ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Τρεντάρει ο Γουόλντεν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Τρεντάρει ο Γουόλντεν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Τρεντάρει ο Γουόλντεν

Τρεντάρει ο Γουόλντεν

Η πληροφορία ότι ο Λούκα Μπρεσέλ ένιωσε αδιαθεσία χθες, επηρεάζει τις σκέψεις του #snookerbet για τα προγνωστικά σνούκερ του Μ. Σαββάτου.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει πιο δύσκολα τα προγνωστικά σνούκερ, είναι η έλλειψη πολλών πληροφοριών για οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει στους παίκτες, πριν τους αγώνες τους.

Δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο, δηλαδή, που ανά πάσα στιγμή γνωρίζεις με πόσες απουσίες κατεβαίνει μια ομάδα. Στο σνούκερ, σπάνια μαθαίνεις αν κάποιος παίκτης αντιμετώπισε πρόσφατα κάποιο πρόβλημα υγείας, λίγες ημέρες ή και ώρες πριν τον αγώνα. Κι όταν αυτό συμβαίνει, οφείλεις να το κυνηγήσεις.

Στην περίπτωσή μας, το νέο για τον Λούκα Μπρεσέλ έγινε γνωστό χθες το βράδυ. Αιτία, στάθηκε η απουσία του από την καθιερωμένη φωτογραφία με όλους τους παίκτες του Top 16, στους εσωτερικούς χώρους του Crucible. Κανείς, βέβαια, δεν γνωρίζει πόσο σοβαρή μπορεί να είναι αυτή η αδιαθεσία. Και πόσο (και αν…) θα επηρεάσει τον Βέλγο άσο, στο παιχνίδι με τον Ρίκι Γουόλντεν, το οποίο αρχίζει σήμερα στις 16:30.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Χωρίς νίκη ο Βέλγος

Καμιά φορά, βέβαια, τέτοια πληροφόρηση μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Μπορεί ο Μπρεσέλ να αντιμετώπισε μια πρόσκαιρη αδιαθεσία κι από χθες το βράδυ κιόλας να ήταν… περδίκι. Μπορεί να είναι και τόσο σοβαρή η κατάσταση, ώστε να μη βγάλει καν τον αγώνα. Όπως ο Σκοτ Ντόναλντσον, στον τελευταίο προκριματικό αγώνα του με τον Ράιαν Ντέι, τη Μεγάλη Τετάρτη. Ό,τι κι αν είναι, θα το διαπιστώσουμε την ώρα του αγώνα.

Ξέχωρα απ’ αυτό, πάντως, υπάρχουν κι άλλα δεδομένα. Με πιο βασικό, ότι ο Μπρεσέλ δεν έχει κερδίσει ακόμα αγώνα στο Crucible! Το 2018, μάλιστα, στην παρθενική του παρουσία ως seed, τον είχε νικήσει… ο Γουόλντεν με 10-6. Αυτό είναι και το μοναδικό multi-session ματς που έχουν στο head-to-head.

Με το «2» να δίνει 2.20 στη Novibet, το value είναι καλό για ένα συνετό ποντάρισμα. Ο Γουόλντεν έχει καλό ρυθμό από τα προκριματικά. Τη Μεγάλη Τρίτη νίκησε 10-9 τον Τεπτσάγια Αν-Νου, έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με του Μπρεσέλ (επιθετικός και γρήγορος). Μπορεί, δηλαδή, να καταβάλει στο Crucible κι έναν απολύτως υγιή Λούκα.

Προγνωστικά σνούκερ: Μυστήριο ο Γου

Ένα απ’ τα καλά μακροχρόνια που μας πλήρωσαν στα προκριματικά ήταν ο Γου Γιζέ, το νέο wonderkid του κινέζικου σνούκερ. Ο 19χρονος άσος επικράτησε με 10-7 του νικητή του Shoot-Out, Κρις Γουέικλιν, ενώ νωρίτερα είχε συντρίψει με 10-2 τον Τιάν Πενγκφέι. Έτσι, θα ντεμπουτάρει σήμερα στις 16:30 στο Crucible, με αντίπαλο τον Νιλ Ρόμπερτσον.

Αναμφίβολα ο μικρός πέφτει… στα βαθιά. Ο 41χρονος Αυστραλός είναι ένα από τα φαβορί για το φετινό Παγκόσμιο κι ας προέρχεται από κακή (για τα δεδομένα του) σεζόν. Επειδή δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τον Γου σε επαγγελματικό ματς, καλό θα είναι να θυμηθούμε τι έχει κάνει απέναντι σε πρωτάρηδες στο Crucible.

Το 2022, λοιπόν, νίκησε 10-5 τον Άσλι Χιούγκιλ. Το 2019 συνέτριψε με 10-1 τον Μιχάλη Γεωργίου και το 2017 με 10-4 τον Νοπόν Σαενγκχάμ. Δίχως έλεος αντιμετώπισε και τον Ρόμπι Γουίλιαμς το 2014 (10-2). Ουσιαστικά, δηλαδή, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από κανέναν.

Με αυτά στο μυαλό, θα ποντάρουμε στη νίκη του Ρόμπερτσον με σκορ μέχρι 10-5 (χάντικαπ 4,5 frames), που τη βρίσκουμε στο 2.15 στη Fonbet. Βέβαια, κάποια στιγμή αυτό το σερί θα σπάσει. Και ο Γου είναι κάτι παραπάνω από ικανός να προκαλέσει αίσθηση στο ντεμπούτο του στο «Θέατρο των Ονείρων». Θα πάρουμε, ωστόσο, το ρίσκο.

Α, για να μην το ξεχάσουμε. Ο Ρόμπερτσον ήταν επίσης απών από την εθιμοτυπική χθεσινή φωτογραφία των δεκαεξαδάτων. Όχι όμως επειδή ήταν άρρωστος ούτε επειδή μπέρδεψε το Σέφιλντ με άλλη πόλη (δόξα τω Θεώ, τη διαδρομή για εκεί τον γνωρίζει καλά). Απ’ ό,τι καταλάβαμε, από selfies οπαδών έξω απ’ το Crucible, δεν είχε προλάβει… να ισιώσει τα μαλλιά του και μάλλον θα απέφυγε να φωτογραφηθεί με σκούφο ή κουκούλα!

Μονό
16:30
Μπρεσέλ - Γουόλντεν
2
2.20
BET: 10 units
Μονό
16:30
Ν. Ρόμπερτσον - Γου
1 (-4,5)
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις