Αστέρια και τανγκό κοντά στο διπλασιασμό

Αστέρια και τανγκό κοντά στο διπλασιασμό

Επιστρέφει με ποδόσφαιρο και μπάσκετ ο #Jimandrez σε μία στήλη γεμάτη με προγνωστικά που φτάνουν το διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Προγνωστικά έχουμε και σήμερα, με Champions League ποδοσφαιρικό και μπασκετικό στο προσκήνιο, ενώ παράλληλα έχουμε ΝΒΑ και Copa Libertadores. Επιστρέφουμε λοιπόν με τέσσερις επιλογές, για όλα τα γούστα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει το μενού μας απόψε.

Προγνωστικά: Μάχες σε Λονδίνο και Βόννη

  • Ξεκινάμε από το παιχνίδι ανάμεσα σε Βόννη και Στρασβούργο. Σκληρή μάχη με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Οι Αλσατοί έχουν αποδειχθεί αρκετά δυνατοί και βγάζουν ενέργεια στο παρκέ, την ώρα που οι Γερμανοί ψάχνουν τρόπο να επικρατήσουν και να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Πάντως δεν αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι, κάθε άλλο. Είδαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τη διάθεση των ομάδων να πάνε σε μεγαλύτερες επιθέσεις και ειδικά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν λόγο να ανοίξουν τον ρυθμό. Το combo του διπλού +20,5 μαζί με το under 170,5 είναι σε οριακές αλλά αποδεκτές τιμές, του 1.75.
  • Στο Λονδίνο, η Τσέλσι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παιχνίδι… με μπόλικο ενδιαφέρον, φαβορί σχεδόν ακλόνητο η «Βασίλισσα» όμως το σκορ είναι κάπως εύθραυστο ειδικά κόντρα στο… μυστήριο των φετινών «μπλε» που έχουν βγάλει χαρακτήρα στα νοκ-άουτ. Δύσκολα θα ανατρέψουν την κατάσταση, όμως οι «μερένγχες» δεν φορτσάρουν με Αντσελότι ποτέ σε τέτοιους αγώνες, αφού το παιχνίδι θα το πάνε κλειστά και στην λογική της ισοπαλίας. Εκεί το βλέπουμε και εμείς, ίσως η Τσέλσι τα παίξει όλα για όλα και πάει για τη νίκη. Η διπλή ευκαιρία του 1Χ και του over 5,5 στα κόρνερ στο 1.75 επίσης είναι αποδεκτή, εξάλλου η Ρεάλ περνάει με τέσσερα πιθανά αποτελέσματα οπότε δεν έχει λόγο να παίξει στα κόκκινα, απλά να κάνει μία καλή διατήρηση.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά: Τανγκό και… Κλίβελαντ

  • Το βραδάκι οι Καβαλίερς υποδέχονται τους Νικς. Δυνατό ματσάκι, περιμένουμε καλύτερο το Κλίβελαντ που έχασε το πρώτο παιχνίδι εξαιτίας μερικών χαμένων ριμπάουντ. Δύσκολα η Νέα Υόρκη θα έχει ξανά την ευστοχία που είχε, δύσκολα επίσης οι παίκτες του Μπίκερσταφ θα δεχθούν δεύτερη συνεχόμενη ήττα εντός. Κρατάμε τον άσο -4,5 χάντικαπ στο 1.75, αφού η λογική λέει για καθαρή νίκη των γηπεδούχων.
  • Τέλος, στο «Μπομπονέρα» η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει την Ντεπορτίβο Περέιρα. Χάλια πάνε οι γηπεδούχοι, έχουν νέο προπονητή ο οποίος πρωτίστως θα προσπαθήσει να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας. Με αφέλεια και μπόλικα ρίσκα παίζουν οι Κολομβιανοί που μπορούν να εκτεθούν αλλά και να σε εκθέσουν με την ίδια ευκολία. Το οver 2,5 στο 1.95 είναι αρκετά καλό.

Οι επιλογές μου

Combo
21:00
Βόννη - Στρασμπούρ
Under 170,5 & 2 (+20,5)
1.75
BET: 20 units
Combo
22:00
Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
1Χ & οver 5,5 κόρνερ
1.75
BET: 20 units
Μονό
02:30
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Νιου Γιορκ Νικς
1 (-4,5)
1.75
BET: 20 units
Μονό
03:00
Μπόκα Τζούνιορς - Ντεπορτίβο Περέιρα
Over 2,5
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις