Ολυμπιακός – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ προγνωστικά

Ολυμπιακός - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – ΑΕΚ προγνωστικά

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Ντάβιντε Μάσα.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3.
  • Στο κύπελλο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-0, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-1.
  • Ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 13-5-1 στα τελευταία 19 ματς κόντρα στην ΑΕΚ.
  • Εντός έδρας ο Ολυμπιακός τρέχει αήττητο σερί εννιά αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.
  • Σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους έχουν επιτευχθεί over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Όντας κατώτερος των περιστάσεων, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό και δέχτηκε μεγάλο πλήγμα στη μάχη του πρωταθλήματος. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τραγικά λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Παπασταθόπουλος με κακό γύρισμα έδωσε την ευκαιρία στον Σπόραρ να ανοίξει το σκορ στο 28’, ενώ ο Ελ Αραμπί με αυτογκόλ στο 36’ έφερε σε ακόμα δυσκολότερη θέση τους φιλοξενούμενους. Λίγα πράγματα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να κρατάει σχετικά άνετα το υπέρ του σκορ και ως εκ τούτου να αυξάνει τη διαφορά από τους «ερυθρολεύκους» στους έξι βαθμούς. Ακολούθησε η ρεβάνς του 3-0 για τα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, στην οποία η ομάδα του Ανιγκό κέρδισε με 2-1 και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Σκόρερ οι Βαλμπουενά (27’) και Χουάνγκ (57’), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 52’ έπειτα από αυτογκόλ του Μπα.

Stat attack: Το over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί σε τέσσερα σερί, καθώς και σε έξι από τα τελευταία επτά εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού.

Απουσίες: Θα είναι έτοιμοι οι Ροντινέι, Εμβιλά, Σισέ, Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες, αφήνοντας ως μοναδικό απόντα τον Κανός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ – Μπιέλ, Βαλμπουενά, Φορτούνης – Μπακαμπού.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Δυσκολεύτηκε αλλά κατέβαλε την αντίσταση του Άρη και συνέχισε τις νίκες η ΑΕΚ, παραμένοντας στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό. Ο Λιβάι Γκαρσία της έδωσε το προβάδισμα με πέναλτι στο 36’, όμως οι «κίτρινοι» έγιναν η πρώτη ομάδα που παραβιάζει την εστία της Ένωσης στα πλέι-οφ, ισοφαρίζοντας στο 45+1’ με τον Ιτούρμπε. Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και η λύση δόθηκε από τα πόδια του Στέφεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός με φοβερή εκτέλεση στο 82’ και εύκολο τελείωμα στο 90+5’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αλμέιδα και την έφτασε στους 69 βαθμούς. Λίγες μέρες μετά, ο «δικέφαλος» εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου παρά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Ο Βαλμπουενά έκανε το 1-0 στο 27’, όμως το αυτογκόλ του Μπα μετά από προσπάθεια του Λιβάι Γκαρσία στο 52’ έκανε τη δουλειά. Ο Χουάνγκ ξαναέδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους πέντε λεπτά αργότερα, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

Stat attack: Μετρά πέντε σερί no goal σε εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Απουσίες: Σοκ με τον τραυματισμό του Αραούχο που τον θέτει νοκ άουτ για τους επόμενους 4-5 μήνες. Κατά τα άλλα δεν υπολογίζονται οι Μοχαμάντι και Σιντιμπέ, επέστρεψε όμως ο Γαλανόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Λ. Γκαρσία, Τσούμπερ.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ο πρώτος γύρος των πλέι-οφ κλείνει με τη ματσάρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αν κάποια ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη είναι η γηπεδούχος, καθώς η διαφορά έξι βαθμών από την κορυφή δεν καλύπτεται εύκολα αν δεν έρθουν άμεσα μεγάλες νίκες. Η παράδοση είναι συντριπτικά με το μέρος του και η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, δεν έχει δείξει ότι βρήκε την απαιτούμενη σταθερότητα, ακόμα και μετά την αποχώρηση του Μίτσελ. Η σοβαρότητα που δείχνει φέτος η ΑΕΚ μπορεί να της αποφέρει έναν πολύτιμο βαθμό στο «Καραϊσκάκης». Επιλέγουμε την ισοπαλία με απόδοση 3.45 στο Pamestoixima.

Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Χ
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις