ΝΒΑ play offs με δύο μονά και πέντε μακροχρόνια

προγνωστικά NBA

Μακροχρόνιες επιλογές για τις πρώτες πέντε σειρές καθώς και ειδικά από τα αποψινά ματς μας παρουσιάζει ο #Loverdose στα προγνωστικά NBA.

Καλησπέρα NBAερς, έφτασε η ώρα των play offs. Η στιγμή της χρονιάς που όλες οι ομάδες καλούνται να παίξουν άμυνα και οι σούπερ σταρς να ξεπεράσουν τα 40 λεπτά συμμετοχής. Η σημερινή στήλη περιέχει προγνωστικά NBA τόσο από τις αποψινές αναμετρήσεις, όσο και μερικά ειδικά μακροχρόνια για τις σειρές.

Η ανάλυση των στατιστικών της κανονικής περιόδου δεν είναι μείζονος σημασίας, μιας και οι ομάδες δείχνουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στα play offs. Γι’ αυτό και σήμερα θα βασιστώ κυρίως στη γνώμη που έχω σχηματίσει για τις ομάδες μέσα στη χρονιά, και όχι τόσο με τα «νούμερα».

Προγνωστικά NBA: Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μπρούκλιν Νετς

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Φιλαδέλφεια Σίξερς και Μπρούκλιν Νετς. Προσωπικά θεωρώ πως αυτό θα είναι το πιο εύκολο παιχνίδι στις δύο περιφέρειες και θα τελειώσει με σκορ 4-0 υπέρ των «Φίλα». Το δίδυμο Εμπίντ – Χάρντεν έχει δέσει για τα καλά και κάνει «θαύματα» στο παρκέ. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που δύο παίκτες της ίδιας ομάδα τελειώνουν τη σεζόν πρώτοι σε κατά μέσο όρο πόντους και ασίστ.

Από την άλλη, οι Νετς δεν μπορούν με τίποτα να βρουν τα πατήματα τους. Έχασαν τη βασική τριάδα των Χάρντεν, Άιρβινγκ και Ντουράντ και με το ντραφτ της επόμενης σεζόν θα θα προσπαθήσουν να φτιάξουν από την αρχή ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Δεν πιστεύω πως θα αποτελέσουν απειλή για τους Σίξερς. Ειδικά σήμερα στην πρεμιέρα των play off, μέσα στο σπίτι τους, θεωρώ πως θα κυνηγήσουν μία επιβλητική νίκη.

Για την σημερινή αναμέτρηση επιλέγω 34+ πόντους για τον Εμπίντ, σε συνδυασμό με νίκη -8.5 για τους Σίξερς, σε απόδοση 3.20 στη Novibet. Για την σειρά, over 33,5 πόντους για τον Εμπίντ στο 2.15 στη Novibet και να παραμείνουν αήττητοι εντός έδρας οι Σίξερς στο 1.50.

Προγνωστικά NBA: Μπόστον Σέλτικς – Ατλάντα Χοκς

Αμέσως μετά τη Φιλαδέλφεια η δράση μεταφέρεται στη Βοστώνη, όπου οι Μπόστον Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Ατλάντα Χοκς. Άλλο ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, τους περσινούς πρωταθλητές της ανατολής. Όμως οι Χοκς μας έδειξαν πολλές φορές μέσα στη χρονιά πως έχουν αναλαμπές. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι πλήρεις Χοκς ήταν τρομακτικοί. Έχουν μονάδες με ικανότητες και προσωπικότητα που μπορούν να σταθούν σε παιχνίδια τελικής φάσης.

Από την συγκεκριμένη σειρά περιμένω πολύ ωραίες αναμετρήσεις με ψηλά σκορ. Σε γενικές γραμμές οι Σέλτικς έχουν δείξει πολύ καλό αμυντικό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο να εξουδετερώνουν μονάδες. Θεωρώ πως ο καλύτερος αμυντικός τους, Μάρκους Σμαρτ, θα αναλάβει το μαρκάρισμα του Τρέι Γιάνγκ. Ο οποίος θα αναγκαστεί να πασάρει αρκετά, όταν δυσκολεύεται να εκτελέσει.

Μιας και οι Σέλτικς αρέσκονται ιδιαίτερα στα μακρινά σουτ, θα πάρω για σήμερα τα 12+ ριμπάουντ του Κλιντ Καπέλα σε απόδοση 2.10. Ενώ για τη σειρά θα επιλέξω ξανά για τον Καπέλα over 10,75 ριμπάουντ στο 2.50. Επίσης στη σειρά, μου αρέσουν πολύ οι over 9,5 ασίστ του Τρέι Γιάνγκ στο 2.15 και οι δύο επιλογές στη Novibet.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Σακραμέντο Κινγκς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Τα δύο βραδινά ζευγάρια, είναι από τα πιο αμφίρροπα στα μάτια μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω σε κανένα φαβορί, γι αυτό με δελεάζει το να πάω με τα αουτσάιντερ. Θα αποφύγω για την ώρα το Καβαλίερς – Νικς, μιας και δεν είναι σίγουρη η κατάσταση του Ραντλ. Πολύ πιθανό όμως να δοθούν προτάσεις για το συγκεκριμένο στο Telegram του koubanezos.gr.

Στο Σακραμέντο Κινγκς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς όμως, θα κάνω μία επιλογή για τα μισά της σειράς. Οι Κινγκς έχουν ανέβει επίπεδο και βγάζουν σταθερά μια καλή εικόνα στο παρκέ. Αυτό τους οδήγησε στην πρώτη τους συμμετοχή σε play off, μετά το 2006. Οι οπαδοί τους διψάνε, το «Γκόλντεν 1 Σέντερ» θα βράζει. Οι Γουόριορς από την άλλη, έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Ο βασικός τους κορμούς έχει φάει τα play off με το κουτάλι. Έχουν κατακτήσει μαζί τέσσερις τίτλους, με τον τελευταίο, μόλις πέρσι.

Θα επιλέξω το μομέντουμ, την δίψα και την έδρα. Προβλέπω πως οι Κινγκς θα προηγούνται στη σειρά μετά το τρίτο παιχνίδι σε απόδοση 2.60 στη Novibet.

Συνοπτικά οι επιλογές μου

Combo
20:00
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μπρούκλιν Νετς
1 (-8,5) & Εμπίντ over 33,5 πόντους
3.20
BET: 10 units
Μονό
20:00
Μπόστον Σέλτικς - Ατλάντα Χοκς
Καπέλα over 11,5 ριμπάουντ
2.10
BET: 20 units
Μακροχρόνια σειράς
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μπρούκλιν Νετς
Εμπίντ 33,5 πόντους μέσο όρο
2.10
BET: 20 units
Μακροχρόνια σειράς
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μπρούκλιν Νετς
Σίξερς αήττητοι εντός έδρας
1.50
BET: 40 units
Μακροχρόνια σειράς
Μπόστον Σέλτικς - Ατλάντα Χοκς
Καπέλα οver 10,75 ριμπάουντ μέσο όρο
2.15
BET: 30 units
Μακροχρόνια σειράς
Μπόστον Σέλτικς - Ατλάντα Χοκς
Γιάνγκ over 9,5 ασίστ μέσο όρο
2.50
BET: 30 units
Μακροχρόνια σειράς
Σακρεμέντο Κινγκς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος
Να προηγείται στη σειρά μετά το τρίτο παιχνίδι: Κινγκς
2.60
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις