ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Παιχνίδι διημέρου με δυάδες έως 7.68, μονά ως 2.00 και σνούκερ στο… 18άρι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παιχνίδι διημέρου με δυάδες έως 7.68, μονά ως 2.00 και σνούκερ στο… 18άρι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Παιχνίδι διημέρου με δυάδες έως 7.68, μονά ως 2.00 και σνούκερ στο… 18άρι

Μποζιονέλος προγνωστικά

Πασχαλινό ποντάρισμα διημέρου από τον #nbozionelos με μονά και δυάδες, ειδικά στοιχήματα και πολύ σνούκερ σε αποδόσεις με αξία…

Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 στους Κωνσταντίνο Παπαδομανωλάκη και Ντίνο Ιγνατίου και τα Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 στους Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Πατώντας εδώ μπορείτε να με βρείτε σε όλα μου τα social! Instagram, TikTok, Youtube, chat FB group και άλλα!

Απολογισμός

Δεν πήγαμε κι άσχημα την Πέμπτη, αφού πλήρωσαν δύο δυάδες με αποδόσεις 2.40 και 3.43, ένα γκολ της (ανίκανης…) Λέβερκουζεν έλειψε για να περάσει κι αυτή του 2.60, δεν βγήκε το ρίσκο με την κάρτα του Ιμπάνιες, ούτε τα φάουλ της Λεχ Πόσναν (που έκανε το πρώτο στο… 41ο λεπτό, αν είναι δυνατόν…).

Επιλογές και ανάλυση Σαββάτου

  • Εβερτον – Φούλαμ: κεντρικό πρόσωπο ο Μάρκο Σίλβα που δούλεψε στο λιμάνι το 2018-19, κομβικό για την Εβερτον τούτο έχοντας σερί 11 αγώνων χωρίς διπλό μόνο στο «Γκούντισον Παρκ» ελπίζει, το προπέρσινο διπλό των «κότατζερς» εκεί ήταν το πρώτο τους μετά το… 1975. Δεν είναι βέβαια για 2.05 ο άσος, μια χαρά το line των 10,5 φάουλ της γηπεδούχου που επί ημερών Σον Ντάις στον πάγκο παίζει πολύ σκληρά.
  • Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ: η VfB έκανε διπλό μετά από 23 ματς, 3-2 στο Μπόχουμ, δέχθηκε γκολ στις τελευταίες 22/23 αγωνιστικές ενώ η Μπορούσια μπορούσε άλλα τόσα γκολ στο 2-1 με την Ουνιόν και στις τελευταίες 12/13 αγωνιστικές έβαλε τουλάχιστον από δύο γκολ. μονόδρομος το ποντάρισμα, για να μπει σε δυάδα.
  • Τσέλσι – Μπράιτον: η… χαρά του παιχνιδιού η Μπράιτον με ελεύθερο παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες, εν μέσω Ρεάλ η Τσέλσι που αμυντικά πάσχει αλλά μπροστά διαθέτει ποιότητα. «Μαξιλαράκι» τα δύο γκολ.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

  • Αμέρικα Μινέιρο – Φλουμινένσε: η «Φλου» με 4-1 στο ντέρμπι με τη Φλαμένγκο πήρε το πολιτειακό πρωτάθλημα Καριόκα αλλά δίνει σερί ματς, 3-0 την Παϊσαντού στο Κύπελλο την Τετάρτη και μεσοβδόμαδα υποδέχεται τη Δε Στρόνγκεστ για το Libertadores. Οι αποδόσεις γενικώς υποτιμούν την Αμέρικα που έχει γεμάτο ρόστερ, εξαιρετικό προπονητή (Βάγκνερ Μανσίνι) και καλή παράδοση (4-5-1) με τη Φλουμινένσε. «Ασιατική» η επιλογή πονταρίσματος.

Επιλογές και ανάλυση Κυριακής

  • Οσέρ – Ναντ: για γαλλικό ματς μιλάμε, δεν νοείται το over 2,5 να είναι κοντά του 2.50. Η Οσέρ πιο άνετη, με σερί 4-4-1 ξεκόλλησε από τη ζώνη, στο 0-3-4 στα τελευταία 7 η Ναντ αλλά έρχεται από το 2-2 με τη Μονακό όπου άντλησε ψυχολογία.
  • Τορίνο – Σαλερνιτάνα: είθισται η Τορίνο αντιδρά στις μέτριες εμφανίσεις, η Σαλερνιτάνα παίζει όμως σε κάθε αγώνα το μέλλον της και έρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες όπου ανέβασε και τον μέσο όρο των φάουλ της κοντά στα 12. Σωστό το line για ποντάρισμα.

Μποζιονέλος προγνωστικά

 

  • Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ: γύρισε ελαφρώς φαβορί το διπλό, και λογικό. 1-2-5 στα προηγούμενα οκτώ η Βέρντερ με άθλια άμυνα, 2-5-1 στα τελευταία οκτώ στη Βρέμη με μια Φράιμπουργκ που στα δύο ματς με την Μπάγερν και έδειξε χαρακτήρα, και προκρίθηκε (στο Κύπελλο). Διπλό, αλλά με κάλυψη.
  • Χάουγκεσουντ – Χαμ Καμ: νικώντας τη Σάντεφιορντ η Χαμ Καμ άφησε υποσχέσεις για φέτος, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό σύνολο, την ώρα που η Χάουγκεσουντ έχανε με 3-0 από τη (νεοφώτιστη) Μπραν. Πιθανή έκπληξη εδώ.
  • Μιάλμπι – Ντέγκερφορς: από συγκυρία δεν έκανε ήττα στα πρώτα δύο η Μιάλμπι, 1-0 τη Βάρναμο από λάθος του τερματοφύλακα στο τελευταίο, εξαιρετική στο 3-1 με Τζουργκάρντεν η Ντέγκερφορς. Ρίσκο.
  • Κορίνθιανς – Κρουζέιρο: από τις πιο βαριές φανέλες η «Ζέρο», επέστρεψε μετά από τρία οδυνηρά χρόνια στη Serie B και έχοντας ιδιοκτήτη το «φαινόμενο» ονόματι Ρονάλντο, προσωπική του επιλογή ο 42χρονος Πορτογάλος τεχνικός Πέπα. Προσελήφθη μόλις πριν μερικά 24ωρα και έκανε ντεμπούτο στην ήττα με 1-0 από τη Ναούτικο στο Κύπελλο. Με αλλαγές η Κορίνθιανς ηττήθηκε 2-0 από… κάποια Ρέμο στο Κύπελλο, είχε προηγηθεί ο περίπατος με 3-0 στο Μοντεβιδέο επί της Λίβερπουλ για το Liberadores. Μισή μίζα χαμένη σε άσο με ένα γκολ, πληρωμή σε Χ2 με το ασιατικό +0,75 της «ζέρο».

Μποζιονέλος προγνωστικά – Και σνούκερ έχουμε!

Κάθε χρόνο περιμένω πώς και πώς το Παγκόσμιο του σνούκερ, που επιφυλάσσει εκπλήξεις και συγκινήσεις για εμάς τους fans του αθλήματος.

Δεν είμαστε δα και πολλοί εν Ελλάδι αλλά έχουμε κι ένα γκρουπ στο Facebook και σχολιάζουμε τουρνουά και ματς, ελάτε… όσοι πιστοί!

Μποζιονέλος προγνωστικά

Ο «πολύς» Ρόνι Ο’Σάλιβαν, στα 47+ του, πήρε τα δύο από τα τελευταία τρία Παγκόσμια και τιμάται στο 5άρι για φαβορί του τίτλου. Στο 6.50 είναι ο προπέρσινος πρωταθλητής Μαρκ Σέλμπι και στο 7.00 ο περσινός φιναλίστ του τελικού Τζαντ Τραμπ, με αουτσάιντερ τον Αυστραλό Νιλ Ρόμπερτσον στο 8.00. Οφείλω να σημειώσω πως το σνούκερ είναι αφενός ένα άθλημα ψυχολογίας, αφετέρου ένα σπορ που θυμίζει τένις: διακρίνονται όσοι είναι σε φόρμα, όσοι έχουν κάνει καλή πορεία με διάρκεια στα κατά τόπους τουρνουά της σεζόν – η οποία κλείνει με το Παγκόσμιο. Αλλά δεν ισχύουν και πάντα τούτα ετησίως στο Σέφιλντ…

Και, α! Η κλασική, ετήσια, επισήμανση: με βλέπετε… interrupted στο live και νομίζετε ότι οι παίκτες πήραν τις στέκες και πλακώθηκαν (χεχε)! Τα ματς διεξάγονται σε διάστημα δύο, καμιά φορά και τριών, ημερών.

Μακροχρόνια: μέγας φαν του Ρόνι, όπως πολλοί από εσάς, αλλά στοιχηματικά προτιμώ να κυνηγήσω κάποιο αουτσάιντερ με μεγάλη απόδοση – ενάντια στον «γκουρού» του αθλήματος Ευάνθη Γκόγκουλη, διαβάστε πάντως την εξαιρετική του ανάλυση. Ο 47χρονος γερο-Τζον Χίγκινς έκανε μέτρια περίοδο αλλά δεν παύει να είναι από τους πλέον έμπειρους, πέρυσι ήταν στα ημιτελικά (αποκλείστηκε από τον Ο’Σάλιβαν) και την τριετία 2017-19 μέτρησε τρεις σερί χαμένους τελικούς στο Παγκόσμιο, το οποίο έχει να πάρει από το 2011 (για 4η φορά, τότε).

Μποζιονέλος προγνωστικά

Στο 18άρι για τίτλο ο μπαρμπα-Γιάννης, ποντάρισμα για καλό κασάρισμα αν φτάσει 4άδα – βέβαια αν φτάσει θα έχει αποκλείσει πιθανώς ονόματα όπως ο Κάιρεν Γουίλσον, ο Μαρκ Σέλμπι και ο Νιλ Ρόμπερτσον (αν βέβαια προχωρήσουν). Ένα fun bet συνειδητοποιημένο μιας και ο Χίγκινς διάγει μια πολύ μέτρια, για τα κυβικά του, χρονιά…

Έχω όμως μπροστά μου και αποδόσεις για φιναλίστ αλλά και ημιτελικά. Ο Μαρκ Αλεν έκανε τρομερό πρώτο μισό στη σεζόν, εμφανώς αδυνατισμένος φέτος (κι αυτό παίζει τον ρόλο του…) και έχει, αν θυμηθεί την καλή του φόρμα, μια μάλλον νορμάλ πορεία ως την 4άδα: ξεκινά ενάντια στον άσημο Κινέζο Φαν Ζενγκί, ακολουθούν Στιούαρτ Μπίνγκαμ ή Ντέιβιντ Γκίλμπερτ και στους «8» πιθανώς ο συχνά αφελής Αυστραλός Νιλ Ρόμπερτσον. Στο 3.30 για ημιτελικό ο Βορειοϊρλανδός.

Ποντάρισμα στα ματς του α’ γύρου

Best of 19 frames οι αγώνες, ήτοι όποιος φτάσει στα 10, προχωρά στον επόμενο γύρο.

  • Ο 23χρονος Κινέζος Πανγκ Ζουνξού ντεμπουτάρει στο Παγκόσμιο κι έπεσε πάνω στον Ρόνι Ο’Σάλιβαν, κρύβουν κινδύνους τέτοια πιτσιρίκια. Λογικά ο Rocket θα το πάρει εύκολα, τον έβαλα με μικρό χάντικαπ για να μπει σε δυάδα
  • Τρομερό στατιστικό ενόψει του αγώνα του Στιούαρτ Μπίνγκαμ με τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ καθώς ο πρώτος τον έχει νικήσει και στα άλλα 12 ανταμώματά τους. Στις σημειώσεις για πιθανή έκπληξη, δεν είναι για να τον υποτιμάς τον Γκίλμπερτ, στα 41 του πια, πριν τέσσερα χρόνια είχε φτάσει ως τα ημιτελικά άλλωστε.
  • Ο πολύπειρος Νιλ Ρόμπερτσον παίζει μες τον 19χρονο Γου Ιζέ, ταλέντο ο Κινέζος αλλά πρωτάρης και άπειρος ακόμη. Ο Αυστραλός μπορεί να το πάρει εύκολα κάνοντας καλό μπάσιμο στο τουρνουά.

Μποζιονέλος προγνωστικά

  • Άλλη μια πιθανή έκπληξη (παίζουν Κυριακή) στον αγώνα ανάμεσα στον Ντινγκ Γιουνχούι και τον Χοσεΐν Βαφαεΐ. Ο Ιρανός είναι σε διαρκή άνοδο, με τον καιρό παίζει ολοένα και καλύτερα ενώ ο Κινέζος, μετά από μιάμιση σεζόν που πρακτικά απείχε, θέλει καιρό για να επανέλθει στο top επίπεδο. Ξερό… διπλό.
  • Και φτάνω σε αγώνα που ξεκινά την Τρίτη 18 του μήνα (σ.σ. άγνωστο αν γράψω δευτεροπασχαλιάτικα για Τρίτη…) και στο ματς ανάμεσα στον Τζαντ Τραμπ και τον Αντονι ΜακΓκιλ. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν πήρε κανένα βαθμολογούμενο (για το ranking) τουρνουά ο «πλανητάρχης» ενώ ο Σκωτσέζος είναι ζημιάρης. Ματς που εκτιμώ ότι θα κριθεί από τουλάχιστον 17 frames και πάνω.

Αυτά και περισσότερα θα πούμε, επί του Παγκόσμιου του σνούκερ, από βδομάδα…

Τι άφησα εκτός παιχνιδιού

Μόνο δύο. Επιγραμματικά…:

  • τον άσο της Γουλβς με την Μπρέντφορντ επειδή τον περίμενα παραπάνω από 2.50.
  • την Κολωνία, έστω και σε κάλυψη με τη Μάιντζ, ελέω της απουσίας του τρομερού χαφ Σκίρι.

Παιχνίδι διημέρου με δυάδες έως 7.68, μονά ως 2.00 και σνούκερ στο… 18άρι.

Live betting

Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram!

Μποζιονέλος προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 2.01
16:30
Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ
Goal/goal ή over 2,5
1.42
17:00
Τσέλσι – Μπράιτον
Over 1,75 AH
1.42
BET: 15 units
Φάουλ
17:00
Εβερτον – Φούλαμ
Εβερτον over 10,5 φάουλ
1.87
BET: 12 units
Ασιατικό
22:00
Αμέρικα Μινέιρο – Φλουμινένσε
1 +0,25 ΑΗ
2.00
BET: 12 units
Φάουλ (Κυριακής)
16:00
Τορίνο – Σαλερνιτάνα
Σαλερνιτάνα over 10,5 φάουλ
1.85
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.59 (Κυριακής)
16:00
Οσέρ – Ναντ
Over 1,75 AH
1.60
16:30
Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ
2 +0,25 ΑΗ
1.62
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 7.96 (Κυριακής)
18:00
Χάουγκεσουντ – Χαμ Καμ
2 dnb
2.70
18:30
Μιάλμπι – Ντέγκερφορς
2 dnb
2.95
BET: 6 units
Ασιατικό (Κυριακής)
22:00
Κορίνθιανς – Κρουζέιρο
2 +0,75 ΑΗ
2.00
BET: 10 units
Μακροχρόνιο σνούκερ
Παγκόσμιο Σνούκερ 2023
Στα ημιτελικά: Μαρκ Αλεν
3.30
BET: 20 units
Μακροχρόνιο σνούκερ
Παγκόσμιο Σνούκερ 2023
Νικητής: Τζον Χίγκινς
18.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 2.62
12:00
Ο’Σάλιβαν – Πανγκ
1 -2,5 frames
1.50
16:30
Ρόμπερτσον – Γου
1 -2,5 frames
1.75
BET: 10 units
Μονό
12:00
Μπίνγκαμ – Γκίλμπερτ
Over 16,5 frames
1.86
BET: 12 units
Μονό (Κυριακής)
12:00
Ντινγκ – Βαφαεΐ
2
2.50
BET: 7 units
Μονό (Τρίτη 18/4)
16:30
Τραμπ – ΜακΓκιλ
Over 16,5 frames
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις