Με τους γερόλυκους για το 56άρι!

Με τους γερόλυκους για το 56άρι!

Προγνωστικά με δύο δυνατές δυάδες αλλά και ένα fun bet combo απόδοσης 56.00 από την μακρινή Αμερική έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, εορταστικό άρθρο αφού μπορεί να ετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι αλλά τα παιχνίδια συνεχίζονται κανονικά σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Πληρωθήκαμε μεσοβδόμαδα με το σουτ του Σανέ ενώ η Μπενφίκα μπορεί να ηττήθηκε αλλά τουλάχιστον κράτησε αρκετά στα πόδια της την μπάλα με αποτέλεσμα να έχει αρκετή κατοχή και να πληρωθούμε σε ακόμα ένα μονό ειδικό. Κοντά και για το combo με τα σουτ αλλά μας την χάλασε ο Μίλερ ο οποίος μπήκε αργά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην πάρουμε ούτε ην επιστροφή. Κρατάμε ότι κλείσαμε με κέρδος και συνεχίζουμε με τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Χιρόνα, η οποία υποδέχεται την σχεδόν υποβιβασμένη Έλτσε. Οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Β΄ κατηγορία της Ισπανίας αφού βρίσκονται 26 βαθμούς μακριά από την έξοδο της ζώνης του υποβιβασμού. Από την άλλη η Χιρόνα ήταν τρομερή αμυντικά με την Μπαρτσελόνα και απόσπασε τον πόντο της ισοπαλίας. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι για αυτό επιλέγουμε τον άσο.
  • Στην Λετονία τώρα η περσινή πρωταθλήτρια Βαλμιέρα θα ανιμετωπίσει την περσιννή ουραγό που σώθηκε μετά τα μπαράζ. Πιστεύω υπάχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες εξάλλου τα περσινά σκορ (1-6 και 7-0) τα λένε όλα.
  • Συνεχίζουμε με χώρες που χαρίζουν γκολ και θέαμα και πηγαίνουμε στην μακρινή και παγωμένη Ισλανδία. Η Φραμ λοιπόν θα αντιμετωπίσει εκτός την Κόπαβογκ. Αμφότερες στην πρώτη αγωνιστική επιβεβαίωσαν το over 3,5 με τους γηπεδούχους μάλιστα να σταματάνε στα εφτά γκολ. Επιλέγουμε το goal/goal σε συνδιασμό με το over 2,5 σε ικανοποιητική απόδοση.
  • Φεύγουμε από την Ευρώπη γιατί έχουμε ντέρμπι στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες με την ομόνυμη ομάδα και τους Γκάλαξι. Αγνοούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα οι Γκάλαξι αλλά με την επιστροφή του αρχηγού της, τον Τσιτσαρίτο ίσως δουν άσπρη μέρα. Από την άλλη το Λος Αντζελες πάει για ακόμη μία χρονιά για πρωτάθλημα ενώ είναι και στα ημιτελικά του CONCACAF. Καλές ομάδες και οι δύο που πιστεύω θα βρουν από τουλάχιστον ένα γκολ. Θα πάρουμε και μία δυάδα με τους αρχηγούς των δύο ομάδων.
  • Τέλος κλείνουμε με παιχνίδι από την Βραζιλία η οποία έκανε την πρεμιέρα της χθες. Η περσινή Γκρέμιο με την προσθήκη του Σουάρεζ φαίνεται να είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Θα πάρουμε τα δύο γκολ του Ουρουγουανού φορ σε ένα fun bet combo.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.40
15:00
Χιρόνα - Έλτσε
1
1.56
23:00
Λος Άντζελες Γκάλαξι - Λος Άντζελες
Goal/goal
1.54
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.55
15:00
Σούπερ Νόβα - Βαλμιέρα
2 & over 2,5
1.57
22:15
Κόπαβογκ - Φραμ
Goal/goal & over 2,5
1.62
BET: 25 units
Fun bet combo απόδοσης 56.00
23:00
Λος Άντζελες Γκάλαξι - Λος Άντζελες
Γκολ Τσιτσαρίτο & Βέλα
7.10
00:30
Γκρέμιο - Σάντος
2+ Γκολ Σουάρεζ
7.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις