Επιστρέφουν τα χαμόγελα στο «Βελοντρόμ»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Λογικά φαβορί στις έδρες τους Λιλ, Στρασβούργο και Μαρσέιγ ενώ η Μπρεστ οφείλει να εκμεταλλευτεί την υπέρ της συγκυρία.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι και με το μαλακό σήμερα το φαΐ (χεχε). Τι καλύτερο από σούβλα, τσίκνα και για επιδόρπιο Ligue 1; Τίποτα θα πω εγώ… Πάμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Αποτελεσματική στην έδρα της η Λιλ

Ξεκινάμε απ ό το «Πιέρ Μορουά» και το Λιλ – Μονπελιέ. Η Λιλ προέρχεται από την απρόσμενη ήττα στην έδρα της πεσμένης Ανζε (1-0). Δεν ήταν κακή, δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ αλλά ήταν φλύαρη στην τελική απόφαση ενώ έπεσε πάνω και σε έναν ανίκητο Μπερναντονί. Δεν κατάφερε έτσι να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των Ρεν-Ρεμς και να ξεφύγει στη βαθμολογία. Επιστρέφει σήμερα στην έδρα της όπου έχει κερδίσει τα οκτώ από τα δώδεκα τελευταία (8-4-0).

Η Μονπελιέ δεν ήταν καλή απέναντι στην Τουλούζ, ηττήθηκε με 1-2 και είδε το αήττητο σερί της με τον Μισέλ Ντερ Ζακαριάν στον πάγκο να τελειώνει. Διατηρεί ωστόσο καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη (+11).

Άκρως ευνοϊκή η παράδοση για τη Λιλ που μετρά 10-5-1 ως γηπεδούχος από το 2001 έως σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις νίκες της η Λιλ σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα. Επιπλέον, ο διαιτητής Ζερόμ Μπρισάρ είχε διευθύνει και το παιχνίδι του πρώτου γύρου με αποβολή για τη Μονπελιέ και ανατροπή για τη Λιλ (1-3).

Περιμένω άμεση αντίδραση από τη Λιλ και το 1,80 του συνδυαστικού 1 & over 1,5 είναι μια σκέψη. Καλύτερη απόδοση μας δίνει το πιο «ασφαλές» combo με 1Χ & over 1,5 & over 2,5 κάρτες (τουλάχιστον τέσσερεις βγήκαν στα δέκα τελευταία μεταξύ τους μέσα-έξω).

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από τα ματς των 16.00

Λογικός μοιάζει και ο άσος του Στρασβούργου. Αποδεδειγμένα βελτιωμένο με τον Αντονεττί στον πάγκο, ακόμα και στις ήττες που έκανε είχε καλή εικόνα. Στο «Μεϊνό» κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα προηγούμενα και πετυχαίνει την Αζαξιό σε κακή κατάσταση, με πέντε σερί ήττες (9 στα 11 τελευταία).

Αήττητο το Στρασβούργο σε εννέα αγώνες στην Αλσατία απέναντι στην Αζαξιό από το 2002 έως σήμερα (5-4-0). Εντυπωσιακό το ματς του πρώτου γύρου με το Στρασβούργο να προηγείται 0-2 νωρίς και την Αζαξιό να κάνει ολική ανατροπή μέχρι το ημίχρονο (4-2). Τρία πέναλτι (το ένα χαμένο) και μία κόκκινη για τους Κορσικανούς λίγο πριν το φινάλε.

Γύρω στο 1,85 κυκλοφορεί ο άσος και τη δεδομένη χρονική στιγμή μου φαίνεται αποδεκτός σε αυτά τα επίπεδα.

Στη θεωρία βατό παιχνίδι έχει και η Κλερμόν η οποία μετά το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο (κέρδισε Αζαξιό και Τρουά) έφτασε τους 40 βαθμούς και σε μεγάλο βαθμό ξεμπέρδεψε με την υπόθεση παραμονή. Η Ανζέ από την άλλη μπορεί αν είναι με το ενάμιση πόδι στη Ligue 2 αλλά τη ζημιά της την έκανε.

Δεν θα ασχοληθούμε με σημεία εδώ αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κυνηγά ουσιαστικά κάτι. Το over 2,5 όμως κοντά στον διπλασιασμό αξίζει την προσοχή μας μιας και δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και σκοπιμότητα.

Αξία υπάρχει και στον άσο της Μπρεστ. Αήττητη στα τρία τελευταία με νίκη 3-1 στο προηγούμενο εντός (απέναντι στην Τουλούζ), πετυχαίνει τη Νις εν μέσω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της (2-2 στην έδρα της Βασιλείας, η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη). «Καίγονται» για το τρίποντο «οι πειρατές» και με βάση τα παραπάνω αξίζει ένα ποντάρισμα στον άσο σε τιμές αουτσάιντερ (στο 2,17 ο άσος με draw no bet για όποιον θέλει μια κάλυψη).

Αν όχι τώρα πότε;

Εύκολο (λογικά) βράδυ αναμένεται να έχει η Μαρσέιγ. Υποδέχεται την –εδώ και καιρό- ντεφορμέ Τρουά και θέλει να επιστρέψει στα εντός έδρας τρίποντα μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πετύχει. Δύο επιλογές από το ματς, η πρώτη να σκοράρουν οι Μασσαλοί και στα δύο ημίχρονα (1,80 novibet.gr) και η δεύτερη μία εύστοχη προσπάθεια από τον Μαλινόφσκι (1,90 stoiximan.gr).

Τέλος, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα που μας πήγε καλά, θα πάρουμε και μία δυάδα με σουτ παικτών εντός στόχου.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Combo
14:00
Λιλ - Μονπελιέ
1Χ & over 1,5 & over 2,5 κίτρινες κάρτες
1.87
BET: 15 units
Μονό
16:00
Στρασβούργο - Αζαξιό
1
1.80
BET: 20 units
Μονό
16:00
Κλερμόν - Ανζέ
Over 2,5
2.00
BET: 10 units
Ρίσκο
16:00
Μπρεστ - Νις
1
3.10
BET: 7 units
Ειδικό
21:45
Μαρσέιγ - Τρουά
Μαρσέιγ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.80
BET: 20 units
Ειδικά παικτών
21:45
Μαρσέιγ - Τρουά
1+ σουτ στην εστία Μαλινόφσκι
1.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 4.28
14:00
Λιλ - Μονπελιέ
1+ σουτ στην εστία Μπάμπα
1.90
16:00
Κλερμόν - Ανζέ
1+ σουτ στην εστία Ρασάνι
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις