1’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, το οποίο διατηρεί τη Ρόμα στην τετράδα και στο +3 από την πέμπτη θέση. Συνέχισε τις νίκες και στο Europa League, στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Φέγενορντ. Ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με το γκολ του Σπινατσόλα στο 60’, όμως στο 80’ δέχτηκε την ισοφάριση σε 1-1. Ο Ντιμπάλα την έσωσε με γκολ στο 89’ κι έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου η ομάδα του Μουρίνιο κυριάρχησε. Ελ Σαράουι (101’) και Πελεγκρίνι (109’) σκόραραν για το τελικό 4-1, με το οποίο η Ρόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά για να αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά ματς της έχει επιβεβαιωθεί το no goal.

Απουσίες: Ο Κάρσντορπ δεν υπολογίζεται, ενώ ο Σμόλινγκ κι ο Βαϊνάλντουμ που τραυματίστηκαν στο ματς με τη Φέγενορντ είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίσιο – Μαντσίνι, Ιμπάνιεζ, Γιορέντε – Τσέλικ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα – Έιμπραχαμ.

Αταλάντα - Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Καλύτερη ομάδα τον τελευταίο καιρό η Ρόμα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα όμως με τη Γιουβέντους να παίρνει πίσω τους βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί, η Αταλάντα χρειάζεται οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες. Η έδρα σε συνδυασμό με την κούραση και την ταλαιπωρία των φιλοξενούμενων, μετά την υπερπροσπάθειά τους στο ματς της Πέμπτης με τη Φέγενορντ, δίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Γκασπερίνι. Ο άσος αποτελεί καλή επιλογή σε απόδοση 2.34 στην Betshop.

Μονό
21:45
Αταλάντα - Ρόμα
1
2.34
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις