Ηρεμία πριν την καταιγίδα στο Μόναχο

προγνωστικά

Με την Premier League και την Bundesliga στο προσκήνιο ως συνήθως, ο #Bats φτάνει μέχρι το 2.45 στις σημερινές προτάσεις.

Μεγάλο Σάββατο σήμερα και αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια διεξάγονται στα μεγάλα πρωταθλήματα. Πέντε επιλογές προκύπτουν για τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Άστον Βίλα – Νιούκαστλ

Με μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής για την Premier League. Η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Νιούκαστλ σε έναν αγώνα με έντονο «ευρωπαϊκό» ενδιαφέρον. Για τους γηπεδούχους η έξοδος σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι κάτι διόλου απίθανο, από την στιγμή που στην αρχή της σεζόν ίσως έμοιαζε με άθλο. Ο Ουνάι Έμερι έχει μεταμορφώσει τους «Βίλανς», αξιοποιώντας στο έπακρο την ήδη υπάρχουσα ποιότητα του ρόστερ τους. Το 2-0 επί της Νότιγχαμ αποτέλεσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και έκτη στα τελευταία επτά ματς, στα οποία αγνοούν την ήττα.

Οι δύο τελευταίες φορές που έχασαν ματς ήταν από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα η Άστον Βίλα υποδέχεται την τρίτη Νιούκαστλ, η οποία στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν δείχνει να ανακάμπτει και να επιστρέφει στα επίπεδα που έπαιζε μέχρι τον Ιανουάριο. Η νίκη της με ανατροπή στην έδρα της Μπρέντφορντ έδειξε ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα και καθόλου τυχαία δε βρίσκεται στην τριάδα της βαθμολογίας. Πέντε διαδοχικά τρίποντα για την ομάδα του Χάου που πλέον αρχίζει να βγάζει φωτιές και στην επίθεση. Αυτό ισχύει και για τη γηπεδούχο ομάδα από τότε που ανέλαβε ο Έμερι, καθώς επί ημερών του Βάσκου τεχνικού έχει σκοράρει και στα 19 επίσημα παιχνίδια της. Εξαιρετικό το 1.83 της Betshop για το goal/goal, κι ελπίζουμε η μέρα να ξεκινήσει με ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι.

Λειψία – Άουγκσμπουργκ

Η νίκη-ανάσα με 1-0 στην έδρα της Χέρτα επανέφερε τη Λειψία στην τέταρτη θέση. Με το τρίποντο αυτό, αλλά και την πρόκριση επί της Ντόρτμουντ στο κύπελλο λίγες μέρες νωρίτερα, η ομάδα του Ρόζε δείχνει να ξαναμπαίνει σε μια σειρά. Απέναντι στην Άουγκσμπουργκ έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τους 50 βαθμούς και να βρεθεί πιο κοντά στην εδραίωση της τετράδας και της εξόδου στο Champions League. Η Φράιμπουργκ καραδοκεί στο -1, αλλά κι η Ουνιόν Βερολίνου που προπορεύεται δεν μπορεί να νιώθει ασφάλεια με το προβάδισμα τριών βαθμών που έχει.

Η Άουγκσμπουργκ είναι μια αρκετά απρόβλεπτη ομάδα κι ένας αντίπαλος ικανός να προκαλέσει μεγάλες ζημιές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στα τελευταία πέντε ματς της έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal. Σε τρία από αυτά μάλιστα σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, με αποκορύφωμα το 5-3 από την Μπάγερν. Παιδική χαρά η άμυνά της, επιθετικά δημιουργεί προβλήματα. Από την άλλη η Λειψία εντός έδρας έχει έξι σερί under 3,5 σε όλες τις διοργανώσεις, με τα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια να μένουν στα τρία γκολ. Το σημερινό ματς αποτελεί ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη μετά από καιρό, κι ροπή των φιλοξενούμενων σε υψηλά σκορ μπορεί να βοηθήσει. Στο 2.20 βρίσκουμε στη Novibet το over 3,5 και αξίζει το ποντάρισμά μας.

Μπάγερν – Χόφενχαϊμ

Δύσκολα τα πράγματα στο στρατόπεδο της Μπάγερν. Η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει μεσούσης της σεζόν τον Νάγκελσμαν από την τεχνική ηγεσία, κι ενώ η ομάδα ήταν μέσα σε όλους τους στόχους, γύρισε μπούμερανγκ. Από τότε που ανέλαβε ο Τούχελ η Μπάγερν μετρά έναν αποκλεισμό στο κύπελλο (με 2-1 εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ), και… μισό στην Ευρώπη μετά το 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Τρίτη. Ήρθε και το επεισόδιο Μανέ-Σανέ που οδήγησε στην τιμωρία του πρώτου για να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα κατάφερε να επανακτήσει την πρώτη θέση.

Θεαματική βελτίωση παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η Χόφενχαϊμ που μέχρι πρότινος φάνταζε… τελειωμένη. Με το 2-0 επί της Σάλκε έφτασε τις τρεις σερί νίκες κι από ουραγός πλέον βρίσκεται στη 14η θέση. Αν σε κάποιο παιχνίδι μέσα στην σεζόν η ήττα είναι στο πρόγραμμα, είναι το σημερινό. Ωστόσο, φέτος έχει βγει τόσο εκτός προγράμματος που οφείλει πλέον σε κάθε ματς να παίζει για τη νίκη. Αν θέλει να το πετύχει αυτό, θα χρειαστεί να παίξει καλή άμυνα και να κρατήσει όσο πιο χαμηλά γίνεται το τέμπο του αγώνα. Δεν αποκλείεται όμως κι η ίδια η Μπάγερν να στοχεύσει σε μια επαγγελματική νίκη, έχοντας στην άκρη του μυαλού της τη ρεβάνς της Τετάρτης με την Σίτι. Γι’ αυτό, οι πολύ χαμηλές αποδόσεις του over δε μας συγκινούν. Αντιθέτως, πάμε με τον άσο & under 4,5 στη Fonbet, με απόδοση 2.13. Έτσι, ακόμα και σε ενδεχόμενο 3-1 ή 4-0 είμαστε κερδισμένοι.

Προγνωστικά: Έβερτον – Φούλαμ

Επιστροφή στην Premier League για την αναμέτρηση του «Γκούντισον Παρκ» μεταξύ Έβερτον και Φούλαμ. Φαίνεται πως μέχρι την τελευταία αγωνιστική τα «ζαχαρωτά» θα βρίσκονται στη μάχη της παραμονής. Αυτή την στιγμή έχουν 27 βαθμούς, όσους κι η Νότιγχαμ Φόρεστ που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη μετά από τέσσερα ματς για το σύνολο του Ντάις.

Απέναντί της θα βρει την ίσως πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Πέντε συνεχόμενες ήττες έχει η Φούλαμ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από σοβαρή διεκδικήτρια της 7ης θέσης, πλέον δείχνει να παίζει για το πλασάρισμα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ο Μίτροβιτς θα αργήσει να επιστρέψει από την τιμωρία του, όμως ο Γουίλιαν είναι ξανά στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα. Οι Λονδρέζοι είναι πολύ καλοί για να συνεχίσουν να χάνουν και αξίζει να πάμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς. Πάμε με το Χ2 & under 4,5 στο 1.87 της Stoiximan.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς

Η τελευταία αναμέτρηση που θα κρίνει αν υπάρχει μάχη τίτλου ή όχι στη Γαλλία είναι το αποψινό Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς. Έξι βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, επομένως ενδεχόμενη νίκη των φιλοξενούμενων τους βάζει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, με νίκη η Παρί βάζει οριστικά τέλος σε όσες βλέψεις έχει η φιλόδοξη ομάδα του Αντονετί. Σίγουρα η φετινή ομάδα των Παριζιάνων δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά πρέπει να παρουσιάσουν σοβαρό πρόσωπο σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Η Λανς παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση, φτάνοντας αισίως τις τέσσερις διαδοχικές νίκες. Μοναδικός στόχος είναι να συνεχίσει αυτό το σερί, καθώς όσο σπουδαίο αποτέλεσμα κι αν είναι η ισοπαλία δεν τη βολεύει. Κατ’ εξοχήν παίζει επιθετικά και δύσκολα αυτό θα αλλάξει απόψε, ακόμα και σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το «Παρκ Ντε Πρενς». Το over 3,5 επαληθεύτηκε στο ματς του πρώτου γύρου με τη νίκη της Λανς με 3-1. Το να επαναληφθεί και απόψε αξίζει στο 2.45 της WinMasters.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
14:30
Άστον Βίλα - Νιούκαστλ
Goal/goal
1.83
BET: 25 units
Μονό
16:30
Λειψία - Άουγκσμπουργκ
Over 3,5
2.20
BET: 18 units
Combo
16:30
Μπάγερν - Χόφενχαϊμ
1 & under 4,5
2.13
BET: 20 units
Combo
17:00
Έβερτον - Φούλαμ
Χ2 & under 4,5
1.87
BET: 25 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς
Over 3,5
2.45
BET: 17 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις