Με το 3.30 στο ματς της σωτηρίας

προγνωστικά

Τρεις μονές επιλογές και μία δυάδα στην πασχαλινή στήλη του #Bats με αποδόσεις που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό.

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους! Τέσσερις επιλογές προκύπτουν για τα προγνωστικά της Κυριακής από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τις δούμε.

Προγνωστικά: Μπρεστ – Νις

Μία αναμέτρηση μας τράβηξε την προσοχή από τα ματς των 16:00 στη Γαλλία. Η Μπρεστ υποδέχεται τη Νις στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ligue 1, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να ξεφύγει από τις τέσσερις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία και καταλαμβάνουν τις θέσεις του υποβιβασμού. Απέσπασε σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της Ρεμς με 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+1’ με πέναλτι. Τρίτο σερί ματς χωρίς ήττα και οι «πειρατές» στοχεύουν στην εξασφάλιση της παραμονής όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Στη Νίκαια τα πράγματα δεν πάνε όπως φαντάζονταν στην αρχή της σεζόν, καθώς η έξοδος στην Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο. Πέντε ματς χωρίς νίκη μετράει στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ντιγκάρ, ενώ προέρχεται κι από την ισοπαλία με 2-2 στη Βασιλεία για τα προημιτελικά του Conference League. Οι πολλές απουσίες (και κυρίως αυτές των Πεπέ, Ατάλ και Λοτόμπα) της έχουν κοστίσει και αμυντικά παρουσιάζει θέματα. Αντιθέτως, στην επίθεση συνήθως σκοράρει ακόμα κι όταν δεν κερδίζει. Ίδια ιστορία και για την Μπρεστ, η οποία έχει επαληθεύσει το αμφίτερμα σε έξι από τους τελευταίους επτά αγώνες της. Πολύ υψηλό το 1.95 της Fonbet για το goal/goal, ευκαιρία λοιπόν να το επιλέξουμε.

Γερμανική δυάδα χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο

Η Ουνιόν Βερολίνου διανύει μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας εδραιωθεί εδώ και καιρό στην πρώτη τετράδα της Bundesliga. Είναι τρίτη στη βαθμολογία και έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τα κεκτημένα της με νίκη επί της Μπόχουμ. Ειδικά εντός έδρας η Ουνιόν προκαλεί τρόμο, καθώς εξακολουθεί να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με απολογισμό 9-4-0. Η Μπόχουμ μπορεί να έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι πολύ ασταθής και δεν έχει την ποιότητα για να «κλέψει» το θετικό αποτέλεσμα. Στο 1.63 της Betshop ο άσος είναι αποδεκτός.

Αργότερα, Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν αναμετρώνται σε μια πολύ δυνατή μονομαχία. Αμφότερες κυνηγούν μια θέση που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει το πλεονέκτημα. Καμία δε βολεύεται με την ισοπαλία, άρα αυτόματα θα χρειαστεί να πάρουν ρίσκα. Οι «λύκοι» εντός έδρας παίζουν ανοιχτά και χαρίζουν ματς με πολλά γκολ, ενώ η ομάδα του Αλόνσο παίζει επίσης επιθετικά και όσο κι αν έχει στρώσει στην άμυνα, εξακολουθεί να δέχεται γκολ συχνά. Λογική επιλογή το goal/goal με απόδοση 1.63 στην Betshop, δυάδα στο 2.66 με δύο σχετικά ασφαλείς επιλογές.

Προγνωστικά: Ρόμα – Ουντινέζε

Στον απόηχο της ήττας από τη Φέγενορντ για τα προημιτελικά του Europa League, η Ρόμα υποδέχεται την Ουντινέζε με στόχο να παραμείνει στην τρίτη θέση της Serie A. Ο αγώνας για την συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν είναι πολύ σκληρός και απαιτητικός. Η Λάτσιο σιγά-σιγά δείχνει να κλειδώνει μια θέση στην πρώτη τετράδα, οπότε η Ρόμα ανταγωνίζεται σε πρώτο βαθμό τη Μίλαν και την Ίντερ και σε δεύτερο την Αταλάντα για μια από τις δύο προνομιούχους θέσεις.

Εννοείται πως δίνει την απαιτούμενη σημασία στα ματς πρωταθλήματος, όμως δεν μπορεί να μην έχει στο μυαλό της και τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Φέγενορντ, όπου ευελπιστεί να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Ουντινέζε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στον πρώτο γύρο κέρδισε με 4-0, άρα ξέρει πώς να καταβάλει την ομάδα του Μουρίνιο. Θα χρειαστεί να παίξει πιο προσεκτικά απ’ ό,τι συνήθως κι ίσως αυτό οδηγήσει σε ένα παιχνίδι που θα αργήσει να πάρει μπρος από πλευράς γκολ και θεάματος. Πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, που πληρώνει 2.14 στη WinMasters.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Βαλένθια – Σεβίλλη

Δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι θα φτάναμε στο σημείο το ματς Βαλένθια – Σεβίλλη να αποτελεί μάχη παραμονής στη La Liga. Ωστόσο και οι δύο ομάδες τα πάνε τραγικά στο πρωτάθλημα φέτος και κινδυνεύουν με τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 18η θέση με 27 βαθμούς και κινδυνεύουν να χάσουν έδαφος στην προσπάθεια να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στο «Μεστάγια» έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς, κι ίσως βρήκαν κάτι στο οποίο μπορούν να στηριχθούν για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Σε καλύτερη θέση βρίσκονται οι Ανδαλουσιάνοι με 32 βαθμούς αυτή την στιγμή. Παράλληλα, είναι ζωντανοί και στην Ευρώπη, μετά το 2-2 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Europa League. Με τον Μεντιλιμπάρ έχουν απολογισμό 1-2-0 και δείχνουν αισθητή βελτίωση. Δεν στηρίζεται κάπου ο φαβοριτισμός της Βαλένθια πέρα, ίσως, από το γεγονός ότι το ματς της Πέμπτης είναι πιο σημαντικό για τους φιλοξενούμενους. Εμείς θα πάμε με το Χ, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 3.30 στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
16:00
Μπρεστ - Νις
Goal/goal
1.95
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.66
18:30
Ουνιόν Βερολίνου - Μπόχουμ
1
1.63
20:30
Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν
Goal/goal
1.63
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ρόμα - Ουντινέζε
Χ ημίχ.
2.14
BET: 20 units
Μονό
22:00
Βαλένθια - Σεβίλλη
Χ
3.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις