Νάπολι – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Νάπολι - Μίλαν προγνωστικά

Νάπολι - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Νάπολι – Μίλαν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Νάπολι – Μίλαν προγνωστικά

  • «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» (54.726), Νάπολη.
  • Διαιτητής: Στέφαν Μαρτσίνιακ.
  • Πρώτο ματς: Μίλαν – Νάπολι 1-0.
  • Στο πρωτάθλημα: Μίλαν – Νάπολι 1-2, Νάπολι – Μίλαν 0-4.
  • Αήττητη στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς με τη Νάπολι είναι η Μίλαν, κερδίζοντας μάλιστα τα τρία τελευταία.
  • Σε πέντε από τις τελευταίες έξι συναντήσεις τους επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Νάπολι

Δεν παρουσίασε το πρόσωπο που απαιτούσαν οι περιστάσεις και ηττήθηκε με 1-0 στον πρώτο προημιτελικό από τη Μίλαν. Μπήκε πολύ δυνατά χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει αυτό τον υψηλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 40’ κι από τότε η Νάπολι απέκτησε τον έλεγχο, δίχως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα. Μάλιστα, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 74’ με την χαζή αποβολή του Ανγκισά, οπότε το έργο της έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Προβλημάτισε και το Σάββατο στο ματς πρωταθλήματος με τη Βερόνα. Της παραχώρησε λευκή ισοπαλία εντός έδρας, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες. Τρίτη γκέλα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, κάτι που βέβαια δεν τη βάζει (ακόμα) σε κίνδυνο όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Stat attack: Μετράει δώδεκα no goal στα τελευταία 13 ματς.

Απουσίες: Τιμωρημένοι οι Ανγκισά και Κιμ Μιν-Τζάε, ενώ ο Σιμεόνε είναι τραυματίας. Αντίθετα, επέστρεψε στο ματς με τη Βερόνα ο Οσίμεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Μάριο Ρουί – Εντομπελέ, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Οσίμεν.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Μίλαν

Έβγαλε χαρακτήρα και κέρδισε με 1-0 τη Νάπολι στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης, αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Κινδύνεψε αρκετά στην αρχή, όμως άντεξε και κατάφερε να ισορροπήσει τα πράγματα. Η Μίλαν αποδείχτηκε… φωτιά στις αντεπιθέσεις, καθώς δημιούργησε τεράστια ευκαιρία με τον Λεάο στο 25’ και βρήκε με αυτό τον τρόπο το γκολ με τον Μπενασέρ στο 40’. Χρειάστηκε άλλη μια εξωπραγματική εμφάνιση του Μενιάν για να κρατήσει το μηδέν, κι ο Γάλλος γκολκίπερ για άλλη μια φορά την πραγματοποίησε. Όσο καλά τα πάει στην Ευρώπη, τόσο προβληματίζει στο πρωτάθλημα η Μίλαν. Έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια εκτός έδρας παίζοντας κακό ποδόσφαιρο. Το εκτεταμένο ροτέισον του Πιόλι έδειξε ότι έχει βάλει ως προτεραιότητα το Champions League. Πάντως, προς το παρόν εκπληρώνει τον μίνιμουμ στόχο της που είναι η τετράδα, καθώς είναι 4η με διαφορά δύο βαθμών από την Ίντερ που ακολουθεί.

Stat attack: Το no goal έχει επαληθευτεί σε επτά από τα εννιά φετινά ματς της στο Champions League.

Απουσίες: Πλην του Ιμπραΐμοβιτς δεν υπάρχει κάποια απουσία για τον Πιόλι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Κίερ, Τομόρι, Τ. Ερναντέζ – Κρούνιτς, Τονάλι – Μπραχίμ Ντίαθ, Μπενασέρ, Λεάο – Ζιρού.

Νάπολι - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Η προβληματική εικόνα της Νάπολι τον τελευταίο καιρό κι οι δύο σερί ήττες από τη Μίλαν δίνουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους φιλοξενούμενους. Τώρα όμως ο Οσίμεν επέστρεψε και μένει να δούμε αν θα επαναφέρει τους «παρτενοπέι» στα στάνταρ που έπιασαν στην αρχή της χρονιάς. Όπως και να’χει, όταν χρειάζεται η Μίλαν παίζει καλή άμυνα και είναι ικανή να κρατήσει το ματς σε χαμηλό τέμπο. Γι’ αυτό θα πάμε με το Χ ημιχρόνου, με απόδοση 2.21 στην Betshop.

Μονό
22:00
Νάπολι - Μίλαν
Χ ημίχρονο
2.21
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις