Περιμένοντας την Ανάσταση

Περιμένοντας την Ανάσταση

Προγνωστικά: Δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε και όλα παίζονται σε μια ιδιαιτέρως αμφίρροπη αγωνιστική. Γράφει και προτείνει ο #Eltoro.

Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες μας. Μεγάλο Σάββατο για εμάς σήμερα, ένα κανονικό Σάββατο για τους μη Ορθόδοξους. Κανονική αγωνιστική λοιπόν και πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά μας, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Στην κόψη του ξυραφιού

Με δέκα αγωνιστικές που απομένουν κάθε βαθμός μετράει καθώς όλα μπορούν να ανατραπούν. Καμία ομάδα δεν έχει κλειδώσει τους τον στόχο της και όλα παραμένουν πολύ ρευστά. Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Βαγιαδολίδ. Την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Βιγιαρεάλ εκτός έδρας κόντρα στην Ρεάλ, 3-2, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ. Υπήρξε μια περίοδος ντε φορμαρίσματος, φαίνεται όμως πως την έχει αφήσει πίσω της. Μόνη παραφωνία η εντός έδρας ήττα αποκλεισμός από την Άντερλεχτ για το Europa. Στο πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Παραμένει σταθερά εντός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Είναι όμως οριακή η θέση της, για τα μπόνους. Είναι στην πέμπτη θέση, στο μείον τρία, βαθμολογικά, από το Champions League και στο συν δύο από την έξοδο στο Conference. Πολύ οριακά. Η Βαγιαδολίδ αντίθετα παλεύει για την σωτηρία της. Στους δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με Βαλένθια και Εσπανιόλ από κάτω της, δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ματς για γερά νεύρα το τελευταίο της κόντρα στην Μαγιόρκα. Άνοιξε το σκορ, βρέθηκε να χάνει με 2-1, στο 60ο λεπτό. Το γυρνάει σε 3-2 στο 86ο για να ισοφαριστεί σε 3-3 με πέναλτι στο 94 ! Ισοπαλία με γεύση ήττας, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δύσκολη  αναμέτρηση, τουλάχιστον πριν την σέντρα. Δεν παρατάει τα παιχνίδια της εύκολα η Βαγιαδολίδ και η Βιγιαρεάλ παρά το σερί της δεν είναι τέρας αξιοπιστίας. Από τον χαμηλό άσσο, προτιμάω το goal/goal.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στο ντέρμπι των Βάσκων Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ  θα ποντάρω στο goal/goal, σε ένα ματς που η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. Και τέλος έχουμε την αναμέτρηση Καντίθ – Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάλογα τα κέφια της Ρεάλ εξαρτάτε το παιχνίδι, θα ρισκάρω στο 2 & over 2,5 μόνο και μόνο στην διαφορά ποιότητας.

Αυτά για σήμερα, εύχομαι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να σας φέρει υγεία πρώτα και πάνω από όλα, αγάπη πολλές χαρές, μα και τύχη που χρειάζεται. Καλή Ανάσταση να έχουμε.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
15:00
Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ
Goal/goal
1.80
BET: 40 units
Μονό
17:15
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Goal/goal
2.50
BET: 20 units
Μονό
22:00
Καντίθ - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 2,5
2.37
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις