Γερμανία και Ισπανία για τον διπλασιασμό

προγνωστικά

O #Farantos πιάνεται από τα Αθλέτικ – Σοσιεδάδ και Μπάγερν – Χοφενχάιμ και μας δίνει τα προγνωστικά του, τα οποία αγγίζουν τον διπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Στην σημερινή στήλη θα αναλύσουμε την μάχη ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ, για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη στην La Liga. Στην Γερμανία η Μπάγερν και Χόφενχαϊμ ψάχνουν αντίδραση για διαφορετικούς λόγους. Προχωράμε με τα προγνωστικά της ημέρας.

Μπάγερν – Χόφενχαϊμ

  • Πρώτος γύρος: Χόφενχαϊμ – Μπάγερν 0-2
  • 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν έρθει over 2,5

Ρεπορτάζ: Η Μπάγερν δέχθηκε δυνατό χαστούκι από την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχασε με 3-0. Όσο για το πρωτάθλημα είναι στην 1η θέση, όμως έχει σε απόσταση αναπνοής την Ντόρτμουντ. Έτσι χρειάζεται να βγάλει αντίδραση και να ανεβεί η ψυχολογία των παικτών. Πάνω από 3 γκολ έχουν σημειωθεί στα 8/10 τελευταία της παιχνίδια. Ο Τόμας Τούχελ δεν θα έχει στη διάθεσή τους τους πάγια εκτός Νόιερ και Ερναντέζ, αλλά και τον Τσούπο-Μότινγκ. Εκτός ομάδας τέθηκε ο Σάντιο Μάνε.

Από την άλλη η Χόφενχαϊμ έκανε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Σάλκε με 2-0. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο φαίνεται ότι έχει συνέλθει μετά από 14 παιχνίδια χωρίς νίκη (12 ήττες και 2 ισοπαλίες) και αγώνα με τον αγώνα αυξάνει τις ελπίδες για την παραμονή. Στα 6/10 τελευταία της παιχνίδια έχουν έρθει goal/goal & over. O 45χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Φογκτ και Νταμπούρ (κάρτες), ενώ αμφίβολοι είναι οι Πρέμελ και Σκοβ.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Εκτίμηση: Η Μπάγερν φέτος μετά από κάθε ήττα ξεσπάσει στο επόμενο ματς, ενώ και στους αγώνες με την Χόφενχαϊμ μπαίνουν τα γκολ με του τσουβάλι. Έτσι σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε με τον συνδυασμό 1/1 & over 2,5 στο 1.90 απόδοση της Novibet.

Προγνωστικά: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ

  • Πρώτος γύρος: Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλπάο 3-1
  • 7/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχει έρθει goal/goal

Ρεπορτάζ: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρας της Εσπανιόλ με 2-1. Είναι στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, με τις ελπίδες της να αυξάνονται με κάθε της νίκη. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στα 6/10 τελευταία της παιχνίδια έχουν έρθει under 2,5. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λέκουε και Μορθίγιο, ενώ τιμωρημένος λόγω καρτών είναι ο Ντε Μάρκος.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Χετάφε, νικώντας την με 2-0 εντός έδρας. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα 7/10 τελευταία της παιχνίδια έχουν έρθει no goal. Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σαντίκ, ενώ επιστρέφουν οι Σίβα, Θουμπιμέντι και Θουπελδία.

Εκτίμηση: Αμφότερες οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές στα μετόπισθεν. Θα ψάξουν το γκολ σε αντεπιθέσεις και γενικά στα μεταξύ τους δεν ξεφεύγει το σκορ. Επομένως, θα πάμε το 2-3 γκολ στο 1.99 απόδοση της Betshop.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
16:30
Μπάγερν - Χόφενχαϊμ
1 ημιχ. / 1 τελ. & over 2,5
1.90
BET: 15 units
Μονό
17:15
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
2-3 γκολ
1.99
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις