ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Δυάδες επιβίωσης και ταμείου

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Δυάδες επιβίωσης και ταμείου

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Δυάδες επιβίωσης και ταμείου

προγνωστικά

Προγνωστικά Τρίτης από τον #TheMagician με δυάδες τριπλασιασμού δίνοντας έμφαση στα γκολ και στη φόρμα των ομάδων.

Καλημέρα σας, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Πέρασε ένα από τα πιο (καθιερωμένα) περίεργα Σαββατοκύριακα του έτους όπου μαζί με το φαγοπότι, ρίχνεις και ματιές στο ματσάκι που έριξες. Υπάρχει δραστηριότητα για σήμερα Τρίτη και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Μπορεί να το ξανακάνει

Εκκίνηση από την Τουρκία. Η Αλάνιασπορ του Ευθύμη Κουλούρη κινείται στη μετριότητα στην πρώτη κατηγορία. Μεγάλη έμφαση έχει δώσει στην έδρα της φέτος για συγκομιδή βαθμών και φαίνεται ότι το έχει καταφέρει, μόνο που με τους μεγάλους τα βρίσκει σκούρα. Με τους 35 πόντους είναι τέσσερις πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, χωρίς να υπάρχει η αίσθηση ότι τελικά θα κινδυνεύσει. Στα πέντε τελευταία έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες δείχνοντας περισσότερο τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς επιθετικά είναι καλή.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπασακσεχίρ για το Κύπελλο με 2-3, η Γαλατασαράι απάντησε με το εμφατικό 6-0 απέναντι στην Καϊσέρισπορ εντός έδρας. Με παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται στην κορυφή της τουρκικής λίγκας, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε. Με οχτώ αγωνιστικές ν’ απομένουν, η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου έχει φουντώσει και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ότι μπορούν να περάσουν με το διπλό. Το έπραξαν και πριν τρεις μήνες για το Κύπελλο επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου.

Έχει περάσει και από δυσκολότερες έδρες η Γαλατασαράι που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ντεφορμέ. Πάμε με το διπλό και over 1,5 με απόδοση 1.67 στην Betshop.

Αναμένουμε θέαμα και γκολ

Η Καραγκουμρούκ του Πίρλο τα πηγαίνει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην όγδοη θέση με 40 βαθμούς, ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά και θα κοιτάξει να κλείσει θετικά το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να προλάβει ευρωπαϊκές θέσεις αλλά επίσης δεν θα κινδυνέψει σε σενάρια υποβιβασμού. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα τα αρκετά γκολ που σημειώνονται στο γήπεδο της με δέκα over 2,5 μέχρι στιγμής σε 13 αναμετρήσεις, ενώ μετράει επτά συνεχόμενα goal/goal.

Αντίπαλος της η Ουμρανιγεσπόρ, που δίνει μάχη να κρατηθεί στην κατηγορία. Ζητάει βαθμούς σε κάθε αγώνα ώστε να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Πριν την τελευταία ήττα από την Καϊσέρισπορ με 3-1 εκτός έδρας, προηγήθηκαν πέντε αγώνες χωρίς ήττα, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έχοντας βρει δίχτυα σε 14 από τις τελευταίες 15 φορές για το πρωτάθλημα, δείχνει ότι έχει την θέληση να παλέψει χωρίς σκοπιμότητες. Άλλωστε, εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα απ’ ότι εντός έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και σκοράροντας περισσότερα τέρματα. Ικανή να σκοράρει και να διεκδικήσει τουλάχιστον το βαθμό.

Η Χατάισπορ και η Γκαζιαντέπ είναι δύο ομάδες που αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα μετά από τις συνέπειες του σεισμού στην γείτονα χώρα και ενώ υπάρχει απειλή κύρωσης υποβιβασμού, βαθμολογικά προς το παρόν πέφτουν δύο ομάδες. Επιλογή μας από το παιχνίδι το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.81 στην Betshop.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά: Μάχες επιβίωσης

Συνεχίζουμε με Αγγλία. Η Σάντερλαντ έμεινε αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι, επικρατώντας της Μπέρμιγχαμ με 2-1 εντός έδρας, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες για συμμετοχή στα play off ανόδου. Με τους 61 βαθμούς σε 41 αγωνιστικές βρίσκεται στην ένατη θέση αλλά με νίκη σήμερα φθάνει τους 64 και έστω και προσωρινά, με παιχνίδι παραπάνω, θα είναι στην έκτη θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το όνειρο της ανόδου. Επτά goal/goal στα τελευταία δέκα συνολικά στο πρωτάθλημα και τρία σερί στα αντίστοιχα παιχνίδια εντός έδρας.

Η Χάντερσφιλντ, με ένα βαθμό διαφορά, βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού, με την ομάδα να δίνει το δικό της αγώνα επιβίωσης. Μπορεί να μην σκόραρε στο τελευταίο της ματς, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Σουόνσι, αλλά με αναμορφωτή τον 74 χρονών Γουάρνοκ προσπαθεί να καταφέρει αυτό που πριν λίγο καιρό έμοιαζε ακατόρθωτο, να μην υποβιβαστεί. Προηγήθηκαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, ώστε η ομάδα να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς. Η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, με τέσσερις αγωνιστικές ν’ απομένουν και άπαντες να πιστεύουν στο μικρό θαύμα. Η άμυνα της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, οπότε πρέπει να σκοράρει για να έχει τύχη να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Επιλογή μας από το παιχνίδι το goal/goal με απόδοση 1.90 στη Novibet.

Παιχνίδι χωρίς αύριο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας για τον θεσμό του Champions League. Ο τίτλος πάει για την Τσέλσι που δεν έχει άλλο ενδιαφέρον για τη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 39 βαθμούς, πολύ μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις και χωρίς ουσιαστικές ελπίδες. Πέντε αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3) με τελευταία την ήττα εντός από την Μπράιτον με 1-2, ενώ γίνονται έξι οι αγώνες, εάν προσθέσουμε και αυτόν στην Μαδρίτη όπου ηττήθηκε με 2-0. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Λάμπαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν, η πρόκριση ίσως μοιάζει με ένα γιατρικό στους «μπλε» του Λονδίνου με τα πολλά εσωτερικά προβλήματα και τους οπαδούς στα όρια τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη, είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα Ισπανίας και φυσικά έχει στόχο, όπως κάθε χρόνο το βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Μοναδική ήττα μέχρι στιγμής το 3-2 στην Λειψία στην φάση των ομίλων. Εκμεταλλεύτηκε την κόκκινη κάρτα των αντιπάλων και επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 απέναντι στην Τσέλσι. Βγάζει σταθερότητα όπως φάνηκε από τις δύο νίκες απέναντι στη Λίβερπουλ στην προηγούμενη φάση και την νίκη πρόκριση μέσα στην Μπαρτσελόνα με 4-0 για το κύπελλο Ισπανίας. Έκανε το καθήκον της την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα νικώντας την Κάντιθ με 2-0 εκτός έδρας.

Απλή νίκη δεν φθάνει για τους γηπεδούχους ενώ οι Ισπανοί δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν για το παιχνίδι. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.73 στην Novibet.

Δυάδα απόδοσης 3.02
20:30
Αλάνιασπορ - Γαλατασαράι
2 & over 1,5
1.67
20:30
Καραγκουμρούκ - Ουμρανίγεσπορ
Goal/goal & over 2,5
1.81
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.29
21:45
Σάντερλαντ - Χάντερσφιλντ
Goal/goal
1.90
22:00
Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal
1.73
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις