Σέντρα με ισπανικά αουτσάιντερ

Σέντρα με ισπανικά αουτσάιντερ

Γεια και χαρά σε όλους. Στην σέντρα όλη η Ισπανία και θα αναφερθώ μόνο στις ευκαιρίες τις οποίες έχω δει. Είναι αρχή ακόμα, ακόμα οι ομάδες φτιάχνονται, αλλά πιστεύω ότι από την ανάγνωση θα βρούμε ευκαιρίες και θα τις αξιοποιήσουμε.

Από την Primera ένα ματς μόνο μου έκανε κλικ: το Καντίθ – Οσασούνα. Η έκπληξη της περσυνής Segunda ανέβηκε ως δευτεραθλήτρια, έχασε τον τίτλο επειδή τα παράτησε μετά την μαθηματική άνοδο, όντας η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο κατοχής στην ιστορία των ομάδων που έχουν κερδίσει την άνοδο!

Έδινε την μπάλα στον αντίπαλό και χτυπούσε με φαρμακερές αντεπιθέσεις. Ταχτική που προφανώς απέδωσε. Σχεδόν ίδια η ομάδα, μοναδικό μειονέκτημα η έλλειψη προπονήσεων όλων των παιχτών μαζί.

Η Οσασούνα πέτυχε τον στόχο της πέρσι, μια άνετη παραμονή, πέτυχε μερικές σπουδαίες νίκες και έχει παρόμοιο στόχο και φέτος. Το καλό κλίμα χάλασε εξαιτίας του τραυματισμού του βασικού επιθετικού της Αβιλά, παίχτης που βοήθησε τα μέγιστα τόσο στην άνοδο όσο και πέρσι στην παραμονή. Ψάχνεται ακόμα στις μεταγραφές.

Με κάλυψη  θα πάω στον άσσο χωρίς ισοπαλία, ισοδύναμες ομάδες, λίγο πιο έτοιμη στα μάτια μου η Καντίθ.

Μια επιλογή και από τη Segunda Division: το Πονφεραντίνα – Καστεγιόν. Η καραντίνα έπληξε την Πονφεραντίνα καθώς την αποδιοργάνωσε και από εκεί που έβλεπε άνοδο, ίδρωσε για να μείνει στην κατηγορία. Αρκετές προσθαφαιρέσεις φέτος, κοιτάει την παραμονή και ίσως κάτι παραπάνω. Η Καστεγιόνεπέστρεψε μετά από μια  δεκαετία στην Secunda και δείχνει αποφασισμένη να μείνει. Αυτό δείχνουν οι κινήσεις της, κράτησε όλον τον κορμό και έκανε αρκετά καλές προσθήκες. Μένει να δούμε αν θα φανεί και στο χορτάρι.

Παλιά καραβάνα η γηπεδούχος αλλά οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες και η Καστεγιόνέχει το υλικό για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Και εδώ στο διπλό χωρίς ισοπαλία, πάω.

Μονό

22:00 Καντίθ – Οσασούνα: 1 dnb (1.83)

Μονό

17:00 Πονφεραντίνα – Καστεγιόν: 2 dnb (2.37)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις