ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πρεμιέρα με... καρέ του over

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πρεμιέρα με... καρέ του over

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πρεμιέρα με… καρέ του over

Πρεμιέρα με... καρέ του over

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Χθες σώθηκε η παρτίδα με το αμφίτερμα που μας έδωσαν οι Ιρλανδοί στην εξαιρετική απόδοση του 2.30, αφού στα άλλα ματς Σουηδοί και Βούλγαροι “κοιμήθηκαν” και μας έδωσαν δύο… ωραιότατα 0-0 που δυστυχώς καταδίκασαν τις προτάσεις μας.  

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220860570077674&set=gm.10157950273349620&type=3&theater

Σήμερα ξεκινούν όλα τα πρωταθλήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και η συγκεκριμένη στήλη δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Παίρνοντας τα όποια ρίσκα επιφυλάσσει η πρεμιέρα, επέλεξα δύο αγώνες που αξίζουν το ρίσκο και καλοπληρώνουν, αρκεί σε αυτούς να δούμε γκολ και θέαμα… 

Ντέρμπι με γκολ στο “Ντιπντέιλ 

Στην πρεμιέρα της League One, η φιλόδοξη Πρέστον υποδέχεται τη Σουόνσι η οποία θέλει να επαναλάβει την περυσινή της πορεία, σε ένα ματς το οποίο προμηνύεται αμφίρροπο. 

Οι γηπεδούχοι πέρυσι πάλεψαν να μπουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και τα play offs, αλλά κάποιοι χαμένοι βαθμοί στις τελευταίες αγωνιστικές άφησαν ανεκπλήρωτο το όνειρο. Φέτος, η Πρέστον θα κυνηγήσει ξανά το στόχο της εξάδας καθώς δεν άλλαξε πολλά στο έμψυχο δυναμικό της, κράτησε ίδιο κορμό και προέβη μονάχα σε δύο -όχι και τόσο τρανταχτές- προσθήκες. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατή. Έδειξε καλά στοιχεία στα τρία φιλικά που έδωσε με Μπέρνλι εντός (0-0), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός (2-2) και Έβερτον εκτός έδρας (ήττα 2-0). 

Η Σουόνσι έχει τον ίδιο στόχο με την αποψινή της αντίπαλο, δηλαδή να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ για την άνοδο. Πέρυσι έκανε το απόλυτο ντεμαράζ και κατάφερε να πλασαριστεί τελευταία στιγμή στις προνομιούχες θέσεις, αλλά η Μπρέντφορντ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. Στο μεταγραφικό παζάρι κινήθηκε για την απόκτηση αρκετών δανεικών παικτών από ομάδες της Premier League. Eνδεικτικά, απέκτησε από την Τσέλσι τους Γκάλαχερ (μεσοεπιθετικός) και Γκουέχι (αμυντικός), από τη Γουλβς τον Γκιμπς-Γουάιτ (μέσος), ενώ πήρε και τον τερματοφύλακα Γούντμαν από τη Νιουκάστλ.  

Έδειξε αμυντικά κενά στη φιλική νίκη επί της Φόρεστ Γκριν (2-1) και κυρίως στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Νιούπορτ Κάουντι στο πλαίσιο του Carabao Cup. 

Η εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα με βάση τα φιλικά, αλλά και η παράδοση όταν συναντιούνται στο “Ντιπντέιλ” οδηγεί προς το αμφίτερμα. Θα ρισκάρω λιγάκι παραπάνω και θα ποντάρω στο over που πληρώνει παραπάνω από διπλασιασμό της μίζας. 

Ερωτήματα Όλνταμ και Λέιτον Όριεντ 

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα το απόγευμα στο “Μπάουντερι Παρκ”, έχοντας ως φετινό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. 

Η Όλνταμ κατάφερε σχετικά εύκολα να σωθεί πέρυσι, τερματίζοντας στη 19η θέση της λίγκας. Η ομάδα του Χάρι Κιούελ έκανε λίγες μεταγραφές, με πιο σημαντική αυτή του μέσου Γουίλαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον αγώνα του Carabao Cup με αντίπαλο την Καρλάιλ έδειξε στοιχεία επιθετικού ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα τη νίκη με 3-0.  

Στο ίδιο μοτίβο δείχνει να κινείται και η Λέιτον Όριεντ, καθώς εμφανίστηκε άκρως επιθετική και αποτελεσματική στις νίκες απέναντι σε Φορεστ Γκριν (2-1 εκτός) για το Carabao Cup και Μπράιτον (3-2 εντός) για το EFL Trophy. Ελάχιστες οι φετινές μεταγραφές για την ομάδα του Ρος Έμπλετον, που θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία. 

Σύμφωνα με την αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων στα παιχνίδια των κυπέλλων, τα γκολ αποτελούν μία καλή επιλογή στον συγκεκριμένο αγώνα. Πάμε με το over που διπλασιάζει. 

Μονό 

17:00 ΠρέστονΣουόνσι: Over 2,5 (2.25) 

Moνό 

17:00 Όλνταμ – Λέιτον Όριεντ: Οver 2,5 (2.00) 

Δυάδα (απόδοσης 4.50) 

17:00 ΠρέστονΣουόνσι: Over 2,5 (2.25) 

17:00 Όλνταμ – Λέιτον Όριεντ: Over 2,5 (2.00) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις