Τα γκολ θα έρθουν από την… αεροπορία

Τα γκολ θα έρθουν από την… αεροπορία

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα ασχοληθώ σήμερα. Της σαιζόν 2019-20, για να μη μπερδευόμαστε. Σήμερα βέβαια ξεκινά η αγωνιστική περίοδος 2020-21, οπότε μάλλον είναι αργά για να γίνει ο τελικός της προηγούμενης σεζόν, άλλα ποιος νοιάζεται;

Πάντως σίγουρα όχι η ΕΠΟ και οι παράγοντες των ομάδων, που δεν είναι ικανοί ούτε έναν τελικό κεκλεισμένων των θυρών να διοργανώσουν στην ώρα του.

Έτσι, οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι είναι αναγκασμένοι να παραταχθούν στο γήπεδο με τα ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς, κάτι που τους δημιουργεί μεγάλα προβλήματα κυρίως στο χώρο των μετόπισθεν. Με βασικές ελλείψεις στις άμυνες τους θα κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε πολλά λάθη, οπότε και πολλά γκολ.

Η ΑΕΚ ειδικά, έχει σημαντικό πρόβλημα να αμυνθεί στα στημένα, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της με τον Ατρόμητο. Κάθε εκτέλεση κόρνερ ή φάουλ, προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση στην κιτρινόμαυρη άμυνα, προσφέροντας στον αντίπαλο ένα γκολ κι ένα δοκάρι.

Ο μέσος όρος ύψους των παικτών της «Ένωσης» είναι πολύ χαμηλός. Ο Μπα κι ο Σισέ είναι πολύ δυνατά και ψηλά παιδιά και μπορούν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο, σκοράροντας σε κάποιο στημένο. Από την άλλη, αυτοί οι δύο δε λειτουργήσανε καλά ως δίδυμο, όποτε χρειάστηκε να παίξουνε μαζί, όπως θα γίνει και σήμερα.

Είναι τεράστια κορμιά, χωρίς καλή σωματική συναρμογή. Έτσι, οι κινητικοί Ολιβέιρα και Λιβάγια, αναμένεται να τους βγάλουν πολλές φάσεις και γκολ. Με το σκορ και το θέαμα θα πάω λοιπόν, περιμένοντας για άλλη μια φορά να με δικαιώσει η επιλογή μου στο over 2,5.

Μονό

21:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οver 2,5 (2.17) 

Μονά και fun bet τριάδα (απόδοσης 446.40)

21:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Anytime Ολιβέιρα (3.10)

21:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Anytime Σισέ (12.00)

21:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Anytime Μπά (12.00) 

Fun bet

21:οο ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Σισέ 2+ γκολ (125.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις